Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

Sveiki,

kas rekomenduotų gerą instruktorių ARV (centre) papildomiem pravažiavimams? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cirkininke @ 2010 10 21, 15:46)
Sveiki,

kas rekomenduotų gerą instruktorių ARV (centre) papildomiem pravažiavimams? smile.gif

as rekomenduoju visiems instr. K. Kura, super instruktorius thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Geriausias Kaune!!!
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2010 10 21, 11:04)
na ne visai nuotaikoj ten buvo reikalas. o gal ir padaugines zmogelis buvo po savaitgalio.. na nezinau, rytoj bus matyt. g.gif parasysiu jum ar klydau, ar neapgavo manes nuojauta.  mirksiukas.gif

Tai tu pas Lina persirasyk, sako visi kad labai geras instruktorius, nebutina gi nervus gadinti ir eiti pas toki kur piktai sneka, manau ir pati gali nuomone pareiksti!!!
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 21, 18:41)
Tai tu pas Lina persirasyk, sako visi kad labai geras instruktorius, nebutina gi nervus gadinti ir eiti pas toki kur piktai sneka, manau ir pati gali nuomone pareiksti!!!

As nenoriu jam siulytis, ten taip keistai isejo.. as jo vos issiprasiau, kad man jau leistu vaziuot. atrodo kad per prievarta. net nemoku paaiskint. su mano kolegem kurios kartu mokosi jis vazineja, o mane atidave kitam. Pirma pabandysiu, o jei man nepatiks paprasysiu kad pasakytu is ko galiu rinktis. mirksiukas.gif
Bet jau ora pranesa rytojui doh.gif kaip tik susipazinimui su auto.. stiprus vejas, lietus, slapdriba... good.gif mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 10 21, 19:17)
As nenoriu jam siulytis, ten taip keistai isejo.. as jo vos issiprasiau, kad man jau leistu vaziuot. atrodo kad per prievarta. net nemoku paaiskint. su mano kolegem kurios kartu mokosi jis vazineja, o mane atidave kitam.  Pirma pabandysiu, o jei man nepatiks paprasysiu kad pasakytu is ko galiu rinktis.  mirksiukas.gif
Bet jau ora pranesa rytojui doh.gif  kaip tik susipazinimui su auto.. stiprus vejas, lietus, slapdriba...  good.gif  mega_shok.gif

gal ir nekoks oras, bet bent jau ekstremaliom salygom pasimokysi vazineti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 21, 23:33)
gal ir nekoks oras, bet bent jau ekstremaliom salygom pasimokysi vazineti  rolleyes.gif

"pasimokiau". alia suluzo jam masina. aggressive.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 10 22, 15:15)
"pasimokiau". alia suluzo jam masina. aggressive.gif

vaje, zenklas kazkoks, o tai matei kaip jis atrodo? ar jis paskambino?
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 21, 18:41)
as rekomenduoju visiems instr. K. Kura, super instruktorius    thumbup.gif thumbup.gif  thumbup.gif
Geriausias Kaune!!!

aišku ačiū! O jis kartais ne Šilainiuose? Ir su kuria mašina važinėja? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 22, 16:26)
vaje, zenklas kazkoks, o tai matei kaip jis atrodo? ar jis paskambino?

paskambino 2 val. pries susitikima. kazkur forume skaiciau kad ir kitai mokinei daznai sakydavo, kad jam masina genda. man arodo cia zenklas, kad ir nereikia su juo susitikt. ax.gif labai nesmagiai jauciuosi, kaip kokia nepilnaverte klijente. rytoj eisiu issiaiskint kame problemos ir prasysiu kito mokytojo. nevargsiu su siuo. schmoll.gif as pratus viska susiplanuot.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 10 22, 15:40)
paskambino 2 val. pries susitikima. kazkur forume skaiciau kad ir kitai mokinei daznai sakydavo, kad jam masina genda. man arodo cia zenklas, kad ir nereikia su juo susitikt.  ax.gif labai nesmagiai jauciuosi, kaip kokia nepilnaverte klijente. rytoj eisiu issiaiskint kame problemos ir prasysiu kito mokytojo. nevargsiu su siuo.  schmoll.gif  as pratus viska susiplanuot.

matyt kad zenklas, jau jeigu kai snekejaisi nemaloniai pasirode jis, tai geriau gal pabandyk pas kita uzsirasyti, bet siaip kaip girdejau tai apie Zebra gerai atsiliepia kiti.
Papildyta:
QUOTE(cirkininke @ 2010 10 22, 15:38)
aišku ačiū! O jis kartais ne Šilainiuose? Ir su kuria mašina važinėja?  ax.gif

nezn, kad man atrodo nera skirtumo, mano pazystami pas ji mokes, prisirase centre, su juo susitare kur susitiks ir mokesi pas ji. Tai tu gali savo nora reiksti pas ka nori mokytis. Anksciau vazinejo su Audi, o dabar maciau lig tai su 6-u golfu, bet tiksliai negaliu pasakyti su kokia butent. Bet niekad nematau jo su Audi vaziuojant. O is kur zinai kad jis butent Silainiuose?
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 22, 22:44)
matyt kad zenklas, jau jeigu kai snekejaisi nemaloniai pasirode jis, tai geriau gal pabandyk pas kita uzsirasyti, bet siaip kaip girdejau tai apie Zebra gerai atsiliepia kiti.

kur ten malonumas bus, jei vietoj "viso gero" sako "nu davai".. doh.gif as su juo gal zenota? buvau biski sokiruota. nors ta pacia diena, kaip tycia isgirdau jauna panele kalbant ir sakant, kad jos draugems patiko mokytis pas Kazimiera. Tegul joms ir patinka. rolleyes.gif tokia nesmagi situacija dabar, bet teks istverti ir issiaiskint kas cia negerai.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 10 23, 09:23)
kur ten malonumas bus, jei vietoj "viso gero" sako "nu davai"..  doh.gif  as su juo gal zenota? buvau biski sokiruota. nors ta pacia diena, kaip tycia isgirdau jauna panele kalbant ir sakant, kad jos draugems patiko mokytis pas Kazimiera. Tegul joms ir patinka. rolleyes.gif  tokia nesmagi situacija dabar, bet teks istverti ir issiaiskint kas cia negerai.

kaip su kokiu draugeliu atsisveikino g.gif, as kai pusbroliui paskambinu , tai jis irgi atsisveikindamas sako nu davai . Cia gal vyru tokia atsisveikinimo maniera. Bet kai nepazysti kazkaip keistai turi skambet. Matai kitiem gal atsibosta atsiliepinet ir atsisveikint, yra zmoniu kurie isvis neatsisveikina. O kaip tau siandien sekes?
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 23, 17:27)
kaip su kokiu draugeliu atsisveikino    g.gif, as kai pusbroliui paskambinu , tai jis irgi atsisveikindamas sako nu davai . Cia gal vyru tokia atsisveikinimo maniera. Bet kai nepazysti kazkaip keistai turi skambet.  Matai kitiem gal atsibosta atsiliepinet ir atsisveikint, yra zmoniu kurie isvis neatsisveikina.  O kaip tau siandien sekes?

Pasakiau, kad noriu kito instruktoriaus, nes tas nemandagus ir man nepatiko ir pan. Tai vazinesiu su Linu. ax.gif didis.gif tik dar nezinau kada pradesiu. Tikiuosi viskas susitvarkys. Kaip as noriu vairuot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ploja.gif
Atsakyti