Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausias pirkinys vaikučiui

QUOTE(Gerbera @ 2011 10 16, 20:22)
Mums is daiktu buvo geriausia namine kedute ir lavinamasis kilimelis ant zemes!

mes turim ir kedute ir kilimeli - kadangi keduteje atsisako buti prisegtas, o kitaip isropoja tai ji atkrenta... uztat kilimelis - super!
Atsakyti
visu pirma grojanti karusele, tada vibro kedute ir naujausias pirkinys lavinamasis gultukas 4u.gif
Atsakyti
o mes negalim atsidžiaugt baby bjorn gultuku, tikrai super dalykėlis ir mamai ir vaikučiui 4u.gif
Atsakyti
O as "atradau" maitinimo pagalve, kurios neturejom su dicke, bet net nezinojom, koks tai nerealus daiktas! Mazaja dienos metu visad maitinu ant jos - ir stuburiukas neiskrypes, ir as galiu tv paziuret ar prie kompo prisest - nereikia lovoj maitint rolleyes.gif
Atsakyti
turim ir vibro kedute-supynes ir lavinimo kilimeli, ir karusele virs lovytes bei sokliuka. Vibro kedutej buvo iki 3men o tada pradejo is jos ropstis ir nebesedi, lavinimo kilimelis niekada nepatiko, o labiausiai pasiteisine - karusele ir sokliukas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes! smile.gif Laaaaaaaabai reikia Jusu pagalbos!
Esu jauna studente, kuriai universitete uzdave atlikti tyrima susijusi su vaikiskomis prekemis. Kas gali daugiau uz mamytes zinoti apie vaikiskas prekes smile.gif) Buciau be galo dekinga jeigu atsakytumete i kelis klausimus sioje anketoje http://manoapklausa....ausa/301102862/ . Didelis ACIU visoms atsakiusioms!!
Atsakyti
QUOTE(apklausele @ 2011 10 21, 12:51)
Sveikos mamytes! smile.gif Laaaaaaaabai reikia Jusu pagalbos!
Esu jauna studente, kuriai universitete uzdave atlikti tyrima susijusi su vaikiskomis prekemis. Kas gali daugiau uz mamytes zinoti apie vaikiskas prekes smile.gif) Buciau be galo dekinga jeigu atsakytumete i kelis klausimus sioje anketoje http://manoapklausa....ausa/301102862/ . Didelis ACIU visoms atsakiusioms!!

4u.gif ax.gif
Atsakyti
Muzikinė karuselė, lavinamasis kilimėlis, vibro kėdutė thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, Mamytės. Kai reklamuojamos pačios įvairiausios prekės, pasidalinkime patirtimi, kokie pirkiniai Jūsų vaikučiams pasiteisino labiausiai. Pavyzdžiui, man "atradimas" auginant dukrytę buvo plastikinis gultukas į vonelę. Kaip vargdavau, kol pirmąjį sūnelį reikėdavo numaudyti, o dabar maudynės tapo tikru malonumu gultuko dėka. Man tai tikrai labai pasiteisinęs pirkinys smile.gif

O kokiu savo pirkiniu mažyliui labiausiai džiaugiatės Jūs? g.gif
Atsakyti
sveika, nežinau ar labiausiai, bet tikrai praverčia minkštas vystymo padėklas toks su paaukštintais kraštais. Nepirkom visos vystymo komodos, o uždėjom ant paprastos spintelės. Vonelė pas mus jau savo viduje turi tą gultuką, dar įtiesiu palutę flanelinę. Labai nerekomenduočiau paraloninio gultuko, visokios bakterijos tik kaupiasi jame
Atsakyti
Aš irgi labai džiaugiuosi vystymo lenta, nors iš pradžių abejojau ar pirkti. Taip pat labai praverčia ir vibrokėdutė, galiu neštis vaiką į bet kurį kambarį ir savo darbus padaryt, ir vaiką pakalbint smile.gif
Atsakyti
O pas mane kaip tik vystymo lenta nenaudojama visai schmoll.gif labiausiai pasitvirtino supynes, bet jau isaugome jas ax.gif paguldydavau ten dukryte, tai labai jai patikdavo, greit uzmigdavo, galedavau ir buities darbus pasidaryti per ta laika.
Atsakyti