Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

QUOTE(Kliamka @ 2010 10 24, 19:32)
Pasakiau, kad noriu kito instruktoriaus, nes tas nemandagus ir man nepatiko ir pan. Tai vazinesiu su Linu.  ax.gif didis.gif tik dar nezinau kada pradesiu. Tikiuosi viskas susitvarkys. Kaip as noriu vairuot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ploja.gif

tai saunu, kad viskas gerai isejo ir pas gera instruktoriu papuolei, ir greit pradesi jau mokytis vairuot. Sekmes Tau!!! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 10 24, 20:32)
Pasakiau, kad noriu kito instruktoriaus, nes tas nemandagus ir man nepatiko ir pan. Tai vazinesiu su Linu.  ax.gif didis.gif tik dar nezinau kada pradesiu. Tikiuosi viskas susitvarkys. Kaip as noriu vairuot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ploja.gif

o kokia jų reakcija į tai buvo, kai pasakėt, kad nemandagus? Nes kaip supratau, tai jie stengiasi tikrai gerus ir mandagius instruktorius parinkti... Na tokiu būdu jie išlošia, nes jei instruktorius geras, tai ir klientų daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2010 10 24, 22:47)
o kokia jų reakcija į tai buvo, kai pasakėt, kad nemandagus? Nes kaip supratau, tai jie stengiasi tikrai gerus ir mandagius instruktorius parinkti... Na tokiu būdu jie išlošia, nes jei instruktorius geras, tai ir klientų daugiau biggrin.gif

Sake tas instruktorius pas juos neseniai dirba. ir sake "na taip, jis grubokas". tai va, su grubokais tegul vaikinukai vazineja, o ne paneles. ax.gif blush2.gif o siaip be atsikalbinejimu sutiko, kad as su juo nebevaziuociau. rolleyes.gif austeja,aciu uz palaikyma. mirksiukas.gif
ps. zinokit atradau nauja aistra - automobiliai, nors anksciau man jie visai dzin buvo, tik viena karta del subaru tribecos seile varvinau. biggrin.gif dabar net nemoku papasakot kaip noreciau!!! bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 10 24, 22:36)
Sake tas instruktorius pas juos neseniai dirba. ir sake "na taip, jis grubokas". tai va, su grubokais tegul vaikinukai vazineja, o ne paneles. ax.gif  blush2.gif  o siaip be atsikalbinejimu sutiko, kad as su juo nebevaziuociau. rolleyes.gif  austeja,aciu uz palaikyma. mirksiukas.gif
ps. zinokit atradau nauja aistra - automobiliai, nors anksciau man jie visai dzin buvo, tik viena karta del subaru tribecos seile varvinau. biggrin.gif dabar net nemoku papasakot kaip noreciau!!! bigsmile.gif

as pamenu po pirmos vairavimo pamokos toki kaifa jauciau, tokia atsigavus buvau, jau tokia laiminga buvau clap.gif thumb_yello.gif good.gif thumbup.gif , ir su kitomis merginomis kai snekejau, tai visoms buvo toks dziaugsmas po pirmos pamokos, dar iki siol pamenu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 10 24, 23:36)
Sake tas instruktorius pas juos neseniai dirba. ir sake "na taip, jis grubokas". tai va, su grubokais tegul vaikinukai vazineja, o ne paneles. ax.gif  blush2.gif  o siaip be atsikalbinejimu sutiko, kad as su juo nebevaziuociau. rolleyes.gif  austeja,aciu uz palaikyma. mirksiukas.gif

Na taip, ten kolektyvas yra draugiškas zebre, tai tikrai nepeiks, kad pakeitėt instruktorių smile.gif

QUOTE(austeja11 @ 2010 10 24, 23:44)
as pamenu po pirmos vairavimo pamokos toki kaifa jauciau, tokia atsigavus buvau, jau tokia laiminga buvau    clap.gif  thumb_yello.gif  good.gif  thumbup.gif , ir su kitomis merginomis kai snekejau, tai visoms buvo toks dziaugsmas po pirmos pamokos, dar iki siol pamenu.    thumbup.gif

Aš po pirmo važiavimo ledų daug nusipirkau, kad nusiramint biggrin.gif Aišku geros emocijos buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2010 10 24, 23:19)
Na taip, ten kolektyvas yra draugiškas zebre, tai tikrai nepeiks, kad pakeitėt instruktorių smile.gif
Aš po pirmo važiavimo ledų daug nusipirkau, kad nusiramint biggrin.gif Aišku geros emocijos buvo biggrin.gif

o kas Jums nerima kele? as tai pamenu pirma pamoka nieko nesupratau, i zenklus net neziurejau, viskas buvo taip nauja, niekas neaisku, aikstelej irgi niekas neaisku , bet labai laiminga jauciausi nes pas gera instruktoriu patekau ir su masiniuke pasivezinau thumbup.gif clap.gif, kazkaip i tas pamokas eidavau visiskai be streso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo austeja11: 25 spalio 2010 - 14:07
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 25, 15:04)
o kas Jums nerima kele? as tai pamenu pirma pamoka nieko nesupratau, i zenklus net neziurejau, viskas buvo taip nauja, niekas neaisku, aikstelej irgi niekas neaisku , bet labai laiminga jauciausi nes pas gera instruktoriu patekau ir su masiniuke pasivezinau  thumbup.gif  clap.gif, kazkaip i tas pamokas eidavau visiskai be streso.

aš pas Liną lankiau, tai irgi nesiskundžiu smile.gif Pirmą kartą tiesiog daug emocijų buvo, reikėjo nusiramint biggrin.gif Nesakau, kad blogos emocijos biggrin.gif Antrą kartą irgi panašiai... O vat nuo trečio karto atsibost pradėjo jau tas vairavimas doh.gif Ir iki kokio septinto karto rutina tapo... Po to pertrauką padariau ir vėl viskas normaliai... P.S. o aš iki šiol negaliu prisiverst į ženklus žiūrėt, nors jau išlaikiau lotuliukas.gif Reiks sakau susiimt kada įsigysiu mašiniuką
Atsakyti
Gaila, kad zebre instruktorius Mindaugas nebedirba. Jis buvo labai ramus, mandagus, kantrus. Niekada balso nekeldavo. O va koki prieme doh.gif Kodel tie darbdaviai darbuotoju geru nesaugo?
Atsakyti
QUOTE(dianele @ 2010 10 25, 17:24)
Gaila, kad zebre instruktorius Mindaugas nebedirba. Jis buvo labai ramus, mandagus, kantrus. Niekada balso nekeldavo. O va koki prieme doh.gif  Kodel tie darbdaviai darbuotoju geru nesaugo?

Tai Mindaugas išėjo savo noru kaip supratau... Gal net darbo pobūdį pakeitė... Pavargu žmogus
Atsakyti
silainiuose atsidare naujas filialas Rigvedos tai dar ir nuolaidu yra wink.gif kam aktualu gali pasinaudoti proga 4u.gif
1200 pilna kaina...bet dabar kaip pirmai klasei uz 1000lt visiems...siaip studentam ir moksleiviam 100lt nuolaida yra...su skrajute 7%...su omni id,ezio,laisvalaikio kortelem 10%... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš lankiau AutoABC Islandijos pl., tai tik gerus atsiliepimus galiu pasakyti tiek apie teorijos dėstytoją,tiek apie instruktorių Marių. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2010 10 25, 16:38)
aš pas Liną lankiau, tai irgi nesiskundžiu smile.gif Pirmą kartą tiesiog daug emocijų buvo, reikėjo nusiramint biggrin.gif Nesakau, kad blogos emocijos biggrin.gif Antrą kartą irgi panašiai... O vat nuo trečio karto atsibost pradėjo jau tas vairavimas  doh.gif Ir iki kokio septinto karto rutina tapo... Po to pertrauką padariau ir vėl viskas normaliai... P.S. o aš iki šiol negaliu prisiverst į ženklus žiūrėt, nors jau išlaikiau  lotuliukas.gif Reiks sakau susiimt kada įsigysiu mašiniuką

g.gif o kodel tapo rutina? ar siaip vairuot nepatinka, ar kazkas negerai buvo? supratau, kad issiseme emocijos ir prasidejo ju trukumas, tada jau neidomu pasidare thumbup.gif mirksiukas.gif
Zebre dar dirba instruktorius Kestas. Jis berods ir vairaldoj dirba. tai jis visas merginas/moteris mazulem vadina biggrin.gif ir dar saldainiu duoda jei gerai pravaziuoji lotuliukas.gif
Atsakyti