Geriausias daiktas - racija paskui - vibro kedute
Geriausias dalykas vaikstukai
Kol kas lavinimo kilimelis, plaukimo ratas ir vibro kėdute
vibo-kedute.vystomo lenta(cia jau man)
Ir dar galiu pasakyti kad geriausias pirkinys,kas man labai patogu ir padeda tai maitinimo kedute,be jos NIEKUR
Labai superinis dalykas
Labai superinis dalykas
QUOTE(_Andzelika_ @ 2011 01 28, 22:30)
Ir dar galiu pasakyti kad geriausias pirkinys,kas man labai patogu ir padeda tai maitinimo kedute,be jos NIEKUR
Labai superinis dalykas
Labai superinis dalykas
O pas mus priešingai - po mėnesio naudojimo iš jos jokios naudos jau seniai... nebenorim ir nebesėdim, geriausias valgymas prisėdus ant grindų
O dėl pirkinio, buvo laikas vibrokėdutės šlovinimui, buvo laikas - maniežui (pirmi žingsniai ratais jame)... o dabar... joki pirkiniai vaiko nedžiugina, taip kaip džiugina buitiniai "rakandai"
QUOTE(sianakt @ 2011 01 28, 22:39)
O pas mus priešingai - po mėnesio naudojimo iš jos jokios naudos jau seniai... nebenorim ir nebesėdim, geriausias valgymas prisėdus ant grindų
O dėl pirkinio, buvo laikas vibrokėdutės šlovinimui, buvo laikas - maniežui (pirmi žingsniai ratais jame)... o dabar... joki pirkiniai vaiko nedžiugina, taip kaip džiugina buitiniai "rakandai"
Na matot,kaip sakoma kiekvienas vaikutis skirtyngas,mums kedute nei pro kur neprilipo ir su vibracija buvo,muzikelem,zaisliukais,nea,po menesio teko parduoti
Maniezas irgi vaikui neprilipo,nes jame zaisdmas jisai nuolat norejo matyti mane,kad sedeciau salia,tai man jau geriau yra ji sodinti ant lovos ir sedeti salia,nei stoveti ir ziureti kaip vaikas manize zaidzia,tai teko irgi parduoti,o maitinimo kedute mums netgi labai pasitvirtino,as esu ja labai patenkinta,nors irgi pirkau visai paprasta be jokiu pribumbasu
Mums geriausias pirkinys buvo sokliukas
Kad labai jau sunku išskirti... visi daiktai geri iki ribos - viskas su laiku - nesu pirkinių manijakė - visada prieš pirkdama gerai pagalvoju - ar tas daiktas tikrai man reikalingas
Mums pats geriausias pirkinys yra kūdikio stebėjimo kamera, kadangi gyvenam name, o vaiko kambarys antrame aukšte, tai be kameros net neįsivaizduoju kaip apseičiau
Man - vystymo lenta,zappy pagalve ir gultukas meskiukas i vonele. Dukrytei supynes ir lavinimo kilimelis, karusele kazkaip nelabai....