Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias pirkinys vaikučiui

labiausiai džiaugiausi įsigijusi lavinimo kilimėlį, sūnelis ilgai galėdavo ten gulėti ir stebėti žaisliukus, švieseles, po kurio laiko pradėjo bandyti pasiekti.. užsiėmimo turėjo gerai valandai biggrin.gif nors aišku tai laikina, iki kokių 6 mėn buvo įdomu.
Atsakyti
Man vystymo lenta irgi liuks dalykas, tik aš ją laikau uždėjusi ant lovytės viršaus, taip labai vieta susitaupo. Ant tos vystymo lentos yra tokios kojytės, tai apgaubia lovytės kraštus ir stabiliai laikosi. Aš tikrai patenkinta tuo "išradimu", nereikia nuolat smile.gif pirkinėt vienkartinių paklotėlių
Atsakyti
Vystymo lenta (irgi ant spintelės pritaikėm), vibro kėdutė (mūsų buvo visai paprasta, bet pasiteisino - nereikia brangių pirkti. Pirmą kartą, tai net nesidomėjau, nes nebuvo kada ir pirkau viską naują, bet su antru (t.y. trečiu, nes pirmu gimdymu du zuikiai smile.gif) jau buvau su patirtim ir nemažai daiktų įsigyjau iš mamyčių per skelbimus.
Atsakyti
QUOTE(egvida @ 2011 11 29, 20:49)
O kokiu savo pirkiniu mažyliui labiausiai džiaugiatės Jūs? g.gif

Vibro kėdutė (FP) -šiaip sau...max 15 min išbūdavo, paskui kaip maitinimo kėdutę naudojau, kol įsigijom normalią, bet ji nepatinka, nes vaikas labai smulkus (8 mėn. - 7 kg), tai joje paskendęs doh.gif kol kas nenaudojam.
Labai gerai buvo lavinimo kilimėlis (Tiny Love) nuo 2 iki kokio 6 mėn.
Kamuolys ortopedinis - nerealuas daiktas thumbup.gif
Karuselė (FB meškučiai) - nesidomėjo visiškai. Mamai labiau reikėjo, tai pardavėm po poros mėnesių, nes praradau viltį sudominti blush2.gif
Maudynių žiedas kaip ir neblogas, bet kadangi pradėjo bijoti maudytis, tai neilgai naudojom - gal pora savaičių tik doh.gif
Naktipuodis nuo 7 mėn. labai padeda su užkietėjusiais viduriais thumbup.gif
Vystymo lentos neturėjom ir neprisireikė. Patiesdavau tiesiog neperšlampamą daugkartinį vystyklą, tai ir palikdavau porai valandų oro voniom thumbup.gif
Atsakyti
Gultukas į vonytę
Atsakyti
man geriausias daiktas vibrokedute, turim FP su dziunglem, tai vaikas ir muzikeliu klause ir zaide su zaisliukais ir snaude, ir valge zodziu superinis daiktas. nepasiteisino lavinamasis kilimelis..
Atsakyti
QUOTE(ausra0198 @ 2011 12 02, 14:13)
man geriausias daiktas vibrokedute, turim FP su dziunglem, tai vaikas ir muzikeliu klause ir zaide su zaisliukais ir snaude, ir valge zodziu superinis daiktas. nepasiteisino lavinamasis kilimelis..

Man visiskai tas pats... labai nemego guleti, tai lavinamasis kilimelis kampe gulejo. Kedute buvo super daiktas, visur veziodavausi, Buvo ramybe namuose smile.gif Dabar mums jau 8men, galvojam kuo toliau uzsiimti smile.gif
Atsakyti
Musu geriausi pirkiniai:
be konkurencijos I vieta - supynes FP "rain forest" thumbup.gif ( labai superinis daiktas, kadangi supynese ( ne vibro kedute ) yra ir karusele, kuri sukasi ir dar tokie judantys lapeliai... nemaciau tokiu daugiau supyniu, kurios sudomintu taip vaika ir turetu tiek funkciju smile.gif .
II vieta uzima lavinimo kilimelis (Tiny love ) thumbup.gif , nepamenu kaip vadinasi, bet ten yra toks labai fainas spardukas su muzikom, sviesom, vaiku balsais ir veidrodeliu (jei kam nors idomu bus, galesiu paieskot pavadinimo ), ir
III vieta uzima vystymo lenta... biggrin.gif bet nzn kaip cia ir issireiksti, nes vystymo lenta be lipduku ant sienos nieko verta.... (visa siena apklijavau paprastais spalvingais lipdukais bigsmile.gif , nes turejom tokia problema doh.gif , jog labai nemegom rengtis, keistis pampersus ir t.t. t ), o dbr vaiko lyg nebuta.... labai lavina vaiko ciupimo instinkta.
Atsakyti
Babybjorn gultukas ir FP lavinimo kilimelis buvo iki sios savaites, bet staiga ismoko ropoti ir greitai, tai nebezinau, kur ji padeti. Kas 7 men tiktu geriausiai?
Atsakyti
QUOTE(luzere @ 2011 12 02, 22:55)
Babybjorn gultukas ir FP lavinimo kilimelis buvo iki sios savaites, bet staiga ismoko ropoti ir greitai, tai nebezinau, kur ji padeti. Kas 7 men tiktu geriausiai?

Maciau per TV, jog kai vaikuciai pradeda ropoti, jiems geriausi zaislai buna ivairus indai, saukstai, bliudai ( plastikiniai) taip pat patariama skirti koki stalciu ar spintele, kuriuose butu sudetas tas visas geris, kad pvz, kai tu seimininkauji virtuvej, vaikas taip pat galetu ta daryti biggrin.gif pats atsidares issiimtu ir pan. ( tik nzn kaip ten su apsaugom, kad pirsteliu neprivertu).
Atsakyti
Man labiausiai pasiteisino vystimo lenta ant vonios, muzikine karusele virs lovytes ir maudyniu ziedas thumbup.gif
Atsakyti
skraidantis balionas 4u.gif
Atsakyti