mums tai nešioklė, mob. auklė, mait. kėdutė, kaip ir viskas stengiaus kuo mažiau pirkti tų kūdikškų rakndų...
Man pasiteisimo vystymo lenta (ant jos ir masžiukus darau), Vibro kėdutė-linguoklė, mobili auklė - racija (gyvenant nuosavame name), pientraukis ir maistelio sildytuvas
Negaliu atidziaugti, kad nepagailejom pinigu ir nupirkom troll dondola lopsiuka. Iki 6 men. neturėjome jokių problemu del vaikučio užmigimo. Rekomenduoju...
Labai pasiteiso supuoklės su automatiniu supavimu iki 6 mėn vibro gultukas tik vibro nejungiam, pintas lopšys kai mažyli gali šalia saugiai ir patogiai migdytis ne tik miegamąjame ir kelioneji jis man buvo liuks svečiuose sau ramiai jame miegodavo ...na ir žinoma mobili auklė kuri su kaupu atsiperka kai mama nori išbėgti į lauką ar mažyli palikti miegoti vežime ir palekti pas kaimynę kavos netoliese
nosies snargliukų siurbiklis tas su šlangele ir guminiai antgaliukais
nosies snargliukų siurbiklis tas su šlangele ir guminiai antgaliukais
Babybjorn gultukas, Babybjorn nešynė.
Vienareiksmiskais - vystymo lenta su abiem dukrytem neatsidziaugiau,kad turiu. O siaip dar lb mums geras daiktas iki siol vibro kedute FP link a doos ji tinka iki 18kg,tai nerealus daiktas,abi mane paneles db del jos net pesasi ir maitinimo kedute be jos mazosios net nepamaitinciau,nes ji spirga didele
Supynės, maitinimo kedutė, daugkartinės sauskelnės, vežymelis ant kurio dedasi autokedutė.
Nepasakysiu nieko naujo, bet labiausiai mums tinka Babybjorn gultukas
Dar džiaugiuosi pientraukiu ir mei tai - be jų tikrai būtų daug sunkiau
Dar džiaugiuosi pientraukiu ir mei tai - be jų tikrai būtų daug sunkiau
Mums - sauskelnės ir čekiukai (rinkomės tai, ko tikrai reik).
QUOTE(edisada @ 2012 06 22, 12:53)
Mums - sauskelnės ir čekiukai (rinkomės tai, ko tikrai reik).
Nesupratau, kas per čekiukai??