Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

tai aš ten pabaigiau, todėl viskas ok smile.gif tik eilės pas instruktorius po kelias savaites...
Atsakyti
QUOTE(cirkininke @ 2010 11 09, 09:42)
tai aš ten pabaigiau, todėl viskas ok smile.gif tik eilės pas instruktorius po kelias savaites...

Eik pas Kura, aisku, jei nesimokei pas ji !!! pas ji vasara lig tai sekancia savaite galejai pakliuti. thumbup.gif
Atsakyti
pasiemiau papildoma pamoka pas Zebro instruktoriu Lina, nors mokausi kitoj mokykloj, nu bet instruktorius is didziosios raides, super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2010 11 14, 19:06)
pasiemiau papildoma pamoka pas Zebro instruktoriu Lina, nors mokausi kitoj mokykloj, nu bet instruktorius is didziosios raides, super thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

gerai isaiskina tikr viska? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 15, 00:46)
gerai isaiskina tikr viska?      smile.gif

nu man aikstelej tikrai labai gerai isaiskino, kaip daryt ka.o ir likusi nuo aiksteles laika taip isnaudojo protingai, ten kur aktualiausia ir sudetingiausia.viska is anksto pasako kur vaziuot, nereikia blaskytis paskutinia akimirka.
Atsakyti
Sveikos,as va jau baigiau mokyklinius vairavimus,penktadieni lekiu i regitra...teorija... doh.gif
as mokinausi teises.lt ,priekaistu neturiu....smile.gif
gavau nuolaidu kupona100LT,bet kad visos drauges jau islaikiusios,jei kam reikes kreipkites,atiduosiu papigiai... biggrin.gif
Papildyta:
pamirsau pamineti,as teises.lt pas Stasi papuoliau,tai tikrai super,labai ramiai isaiskina,ir jei reikia pakartoja biggrin.gif tikrai dziaugiuosi,kad pas ji papuoliau smile.gif
as cia taikos pr. teisese.lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2010 11 15, 08:58)
nu man aikstelej tikrai labai gerai isaiskino, kaip daryt ka.o ir likusi nuo aiksteles laika taip isnaudojo protingai, ten kur aktualiausia ir sudetingiausia.viska is anksto pasako kur vaziuot, nereikia blaskytis paskutinia akimirka.

niu va tai labai gerai ismoksi vazineti, o as galvodavau kodel ji visi taip giria thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 11 03, 11:29)
Nea, nebuvau. Pradesiu vazineti tik lapkricio 19 wacko.gif  bet ne su tuo instruktorium su kuriuo is pradziu tariausi, o su kitu. uztat tenka palaukti huh.gif  rolleyes.gif

Kliamka, kaip sekes pirmoji pamoka? smile.gif ar patiko? kokios emocijos, ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 21, 21:55)
Kliamka, kaip sekes pirmoji pamoka? smile.gif ar patiko? kokios emocijos, ispudziai?

sveika, net nezinau kokie tie ispudziai! Turbut baisus!!!!! biggrin.gif biggrin.gif Kaip kerepla paskutine doh.gif paskaityk temoj "mokomes vairuot kartu" doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 11 22, 13:27)
sveika, net nezinau kokie tie ispudziai! Turbut baisus!!!!! biggrin.gif  biggrin.gif Kaip kerepla paskutine doh.gif  paskaityk temoj "mokomes vairuot kartu" doh.gif  doh.gif  doh.gif

Reiškia, tu pakankamai įgudusi vairuoti gatvėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(frigidiska @ 2010 11 22, 14:00)
Reiškia, tu pakankamai įgudusi vairuoti gatvėje smile.gif

Kodel?? blink.gif Baikit juokus! Man ta mašina tas pats kaip jum, jau vairuojančiom, dabar duotų lėktuvą pavairuot. biggrin.gif tai jaučiu, kad atrodytumėm vienodai. thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutės,

Norėjau parekomenduoti užsiregistruoti į "B" kategorijos vairavimo kursus I. Jagmino vairavimo mokykloje. Pati kursus lankiau Radvišlikyje, bet kiek žinau mokyklos yra ir Šiauliuose bei Joniškyje.
Šioje vairavimo mokykloje buvo suteiktos tikrai profesionalios paslaugos, instruktorių bei teorijos mokytojo darbas buvo tikrai profesionalus. "Regitroje" viską išsilaikiau iš pirmo karto ir kiek girdėjau, didžioji dalis šios mokyklos mokinių "Regitroje" viską išsilaiko iš pirmo karto !!!!!!!!!! Aišku aš ir pati labai stengiaus smile.gif

Neabejoju, jog liksite patenkintos thumbup.gif

Kiek žinau yra ir internetinė tos mokyklos svetainė: www.vairuoti.lt
Atsakyti