maitinimo pagalve,lavinamasisi kilimelis,vibro kedute tai isviso fantastika maudyniu ziedas. kol kas tai geriausi pirkiniai.ir beje superinis musu x-lander xa
[quote=miligerta,2010 02 11, 01:30]
Chicco polly magic 3 in 1 kedute!super daiktas!
Sauni kedute ir mums
Chicco polly magic 3 in 1 kedute!super daiktas!
Sauni kedute ir mums
Vaikijuostė Hoppediz ir slingas su žiedais
Naudojame nuo 1 mėn. iki šiol (8 mėn.) -- pirmomis savaitėmis maitinimui + namu ruošai (vaikas snaudžia ir gauna MP, jei nori -- kiek nori, o aš tuo tarpu gaminu valgį ir pan.) ir pasivaikščiojimams, šiuo metu -- taip pat namu darbams (vaikas nebeguli, o sėdi) ir išėjimams i lauką (vaikas dažniausiai guli ir miega -- vaikijuostėje) ir į viešas vietas (vaikas sėdi slinge su žiedais).
Naudojame nuo 1 mėn. iki šiol (8 mėn.) -- pirmomis savaitėmis maitinimui + namu ruošai (vaikas snaudžia ir gauna MP, jei nori -- kiek nori, o aš tuo tarpu gaminu valgį ir pan.) ir pasivaikščiojimams, šiuo metu -- taip pat namu darbams (vaikas nebeguli, o sėdi) ir išėjimams i lauką (vaikas dažniausiai guli ir miega -- vaikijuostėje) ir į viešas vietas (vaikas sėdi slinge su žiedais).
Mums labai patinka šokliukas FP ,smagu pašokinėti pagal džiunglių muzikėlė, pažaisti su ten esančiais žaisliukais
Sokliukas
pirkau daug ka (hamakeliai su lavinimo zaisliukais ir pa.), taciau vienintelis ilgai gelbejantis zaisliukas - karusele virs lovytes... maziukas prabuna net iki 1.5 val ramus
Mes dar maziukai (2 men), tai labiausiai patinka karusele. O siaip jam labai patinka kai barskinu barskuciais, taciau pats i rankas dar neima, tai kiek turiu kantrybes tiek barskinu.
Uzsisakiau ir laukiu kol atves lavinimo kilimeli. Tikiuosi pasiteisins ir nebus gaila isleistu nemenku pinigu...
Uzsisakiau ir laukiu kol atves lavinimo kilimeli. Tikiuosi pasiteisins ir nebus gaila isleistu nemenku pinigu...
man tai nepamaiomas sokliukas, ten gali kokia valanda prabut, kai pastatau y jy tai net dreba ir cypauja is dziaugsmo vaikstyne turiu pasiskolinus bet nepatinka jam ten, gal ir gerai nes kiek zinau nera sveika.. ir maniezas dar labai geras daiktas nes megsta labai ropoti
Mes patenkinti Lenta kur tipo mokykloi buna Galima piesti su kreida ji pastatoma ant zemes su stovu Mums 2 met ir 4 met Nors sienos nebeispaisytos Su markeriais ir piestukais
Šiuo metu labai džiaugiamės šalmuku ir tėvams ramu kad galvytės neužsigaus, ir mažytė drąsiai stojasi, visur lenda, o kur užkliuvus ar nugriuvus dažniausiai nė nepajaučia, arba tik biškuti nepatenkinta pazyzia.
Neįsivaizduoju vaiko auginimo be vystymo lentos, maitinimo kėdutės ir vonios kėdutės, man tai nepakeičiami - būtini daiktai. Neprireikė jokių supynių ar vaikštynių, be jų apsiėjome. Trūko tik maniežo, medinio, šešiakampio bet jį atstoja lovytė
Neįsivaizduoju vaiko auginimo be vystymo lentos, maitinimo kėdutės ir vonios kėdutės, man tai nepakeičiami - būtini daiktai. Neprireikė jokių supynių ar vaikštynių, be jų apsiėjome. Trūko tik maniežo, medinio, šešiakampio bet jį atstoja lovytė