Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

QUOTE(Site @ 2010 09 30, 16:37)
Pritariu  thumbup.gif Pati pas jį mokinuos vairuot, labai geras instruktorius, moka bendrauti su moterimis, niekad nesinervuoja, nerėkia biggrin.gif visiems patariu Kauno "Zebrą"  4u.gif

P.S. laikiusios praktiką po Zebro, pasidalinkite iš kurio karto išlaikėte egzaminą smile.gif

o kokio amziaus instr. Linas, gal zinote?
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 10, 17:53)
o kokio amziaus instr. Linas, gal zinote?

39 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2010 10 10, 20:20)

tai tada jis tikrai protingas.
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 11, 01:12)
tai tada jis tikrai protingas.

kodėl taip manote? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2010 10 15, 16:28)
kodėl taip manote?  biggrin.gif

todel, kad jau subrendes, ne koks pienburnis smile.gif
Atsakyti
Sveikos, labai noriu ka nors suzinoti apie vairavimo instruktoriu Kazimiera Zukauska. Gal kuri esat apie ji girdejusios ar susidurusios? Su juo susitariau del vaziavimo telefonu, bet pasirode nemalonus, namandagus senas diedas. Dabar taip nera nuotaikos, nes istisai galvoju, kad bus prastai pas ji. Pati esu niekad net nebandzius vairo sukt, neisivaizduoju kaip ta masina veikia. Jauciu, kad ismes i gatve mane centre per pika ir atmus ilgam man nora vairuoti, nors dabar tai tikrai noriu. Iskapsciau puse interneto kazko ieskodama apie ji, bet radau tik viena lb prasta komentara apie kazkoki Kazimiera ir viena neutralu. Isprotesiu dar 4 dienas apie tai galvodama. O norejau kuo greiciau ismokt vaziuot. verysad.gif beje, mokausi zebro mokykloje, kaune.
Atsakyti
Gal žinote gerų ir nebrangių vairavimo mokyklų Kaune? Gerai būtų, kad būtų kokios nuolaidos moksleiviams. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Humbega @ 2010 10 18, 16:30)
Gal žinote gerų ir nebrangių vairavimo mokyklų Kaune? Gerai būtų, kad būtų kokios nuolaidos moksleiviams. smile.gif

http://www.arv-auto.lt/naujienos/8/
paskaityk radau net 100 lt nuolaida ARV-Auto m-kloje, dar zinau kad studentams padaro 50 lt nuolaida, bet jei sia taiko nuolaida, tai kitos tikriausiai gal ir nera, cia bet kokiu atveju reikia pas administratore klausti.
Ji laikoma kaip geriausia m-kla, pati irgi joje mokiausi, pas instruktoriu K. Kura, savo pazistamiems ir ji rekomendavau, visi liko labai patenkinti juo, nes labai malonus zmogus yra. Jei teorija ves toks Valdas tai irgi super destytojas, galima prisijuokti iki numirimo, mokymasis sioje m-kloje su puikia nuotaika man praejo, labai malonu prisiminti tas akimirkas smile.gif smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2010 10 18, 13:20)
Sveikos, labai noriu ka nors suzinoti apie vairavimo instruktoriu Kazimiera Zukauska. Gal kuri esat apie ji girdejusios ar susidurusios? Su juo susitariau del vaziavimo telefonu, bet pasirode nemalonus, namandagus senas diedas. Dabar taip nera nuotaikos, nes istisai galvoju, kad bus prastai pas ji. Pati esu niekad net nebandzius vairo sukt, neisivaizduoju kaip ta masina veikia. Jauciu, kad ismes i gatve mane centre per pika ir atmus ilgam man nora vairuoti, nors dabar tai tikrai noriu. Iskapsciau puse interneto kazko ieskodama apie ji, bet radau tik viena lb prasta komentara apie kazkoki Kazimiera ir viena neutralu. Isprotesiu dar 4 dienas apie tai galvodama. O norejau kuo greiciau ismokt vaziuot. verysad.gif beje, mokausi zebro mokykloje, kaune.

o neina persirasyti pas kita? negalvok apie bloga, galvok apie gera ir viskas bus gerai, pamatysi, as visuomet save nuteikiu i gera ir viskas buna gerai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja11 @ 2010 10 19, 18:18)
o neina persirasyti pas kita?  negalvok apie bloga, galvok apie gera ir viskas bus gerai, pamatysi, as visuomet save nuteikiu i gera ir viskas buna gerai  thumbup.gif

jau stengiuosi ramiai, bet va jei nepatiks man zmogus tai tik nervuosiuos ir bumbesiu, kitaip man neiseina schmoll.gif biggrin.gif tada bandysiu keist.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 10 21, 00:47)
jau stengiuosi ramiai, bet va jei nepatiks man zmogus tai tik nervuosiuos ir bumbesiu, kitaip man neiseina schmoll.gif  biggrin.gif tada bandysiu keist.

Manau zebre neturėsi problemų su pakeitimų instruktoriaus jei nepatiks smile.gif Šiaip gal jam nuotaika prasta buvo, nes ir pas savo instruktorių pastebiu kada tokia būna, jie gi irgi žmonės, ne visad gali užsimaut šypseną ir meiliai kalbėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Site @ 2010 10 21, 01:25)
Manau zebre neturėsi problemų su pakeitimų instruktoriaus jei nepatiks smile.gif Šiaip gal jam nuotaika prasta buvo, nes ir pas savo instruktorių pastebiu kada tokia būna, jie gi irgi žmonės, ne visad gali užsimaut šypseną ir meiliai kalbėt biggrin.gif

na ne visai nuotaikoj ten buvo reikalas. o gal ir padaugines zmogelis buvo po savaitgalio.. na nezinau, rytoj bus matyt. g.gif parasysiu jum ar klydau, ar neapgavo manes nuojauta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2010 10 21, 11:04)
na ne visai nuotaikoj ten buvo reikalas. o gal ir padaugines zmogelis buvo po savaitgalio.. na nezinau, rytoj bus matyt. g.gif parasysiu jum ar klydau, ar neapgavo manes nuojauta.  mirksiukas.gif

Lauksim ziniu ax.gif
Atsakyti