Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias pirkinys vaikučiui

QUOTE(Sie_muska @ 2011 12 02, 18:57)
Man visiskai tas pats... labai nemego guleti, tai lavinamasis kilimelis kampe gulejo. Kedute buvo super daiktas, visur veziodavausi, Buvo ramybe namuose smile.gif Dabar mums jau 8men, galvojam kuo toliau uzsiimti smile.gif

Musu lavinimo kilimelis taip pat pragulejo kampe, visiskai vaiko nedomino. Taip pat FP karusele su meskuciais kazko netiko, pradzioje pora min. paziuredavo, o po to pradedavo verkti. Superinis daiktas FP vibro kedute su dziunglemis. Na o dabar FP puodyne na ir TV pultelis thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uoga000: 05 gruodžio 2011 - 17:08
mums visiškai neprireikė karusėlės virš lovytės, visiškai ja nesidomėjo, patiko barškutis vienas labai, su kuriuo visada žaisdavo,neprireikė ir lavinamojo kilimėlio, maitinimo kėdutės, maudynių žiedo(labai nepatogiai manoji su juo jautėsi vis plėšdavo nuo savęs). Labai pravertė vystymo lenta, vaikštukai, vibro kėdutė, gultukas į vonelę.
Bet kiekviena mama skirtinga kaip ir kiekvienas vaikutis, tad skirtingai ir daiktai gali būti naudojami vieni labiau kiti mažiau 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojom graco.
user posted image
Jei vėl laukčiaus tai būtų prekė nr. 1 kurią įsigyčiau. Atidirbo sąžiningai, pagalbininkė tiek namie tiek atostogose, tiek svečiuose 4u.gif
Atsakyti
Drauge neseniai padovanojo silikonini seilinuka. Dabar kasdien galvoju, ko as durne tokio anksciau neisigijau doh.gif Ir mazius apsidrabsto maziau, nes tas seilinukas su "stalciuku", ir skalbti nereikia, tik vandeniu perplauni po valgymo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2012 01 05, 18:27)
Drauge neseniai padovanojo silikonini seilinuka. Dabar kasdien galvoju, ko as durne tokio anksciau neisigijau doh.gif Ir mazius apsidrabsto maziau, nes tas seilinukas su "stalciuku", ir skalbti nereikia, tik vandeniu perplauni po valgymo thumbup.gif

Mes tai turim tokį, bet jis ne silikoninis, o plastikinis, tai nepatinka man visai...nes kažkaip kieta apie kakliuką ir mažylei tikrai nepatogu, kai uždedu... schmoll.gif
Kokios jūsų firmos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea7 @ 2012 01 06, 00:36)
Mes tai turim tokį, bet jis ne silikoninis, o plastikinis, tai nepatinka man visai...nes kažkaip kieta apie kakliuką ir mažylei tikrai nepatogu, kai uždedu... schmoll.gif
Kokios jūsų firmos?  g.gif

Musiskis Japonijoje gamintas, nes drauge ten gyvena, tai atsiunte dovanu smile.gif
Atsakyti
Mums praverte sie daiktai - maudyniu ziedas,vibro kedute,vaikstyne ,sokliukas antduru,kelionis pervystimo pledukas.o ko visai nenaudojam - tai seilinuku(like nuo brolio),taip ji ju nemgesta ,plesia ir viskas doh.gif Tai skalbimo pakankamai turiu blush2.gif
Atsakyti
Mums labai pravertė maniežas (kvadratinis, skirtas žaidimams). Neįsivaizduoju kaip be jo būčiau susitvarkiusi 4u.gif
Atsakyti
Mums labiausiai praverte maitinimo kedute, muzikinis lavinimo zaislas ant kojiciu, neprireike vaikstuku, nes visai nepatiko juose buti, nemego ir lavinimo kilimelio biggrin.gif
Atsakyti
Aš labai džiaugiuosi vystymo lenta, taip pat labai praverčia ir vibrokėdutė FP, mes mažai naudojom autokėdutę, lovytėj kol kas visai nemiega...
Atsakyti
Musu geriausias zaislas -mamos veidrodukas biggrin.gif ir dar labai megstam kamuoliukus su spigliukais thumbup.gif
Atsakyti
Labiausiai mums pasiteisine daiktai:
1. Lopšinis vežimas (turime Roan Marita) - išmiega po 3-4val lauke, erdvus, vaziuoja kaip tankas per sniega, minkštai sūpuoja thumbup.gif
2. babybjorn gultukas - ar mama virtuvej, ar vonioj, vaikas gultuke ramus thumbup.gif
3. lengvas sportinis vezimukas - be jo kaip be ranku (mano automobilio sudedamoji dalis smile.gif
4. pedkelniu kalnas kai vaikas pradeda ropoti lotuliukas.gif turim kalna, bet kai reik iseit i svecius ner ka uzdet - visu keliai sviecia lotuliukas.gif
Atsakyti