Kai gime mano maziuke mums labai padejo vibrokedute , nezinau kaip vyresneli auginau be jos . Mes turejom tokia: http://www.prekesvai.../lt/product/470
Tikrai visom rekomeduoju
pritariu kad vibrokedutes geras isradimas - vaikams tikrai patinka, o vat kamuoli pripuciama ir as noreciau nupirkti - mankstelems daryt
Net nzn kas geriausias pirkinys.. Ir nesiokle buvo reikalinga,ir vibro kedute,ir vaikstyne...Vystymo lentos neturejom ir nereikejo.
na mums irgi kaip daugeliui labai praverte Babybjorn gultukas.. ispradziu del jo tikrai labai galvojame, kadangi nepigus daiktas, bet paskui pasisprendem, uzisakem is babymarket parduotuves, tai buvo pagalbininkas, zaisliuko to medinuko nepirkom, bet pati toki kita zaisliuka pritaikiau.. o siaip tai ir taip mazyliui patinka joje supuotis, nuo judesiuku vaiko linguoja...
nepamainomas dalykas spintele 3in1, vystymo stalas, jis atsivercia ten vonele po vonele dar trys stalciai dalykas
mes irgi prisidedam prie vibrokėdučių gerbėjų Šiuo amžiaus tarpsniu, tai labai geras dalykas
Mums geriausias pirkinys buvo lavinimosi kilimelis, aisku tai labai laikina iki kol prades vartytis, bet kol kas tai geriausias mamytes pavaduotojas
Musu irgi geriausias pirkinys lavinimo kilimelis, kuriame yra spardukas Grazu ziureti kaip mazoji duodasi
Aš turėjau du nestandartinius geriausius pirkinius savo mažiausiam vaikui:
pirmas - didžiulis pripučiamas kamuolys - buvo pats geriausias verkiančio kūdikio nusiraminimo būdas. Aš atsisėsdavau ant kamuolio su vaiku rankose ir palengva šokčiodavau - 100 proc. suveikdavo! Nusiramindavo ir užmigdavo. Plius - man mankšta
antrasis gerasis pirkinys - apsauga galvai plauti - net neįsivaizduoju kaip be jos būtų reikėję prisiviliot savo garbanę į maudynes
pirmas - didžiulis pripučiamas kamuolys - buvo pats geriausias verkiančio kūdikio nusiraminimo būdas. Aš atsisėsdavau ant kamuolio su vaiku rankose ir palengva šokčiodavau - 100 proc. suveikdavo! Nusiramindavo ir užmigdavo. Plius - man mankšta
antrasis gerasis pirkinys - apsauga galvai plauti - net neįsivaizduoju kaip be jos būtų reikėję prisiviliot savo garbanę į maudynes
QUOTE(Jeta @ 2009 11 04, 14:01)
mes irgi prisidedam prie vibrokėdučių gerbėjų Šiuo amžiaus tarpsniu, tai labai geras dalykas
o mano panai nuo pat pradziu ji nepatiko,net keista skaityti tiek daug geru atsiliepimu,dar kol vibro nejungdavau-sededavi.jei ijungiu-tai tolygu sirenos ijungimui...mazoji taip uzduduoja,kad gelbekites kas galit .fisherprice supuokles ir kamuolys-geriaui musu pirkiniai.