Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

QUOTE(Kliamka @ 2010 10 28, 23:16)
Jus ant mociuciu draudziat auto, o jei bakst avarija ne mociutei vairuojant, tai draudimas vistiek moka? manau, kad draudimo kompanijos nepraleidzia sito.. jos gudrios. ax.gif

aišku moka.. gi yra punktas, kad vairuos neturintys stažo.. dėl to punkto kaina išauga kokiais 100-200lt... jau avarijoj mūsų mašiniukas pabuvojo, išmokėjo be jokių tabų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2010 10 28, 21:34)
na ne dėl pensinio amžiaus ten, o dėl stažo greičiausiai :)mes su buvusiu draugu draudėm auto ant jo močiutės, kuri stažą 35m. turi, bet nevažinėja išvis.. Ir dar užmiesty gyvena - miestuose gyvenantys brangiau moka, nes rizika didesnė sukult.. Draugui ant savęs registruotis būtų buvę apie 700-900lt per metus, o ant močiutės 300lt išėjo ir ramia galva važinėjom smile.gif Tai va geriau irgi drausk ant kokios močiutės, kuri gyvena ne mieste biggrin.gif P.S. žinok aš irgi per mėnesį vargiai 90lt surenku, nes studentė esu, bet vistiek manau bandysiu mašiniuką jamt  smile.gif

oi, as tai jau mociutes neturiu nei vienos... kad nea, jis draude ir uzrase masina ant savo mamos bet ji neturi isvis teisiu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2010 10 28, 22:16)
Jus ant mociuciu draudziat auto, o jei bakst avarija ne mociutei vairuojant, tai draudimas vistiek moka? manau, kad draudimo kompanijos nepraleidzia sito.. jos gudrios. ax.gif

galima ant savo geros mociutes prirasyti masina ir ja apdrausti, nes jei uzrasysi ant saves, o drausi ant mociutes - tai taip negalima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2010 10 28, 15:45)
Gal kas zinot Arv auto instruktoriaus telefona arba bent jau varda, kuris mokina su automatine greiciu deze?

as nezn bet man atrodo, kad jie ten keiciasi, arba man tik pasirode, nes as kaip pas juos mokiaus tai labai kreipiu demesi i ju masinas... bet tai Jus galite pasiskambinti arba parasyti el. laiska jiems paklausti, manau kad pasakytu.
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 30, 00:02)
as nezn bet man atrodo, kad jie ten keiciasi, arba man tik pasirode, nes as kaip pas juos mokiaus tai labai kreipiu demesi i ju masinas... bet tai Jus galite pasiskambinti arba parasyti el. laiska jiems paklausti, manau kad pasakytu.

jau pasiskambinau, kaina 90 lt uz 1.5 val, brangu labai doh.gif nieko rasiu kitu
Atsakyti
QUOTE(vile999 @ 2010 10 31, 14:38)
jau pasiskambinau, kaina 90 lt uz 1.5 val, brangu labai doh.gif nieko rasiu kitu

bet tai tikrai brangu blink.gif blink.gif blink.gif
o tai jus gal i papildomus eisit varavimus? o kas ten moko su automatu?
bandykit i Zebra dar pasiskambinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 31 spalio 2010 - 17:24
Zebre manau kaina bus apie 70lt už papildomą važiavimą... 60lt yra tiems, kas mokosi Zebro mokykloj
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 29, 22:56)
oi, as tai jau mociutes neturiu nei vienos... kad nea, jis draude ir uzrase masina ant savo mamos bet ji neturi isvis teisiu  smile.gif

As irgi neturiu nei vienos mociutes. O galima drausti ir ant neturinciu teises vairuoti?
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 11 01, 20:06)
As irgi neturiu nei  vienos mociutes. O galima drausti ir ant neturinciu teises vairuoti?

Kiek žinau galima smile.gif Aišku tada ant jų ir automobilį perrašyt reik.. ir kad būtų vyresni, jog apsimokėtų ant jų draust smile.gif Pvz. skaičiavau ant draugo su 18m. stažu draust man būtų tokia pat kaina kaip ir ant mamos 55metų neturinčios teisių.. Šiaip pasiskaičiuot galima maždaug čia www.manodraudimas.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 02 lapkričio 2010 - 01:04
QUOTE(Kliamka @ 2010 11 01, 19:06)
As irgi neturiu nei  vienos mociutes. O galima drausti ir ant neturinciu teises vairuoti?

man atrodo kad galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 10 22, 15:15)
"pasimokiau". alia suluzo jam masina. aggressive.gif

na ar jau buvai pirmojoje vairavimo pamokoje? kaip sekes? kokie ispudziai? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Saulėta. @ 2010 06 01, 21:24)
Aš mokiausi, kaip tik baigiau biggrin.gif Atsiliepimai geri, teorijos dėstytojas super (ir Šilainiuose, ir centre - abudu labai thumbup.gif ), o instruktoriai vairavimo... visokių yra. Aš važiavau tikrai ne su tobuliausiu, bet buvo ir dar netobulesnių, kiek teko nugirst biggrin.gif Bet iš kitų žmonių ir laaabai gerų atsiliepimų girdėjau - žodžiu, kaip kam.
Ėjau dėl didžiulių draugų ir aplinkinių rekomendacijų ir nuolat sutinkamo įsitikinimo, kad jau ARV tai oho, paskui Regitroj atseit juokas biggrin.gif Nu žiūrėsim, greit viskas bus aišku cool.gif

o su kuriuo instr. vazinejote?
p.s tikiuosi dar skaitote cia zinutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 11 03, 00:15)
na ar jau buvai pirmojoje vairavimo pamokoje? kaip sekes? kokie ispudziai? smile.gif

Nea, nebuvau. Pradesiu vazineti tik lapkricio 19 wacko.gif bet ne su tuo instruktorium su kuriuo is pradziu tariausi, o su kitu. uztat tenka palaukti huh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 11 03, 11:29)
Nea, nebuvau. Pradesiu vazineti tik lapkricio 19 wacko.gif  bet ne su tuo instruktorium su kuriuo is pradziu tariausi, o su kitu. uztat tenka palaukti huh.gif  rolleyes.gif

aisku, smile.gif nieko bet uztat pas gera instruktoriu papuolei, daugiau turi patirties thumbup.gif nei naujokas doh.gif .
Atsakyti