Mano vaikui geriausias pirkinys supynės, taip patinka suptis, iškart nurimsta ir pilvuko pūtimo tiek nebejaučia ir, žinoma lavinamasis kilimėlis su sparduku, sudaužus kojytėm įvairūs gyvūnų balsai, melodijos, juokas skamba,po 30min žaidžia ir ilgiau. Jei ne tie 2 dalykai išprotėti reiktų.
Vibrokedute, ne del to kad vibruoja ar groja, bet del gultuko funkcijos - gali su savim visur vaikuti nusinesti, padaryt viska ka reikia. Nepakeiciamas man daiktas. O dukrytei plaukimo ratas pripuciamas, labai daug laimes suteikia, ir mum smagu paziuret kaip ji pliuskenas patenkinta vonioj, ir laikyt nereikia
superinis pirkinys yra racija, nes gyvename nuosavame name ir maze kiekviena diena lauke miega, tad as sau ramiai galiu namuose kazka pasidaryti, nereikia kas minute i lauka lakstyti ir tikrinti ar ji neverkia. kai tik nupirkom vibro kedute, tai jai labai nepatiko, net buvau issigandus, kad gal bereikalingai pinigus isleidom, bet dabar tiesiog nepakeiciamas daiktas, kai reikia palaukti maistuko ar siaip nuraminti
Lavinamasis kilimėlis su pakabinamais žaisliukais
QUOTE(kryziuke @ 2010 12 15, 14:15)
Lavinamasis kilimėlis su pakabinamais žaisliukais
O as is rpadziu galvojau kad kilimelis nesamone kazkokia...Bet va dabar dukryte pradejo dometis, tampo kabancia bezdzionele uz uodegos, ziuri, sneka kazka savo kalba
kolkas vibro kedute vaikas pusiau sedomis gali zaisti ir viska matyti
Musu superinis pirkinys yra Tiny love drambliukas,jau mazesnis pardejo labai juo dometis ir tik jau kaip didesnis tapo na nuo 7 men jau pats meta i ji kamuoliukus
Kedute vibro mums neprilipo,o vat lavinamims kilimelis super dalykas
Kedute vibro mums neprilipo,o vat lavinamims kilimelis super dalykas
Racija,virbro kedute ir maudyniu ratas supynes nemegsta bent kol kas
Kazko ipatingo neturime,bet maudyniu ratas tai geris ,lavinimosi kilimelis pradeda dometis jau kuri laika,o vibro kedute tai neipatingai.Visi sie daiktai kokiai 15min uzsiimti,tik su ratu tai ir pusvalandi gali plaukioti
Kol kas geriausias daiktas lavinamasis kilmėlis. O man labiausiai patinka karuselė su distanciniu - nereikia keltis iš lovos norint įjungti