Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią auto m-klą pasirinkt Kaune?

Ir as pas Jona, bet man jis schmoll.gif . Emiau dar papildomus vaziavimus kitoj mokykloje.
Atsakyti
Sveikos,
gal kuri galetu pasidalinti ispudziais apie Silainiu ARV auto instruktorius. Aciu 4u.gif
Atsakyti
Galiu padovanoti 100 lt. nuolaidu kupona auto mokykloje teises.lt. smile.gif Sutaupysit 100 lt. nuo kursu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dianele @ 2010 06 10, 06:48)
Ir as pas Jona, bet man jis  schmoll.gif . Emiau dar papildomus vaziavimus kitoj mokykloje.

Aš vieną papildomą važiavimą ėmiau su Opel Astra. Tai gal mes tą pačią grupę lankėm vairavimo? smile.gif
Atsakyti
as mokiausi "Mobilus Zmones" silainiuose. labai patiko. ejau mokytis su didziule baime, tiesiog paranoja turejau vairavimui ax.gif sakiau gyvenime nevairuosiu. Ryzausi issilaikyt tik is didziulio reikalo. Ir esu labai patenkinta. ir instruktorium, nes ir baime dingo, ir ismokau neblogai vairuoti. issilaikiau viska is pirmo karto mirksiukas.gif savo pacios nuostabai biggrin.gif rekomenduoju tikrai. ir aplinka labai jauki, ir zmones malonus mirksiukas.gif tikrai gera mokykla.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Krista J.: 23 birželio 2010 - 14:19
QUOTE(Krista J. @ 2010 06 23, 16:19)
as mokiausi "Mobilus Zmones" silainiuose. labai patiko. ejau mokytis su didziule baime, tiesiog paranoja turejau vairavimui  ax.gif  sakiau gyvenime nevairuosiu. Ryzausi issilaikyt tik is didziulio reikalo. Ir esu labai patenkinta. ir instruktorium, nes ir baime dingo, ir ismokau neblogai vairuoti. issilaikiau viska is pirmo karto  mirksiukas.gif  savo pacios nuostabai  biggrin.gif rekomenduoju tikrai. ir aplinka labai jauki, ir zmones malonus  mirksiukas.gif  tikrai gera mokykla.

Su kokiu instruktorium vazinejai , as gavau Vyta , kazin kaip jis blush2.gif
Atsakyti
Sveiki! Visu pirma noreciau paklausti gal kas nors turite vairavimo instruktoriaus Lino is 'Zebras' vairavimo mokyklos kaune telefono numeri? parasykite AZ.
Jei ne gal galetumete parekomenduoti koki gera vairavimo mokytoja papildomies vairavimams? Dekui uz info is anksto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arbūzas: 30 liepos 2010 - 18:33
Aš irgi ruošiuos pas Liną iš Kauno Zebro įsirašyt. Kažkaip gerų atsiliepimų apie jį girdėjus ax.gif Tad man šis klausimas irgi aktualus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Site: 31 liepos 2010 - 14:51
Sužinojau jo nr. smile.gif 867022217 - Linas smile.gif
Papildyta:
Penktadienį savarankiškai išlaikiau teorijos egzą thumbup.gif Išlaikiau ketbilietai.lt svetainės pagalba smile.gif Visiems ją rekomenduoju, dauguma klausimų Ragitroje pasitaikė tokie pat kaip ir ketbilietai svetainėj 4u.gif
Atsakyti
Aš mokiausi Mato Šalčiaus sporto klube. Ten laisvas grafikas teorijai ir instruktorių gerą turėjau.
Atsakyti
QUOTE(Simply the best @ 2010 06 18, 19:25)
Sveikos,
gal kuri galetu pasidalinti ispudziais apie Silainiu ARV auto instruktorius. Aciu 4u.gif

Labas,

Arv-auto silainiuose pats geriausias instruktorius yra K. Kuras, as ir mano drauge lankem pas ji ir tikrai esam labai patenkintos jo mokymu ir is karto islaikem egza, ne karto nepakele tono ar blogo zodzio neisgirdau,
dar girdejau neblogus atsiliepimus apie Kunska. smile.gif
Atsakyti
As mokiausi ARV-AUTO centre, lb patiko viskas, ir teorija idomi ir naudinga, ir mokiausi vairuot pas instruktoriu Antana Kunska smile.gif islaikiau is pirmo karto viska smile.gif
Atsakyti