QUOTE(Humbega @ 2010 10 18, 16:30)
Gal žinote gerų ir nebrangių vairavimo mokyklų Kaune? Gerai būtų, kad būtų kokios nuolaidos moksleiviams.
http://www.arv-auto.lt/naujienos/8/
paskaityk radau net 100 lt nuolaida ARV-Auto m-kloje, dar zinau kad studentams padaro 50 lt nuolaida, bet jei sia taiko nuolaida, tai kitos tikriausiai gal ir nera, cia bet kokiu atveju reikia pas administratore klausti.
Ji laikoma kaip geriausia m-kla, pati irgi joje mokiausi, pas instruktoriu K. Kura, savo pazistamiems ir ji rekomendavau, visi liko labai patenkinti juo, nes labai malonus zmogus yra. Jei teorija ves toks Valdas tai irgi super destytojas, galima prisijuokti iki numirimo, mokymasis sioje m-kloje su puikia nuotaika man praejo, labai malonu prisiminti tas akimirkas
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2010 10 18, 13:20)
Sveikos, labai noriu ka nors suzinoti apie vairavimo instruktoriu Kazimiera Zukauska. Gal kuri esat apie ji girdejusios ar susidurusios? Su juo susitariau del vaziavimo telefonu, bet pasirode nemalonus, namandagus senas diedas. Dabar taip nera nuotaikos, nes istisai galvoju, kad bus prastai pas ji. Pati esu niekad net nebandzius vairo sukt, neisivaizduoju kaip ta masina veikia. Jauciu, kad ismes i gatve mane centre per pika ir atmus ilgam man nora vairuoti, nors dabar tai tikrai noriu. Iskapsciau puse interneto kazko ieskodama apie ji, bet radau tik viena lb prasta komentara apie kazkoki Kazimiera ir viena neutralu. Isprotesiu dar 4 dienas apie tai galvodama. O norejau kuo greiciau ismokt vaziuot. verysad.gif beje, mokausi zebro mokykloje, kaune.
o neina persirasyti pas kita? negalvok apie bloga, galvok apie gera ir viskas bus gerai, pamatysi, as visuomet save nuteikiu i gera ir viskas buna gerai