Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

Uj kokia reklama čia virš mano žinutės. ax.gif

Kas mokėtės Zebre, ar jie turi aikštelėj estakada? biggrin.gif čia rimtai klausiu.
Atsakyti
Apie zebrą nieko nežinau, bet autoabc tikrai turi
(P,S jei visgi pasirinksi kažkokią vairavimo mokyklą, kuri neturi estakados, o tu turi kažkokį giminaitį,su kuriuo gali pavairuoti, tai išlaikiusi teoriją galėsi važiuot į autoabc muravos gatvėj aikštelę-susimoki 10 lt ir gali valandą praktikuotis toj estakadoj ir ten visa kita yra wink.gif

Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 11 22, 16:51)
Uj kokia reklama čia virš mano žinutės. ax.gif

Kas mokėtės Zebre, ar jie turi aikštelėj estakada? biggrin.gif čia rimtai klausiu.

nu bet tai turetu buti estakada, gi per egza bus toks pratimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 22, 20:00)
nu bet tai turetu buti estakada, gi per egza bus toks pratimas g.gif

Turetu būti, bet pvz., vairalda neturi. o toj pačioj aikštelėj mačiau ir zebro "chebros". rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 11 22, 19:57)
Turetu būti, bet pvz., vairalda neturi. o toj pačioj aikštelėj mačiau ir zebro "chebros". rolleyes.gif

idomiai, o tave moke bent kai kilti i kalna?
nes pas mus buvo estakada, ir kai kyli i estakada tai reik taip daryt: isjungi pavara, uztrauki rankini, atleidi sankaba, daug gazo uzspaudi, ir atleidi rankini, bet gazuoji toliau ir kyli.
Man rodod knygutej KET turi buti gale parasyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 22, 23:56)
idomiai, o tave moke bent kai kilti i kalna?
nes pas mus buvo estakada, ir kai kyli i estakada tai reik taip daryt: isjungi pavara, uztrauki rankini, atleidi sankaba, daug gazo uzspaudi, ir atleidi rankini, bet gazuoji toliau ir kyli.
Man rodod knygutej KET turi buti gale parasyta smile.gif

dar nemoke, nes nebuvo kada. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 11 22, 18:51)

Taip,turi 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites,
persiprasau neperskaiciau visos temos, laikas ne mano sajungininkas blush2.gif Turiu problema, jauciu klausrofobiska baime vyrams instruktoriams, o teises gauti mano penkmecio issukis bigsmile.gif jau tik nesijuokit....tai va, gal kas pagelbes ir patars, kur rasti normalia-malonia "kontora" su moterimi instruktore, nekeliancia siaubo, Silainiuose ar kazkur netoliese ir, savaime suprantama, uz padorene kaina. Aciu is anksto uz rekomendacijas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2010 11 25, 13:56)
Sveikos mergaites,
persiprasau neperskaiciau visos temos, laikas ne mano sajungininkas blush2.gif Turiu problema, jauciu klausrofobiska baime vyrams instruktoriams, o teises gauti mano penkmecio issukis bigsmile.gif jau tik nesijuokit....tai va, gal kas pagelbes ir patars, kur rasti normalia-malonia "kontora" su moterimi instruktore, nekeliancia siaubo, Silainiuose ar kazkur netoliese ir, savaime suprantama, uz padorene kaina. Aciu is anksto uz rekomendacijas 4u.gif

sveika jei turi baime vyrams instruktoriams ax.gif nors seip yra tikrai geru zinok 4u.gif tai siulyciau rinktis mokykla mobilus zmones ten yra moteru instruktoriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2010 11 25, 13:56)
Sveikos mergaites,

silainiuose atsidare Rigvedos filialas ir ten tikrai dirba moteris instruktore smile.gif 4u.gif http://www.rigveda.lt/pradzia
o dar kai naujai atsidare tai gal ir nuolaidu kokiu gautumet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mistikaa @ 2010 11 25, 12:56)
Sveikos mergaites,

sveika,
as ir parekomenduosiu ARV-Auto, ten 2 moterys dirba, yra filialas ir Silainiuose.smile.gif
Bet siaip nebijok vyru instruktoriu, jie tikrai nebaisus, net geriau ismano apie vairavimas.
Atsakyti
sveikutes,as ir galeciau pasiuliti puikia mokykla Kauno mieste,mokiausi SEKMES VAIRAS (senamiestyje Jablonskio gatveje) ,tikrai galeciau atsiliepti tik geriausiais zodziais,tai atsinaujinusi mokykla turinti nauja masina (opel astra)identiska Regitros masinoms ,kuriomis vaziuojama per egzamina,1.dirba ilgamete patirti turintis instruktorius (Edmundas)

2.desto puikus zmogus ,kuris labai gerai aiskina teorija (su pavyzdziais ir patirtimi ,kuri pravercia kasdien kelyje)

3.instruktorius paskiria jum patogu laika vairavimui

pati tiek teorijos egzamina ,tiek praktika islaikiau is pirmo karto ,nereikejo jokiu papildomu vaziavimu nes tikrai gerai paruosia .Ejo daug pazystamu i sia mokykla ir tikrai nenusivyle ;]

P.S is drauges girdejau ,jog siuo metu vyksta Kaledine akcija ir taikomos nemazos nuolaidos
Atsakyti