Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

QUOTE(Kliamka @ 2010 10 25, 20:36)
g.gif  o kodel tapo rutina? ar siaip vairuot nepatinka, ar kazkas negerai buvo? supratau, kad issiseme emocijos ir prasidejo ju trukumas, tada jau neidomu pasidare thumbup.gif  mirksiukas.gif
Zebre dar dirba instruktorius Kestas. Jis berods  ir vairaldoj dirba. tai jis visas merginas/moteris mazulem vadina biggrin.gif ir dar saldainiu duoda jei gerai pravaziuoji lotuliukas.gif

jo, jo, ir pas Kęstą buvau, irgi mažule vadino, tik saldainio negavau, reiks aiškintis kame čia bėda g.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O dėl vairavimo tai taip, man labai greit viskas nusibosta... Tai kai praėjo emocijos, tai tapo rutina... smile.gif Dabar kai gausiu mašiniuką tai irgi pasidžiaugsiu kelias savaites ir po to vėl rutina taps biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 25 spalio 2010 - 20:48
QUOTE(Site @ 2010 10 25, 15:38)
aš pas Liną lankiau, tai irgi nesiskundžiu smile.gif Pirmą kartą tiesiog daug emocijų buvo, reikėjo nusiramint biggrin.gif Nesakau, kad blogos emocijos biggrin.gif Antrą kartą irgi panašiai... O vat nuo trečio karto atsibost pradėjo jau tas vairavimas  doh.gif Ir iki kokio septinto karto rutina tapo... Po to pertrauką padariau ir vėl viskas normaliai... P.S. o aš iki šiol negaliu prisiverst į ženklus žiūrėt, nors jau išlaikiau  lotuliukas.gif Reiks sakau susiimt kada įsigysiu mašiniuką

na kazkaip sunku is karto viska daryt, ir i veidrodelius, ir i zenklus, ir i sonus ir i masinas, daug itampos sakyciau bigsmile.gif ...matyt labai isijautus buvai vairuodama, man irgi labai daug emociju buvo po pamoku, nuolat svarstydavau net pries miega , ir dar is ryto pabudus prisimindavau.. . o as kai issilaikiau tai iki dabar svajoju apie masiniuka, nes baisus pinigai ji islaikyti blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2010 10 25, 19:36)
Zebre dar dirba instruktorius Kestas. Jis berods  ir vairaldoj dirba. tai jis visas merginas/moteris mazulem vadina biggrin.gif ir dar saldainiu duoda jei gerai pravaziuoji lotuliukas.gif

o tai ten tik du instruktoriai dirba Zebre?
Geras lotuliukas.gif, mano instruktorius is ARV-Auto irgi Kestas, jis irgi tave pukuotais zodziais vadina, bet tik saldainiu neduoda lotuliukas.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 25 spalio 2010 - 21:24
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 25, 22:31)
Geras  lotuliukas.gif, mano instruktorius is ARV-Auto irgi Kestas, jis irgi tave pukuotais zodziais vadina,  bet tik saldainiu neduoda    lotuliukas.gif .

nea, bent jau 3 kiek zinau, o gal kazkuriu ir nezinau. tiksliai nezinau kiek ten dirba. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 25, 22:31)
na kazkaip sunku is karto viska daryt, ir i veidrodelius, ir i zenklus, ir i sonus ir i masinas, daug itampos sakyciau    bigsmile.gif ...matyt labai isijautus buvai vairuodama, man irgi labai daug emociju buvo po pamoku, nuolat svarstydavau net pries miega , ir dar is ryto pabudus prisimindavau..  . o as kai issilaikiau tai iki dabar svajoju apie masiniuka, nes baisus pinigai ji islaikyti blink.gif
Papildyta:
Geras  lotuliukas.gif, mano instruktorius is ARV-Auto irgi Kestas, jis irgi tave pukuotais zodziais vadina,  bet tik saldainiu neduoda    lotuliukas.gif .

o kada išsilaikei? smile.gif Na aš pigų mašiniuką imsiu ir su nedidelėm sąnaudom, tai gal kaip nors smile.gif O tu arv mokinais ar Zebre? Instruktoriai Zebre kiek žinau 3 yra tik
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 21, 17:41)
as rekomenduoju visiems instr. K. Kura, super instruktorius    thumbup.gif thumbup.gif  thumbup.gif
Geriausias Kaune!!!
Papildyta:
Tai tu pas Lina persirasyk, sako visi kad labai geras instruktorius, nebutina gi nervus gadinti ir eiti pas toki kur piktai sneka, manau ir pati gali nuomone pareiksti!!!

o gal žinai kiek papildoma pamoka pas jį kaštuoja?ir ar ilgos eilės?tas pats ir dėl Lino,berods iš zebro,kokios kainos papildomai ir ar lb užimtas,galvoju gal karčiuką reik su instruktorium pralėkt,nes mano pamokos seniai pasibaigė ir aikštelę dar norėčiau prisimint,o egzas jau ant nosies..
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2010 10 26, 21:42)
o gal žinai kiek papildoma pamoka pas jį kaštuoja?ir ar ilgos eilės?tas pats ir dėl Lino,berods iš zebro,kokios kainos papildomai ir ar lb užimtas,galvoju gal karčiuką reik su instruktorium pralėkt,nes mano pamokos seniai pasibaigė ir aikštelę dar norėčiau prisimint,o egzas jau ant nosies..

man regis zebre papildoma kainuos apie 70lt.. O kaip dėl Lino grafiko, tai čia jau jo klaust reikia, nes būna gali laisvai, o būna tik kokias 2 sav smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2010 10 25, 22:38)
o kada išsilaikei? smile.gif Na aš pigų mašiniuką imsiu ir su nedidelėm sąnaudom, tai gal kaip nors smile.gif O tu arv mokinais ar Zebre? Instruktoriai Zebre kiek žinau 3 yra tik

pries 2 metus, as mokiausi ARV.
as noreciau ford ka, jei zinai tokia masiniuka. maciau nedaug kainuoja, bet vistiek degalai, padangos, draudimas, technikinis ir t.t. tai pakolkas man su pinigais nekaip...

Papildyta:
QUOTE(winona @ 2010 10 26, 20:42)

jei pas juos nesimokei tai 80 lt, o jei pas juos tai 60 lt jei nepabrangino, nes pries puse metu sake kad 60 lt. o del eiliu tai galima daryti taip, as tau duosiu jo tel nr, tu jam paskambinsi ir susitarsi su juo kada, mano pazystamas kai ejo tai sekancia savaite jis prieme.
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 27, 19:15)
pries 2 metus, as mokiausi ARV.
as noreciau ford ka, jei zinai tokia masiniuka. maciau nedaug kainuoja, bet vistiek degalai, padangos, draudimas, technikinis ir t.t. tai pakolkas man su pinigais nekaip...

Žinau, aš mašinuose neblogai gaudaus, tik kad teisės neseniai įsigytos biggrin.gif oho, tai jau stažą turi bigsmile.gif Na aš irgi mašiniuką nusižiūrėjau už 1500lt, taip kad ne viena čia tokia esi biggrin.gif Draudimas be stažo yra labai brangus, o giminaičių neturiu ant ko apdraust.. Nors per brokerius daug pigiau išeitų.. Su technikiniu jau reik pirkt automobilį, kad bent 1metus jis dar galiotų biggrin.gif Ir su žieminėm padangom.. Dar jei palauktum kokį mėnesiuką, tai beveik visas su žieminėm pradėtų pardavinėt, tai žiūrėk jau visos problemos kažkuriam laikui atkrenta biggrin.gif O degalų daug fordukas neturi imt, gi mažas, miesto mašinytė smile.gif
Atsakyti
[quote=Site,2010 10 27, 19:36]
Žinau, aš mašinuose neblogai gaudaus, tik kad teisės neseniai įsigytos biggrin.gif oho, tai jau stažą turi bigsmile.gif Na aš irgi mašiniuką nusižiūrėjau už 1500lt, taip kad ne viena čia tokia esi biggrin.gif Draudimas be stažo yra labai brangus, o giminaičių neturiu ant ko apdraust.. Nors per brokerius daug pigiau išeitų.. Su technikiniu jau reik pirkt automobilį, kad bent 1metus jis dar galiotų biggrin.gif Ir su žieminėm padangom.. Dar jei palauktum kokį mėnesiuką, tai beveik visas su žieminėm pradėtų pardavinėt, tai žiūrėk jau visos problemos kažkuriam laikui atkrenta biggrin.gif O degalų daug fordukas neturi imt, gi mažas, miesto mašinytė smile.gif
[/quote ]

siaip tai as pries 2 metus paskutini karta ir vaziavau, tai stazo bent jau tikro neturiu ax.gif. Gerai man patarei smile.gif , bet kad as net 100 lt nesusidedu per menesi... mano pusbratanas tai pirko masina ant mamos savo prirase, ir ant jos draude tai ten sake kazkaip pigiau jam buvo draudimas, na o jo mama jau pensininke, tai matyt todel nuolaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 28 spalio 2010 - 13:39
Gal kas zinot Arv auto instruktoriaus telefona arba bent jau varda, kuris mokina su automatine greiciu deze?
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 28, 14:38)
siaip tai as pries 2 metus paskutini karta ir vaziavau, tai stazo bent jau tikro neturiu  ax.gif. Gerai man patarei  smile.gif , bet kad as net 100 lt nesusidedu per menesi...  mano pusbratanas tai pirko masina ant mamos savo prirase, ir ant jos draude tai ten sake kazkaip pigiau jam buvo draudimas, na o jo mama jau pensininke, tai matyt todel nuolaida.

na ne dėl pensinio amžiaus ten, o dėl stažo greičiausiai :)mes su buvusiu draugu draudėm auto ant jo močiutės, kuri stažą 35m. turi, bet nevažinėja išvis.. Ir dar užmiesty gyvena - miestuose gyvenantys brangiau moka, nes rizika didesnė sukult.. Draugui ant savęs registruotis būtų buvę apie 700-900lt per metus, o ant močiutės 300lt išėjo ir ramia galva važinėjom smile.gif Tai va geriau irgi drausk ant kokios močiutės, kuri gyvena ne mieste biggrin.gif P.S. žinok aš irgi per mėnesį vargiai 90lt surenku, nes studentė esu, bet vistiek manau bandysiu mašiniuką jamt smile.gif
Atsakyti
Jus ant mociuciu draudziat auto, o jei bakst avarija ne mociutei vairuojant, tai draudimas vistiek moka? manau, kad draudimo kompanijos nepraleidzia sito.. jos gudrios. ax.gif
Atsakyti