Mamytes, atsiprasau kad ne visai i tema, bet reikia greito patarimo Vezimelio aprasyme sakoma, kad tinka vaikuciams nuo 6 men. maniskei dar net menesio nera. bet labai zavi kaina 9deja, prioritetas siuo metu),o ir kokybe turetu butu nebloga, kaip manote, ar bandyti, ar visgi netinka toks mazam vaikuciui? http://www.babyequip..._...il&iid=7239
Prisijungsiu prie kitu mamyciu.. irgi jeigu zinociau pirkciau vibrokedute labai jau ta vibracija pilvuko skausmus nuima gerai
musu pats geriausias pirkinys FC bayby papasan supynes, tiesiog nepamainomas dalykas auginant vaikeli. o dabar labai dziaugiames isigyje manieza.
QUOTE(Elcia @ 2011 06 09, 19:23)
Mamytes, atsiprasau kad ne visai i tema, bet reikia greito patarimo Vezimelio aprasyme sakoma, kad tinka vaikuciams nuo 6 men. maniskei dar net menesio nera. bet labai zavi kaina 9deja, prioritetas siuo metu),o ir kokybe turetu butu nebloga, kaip manote, ar bandyti, ar visgi netinka toks mazam vaikuciui? http://www.babyequip..._...il&iid=7239
Nuoroda neatsidaro Bet turbūt, jei rašo, kad tinka tik nuo 6 mėnesių, vežimuke yra tik sėdima padėtis ir toks menesiuko amžiaus mažiukui netiks. Bet jei galima padaryti gulimą ar pusiau gulimą padėtį, gal tada ir visai nieko
Vakar nusipirkom naują maitinimo kėdutę. Laaabai patiko http://www.parduotuv...e-kim-kids.html Lengvai nugarėlė reguliuojas ir patiko, kad galima reguliuotis aukšti, kad patogiau būtų savąją princesę maitint. Ir dar įspūdį paliko, kad tarp kojyčių išsikišimas yra, kažkaip pati saugiau jaučiuosi sodindama. Gal dar kas bandėt šią kėdutę?
Papildyta:
Jei mažylei dar nėra nė mėnesio tikrai netiks, nes tokie vežimukai neturės pilnai gulimos padėties, o iki pusės metukų tikrai netiks nes reikia, kad būtų kuo tiesesnė padėtis
Papildyta:
QUOTE(Elcia @ 2011 06 09, 21:23)
Jei mažylei dar nėra nė mėnesio tikrai netiks, nes tokie vežimukai neturės pilnai gulimos padėties, o iki pusės metukų tikrai netiks nes reikia, kad būtų kuo tiesesnė padėtis
Gaila, bet man neatidaro jūsų nuorodos Vieno mėnesio vaikas skiriasi nuo šešių mėnesių vaiko Kaip aš įsivaizduoju tą vežimėlį, irgi nemanau, kad jis yra tinkama
Mums puse metu beveik,tai siuo metu geriausias pirkinys sokliukas FP rainforest
mums patys geriausi daiktai buvo vibrokedute ir nesyne
Man geriausiai talkino vibro kedute
Vaikui labiausiai patinka baronkos formos barskutis. Gali koki pusvalandi vien su juo zaisti.
Man universaliausias daiktas yra autokedute. Ant rankenos pririsu vaiko megstama grojanti zaisliuka. Toki kur patrauki uz virveles ir kuri laika groja. Pririsu uz virveles, tai 4 men vaikas pats patraukia us zaislo. Vaika su patobulinta autokedute galiu pasideti (padeti ant grindu arba uzdeti ant vezimuko vaziuokles)namuose kad jis mane matytu ir pasidaryti butinus darbus.
Man universaliausias daiktas yra autokedute. Ant rankenos pririsu vaiko megstama grojanti zaisliuka. Toki kur patrauki uz virveles ir kuri laika groja. Pririsu uz virveles, tai 4 men vaikas pats patraukia us zaislo. Vaika su patobulinta autokedute galiu pasideti (padeti ant grindu arba uzdeti ant vezimuko vaziuokles)namuose kad jis mane matytu ir pasidaryti butinus darbus.
na kol kas mums geriausia migdukas(ypac misko garsai, turim 2:vienas namuose, kitas pas mociute), be ju neisivaizduoju kaip reiktu gyvent
dar neisivaizduoju musu kudikystes be auto kedutes, ji mums tarnauja ne tik masinoj , bet ir vietoj maitinimo kedutes(bent jau kol kas, bet jau greitu metu teks dairytis i normalia maitinimo kedute), neissiverstumem ir be maistelio sildytuvo..
dar neisivaizduoju musu kudikystes be auto kedutes, ji mums tarnauja ne tik masinoj , bet ir vietoj maitinimo kedutes(bent jau kol kas, bet jau greitu metu teks dairytis i normalia maitinimo kedute), neissiverstumem ir be maistelio sildytuvo..