Sveikos, mamytes, pasidalinkim patirtimi Koks pirkinys buvo / yra geriausias jusu vaikuciui? Mes visos norim nupirkti toki daikta, kuriuo dziaugtusi vaikas ir butu jam naudingas
As dziaugiuosi nupirkusi savo dukriukui supynes - kedute Budama joje ji gali mane stebeti, o kai nori pati ir pasisupti, nes kedute juda nuo jos judesiu
kokie zaisliukai ar daiktai jusu stebukliukams labiausiai patiko ir kuriais jus pacios dziaugiates?
mano sunui ,tai pirmom dienom visai tiko lavinamasis kilimelis dabar kai jis pradejo vartytis tai jam ne visada tinka buvau galvojus apie kedute ,bet pas mus tokia problemele... zaislu pilna ,vaikstukus jau turim,lavinamasis kilimelis ir vietos namuose sau jau surast reikia vyras buvo nupirkes ir grojanciu ir vazynejanciu masinyciu (jis isivaizduoja ,kad vaikas jau kiek didesnis ),tai is pradziu reke ,kai pamate (garsiai labai jau groja) na o babar gal ir nieko butu tik ,kad i burnyte netelpa pakramsnot butu idomu suzinot ka tokio perkat vaikuciams ,kad ir jam idomu butu ir namu neapkraut per daug
Papildyta:
o kokie pirkiniai? kiek laiko vaikuciui?
Papildyta:
QUOTE(Elijana @ 2009 07 28, 13:57)
Visi pirkiniai geri, nei vienu kol kas nenusivyliau
o kokie pirkiniai? kiek laiko vaikuciui?
va musu geriausias pirkinys
Musu dukrytei labiausiai patinka FP Papasun supyne,kuria naudojame nuo 3 savaiciu, as ja vadinu savo "pavaduotoja" ,nes kol ji supasi,as galiu ir namus pasitvarkyti ir valgyti pagaminti,nors turim viska lavinimo kilimeli, vibro kedute, karusele, bet supynei nera lygiu. Tai musu geriausias pirkinys
šiuo metu geriausiu pirkiniu galėčiau pavadinti paprasčiausią pliušinę lėlę, kuri dabar atstoja seilių sugertuką kurių turim laaaaabai didelį perteklių o šiaip tai visi pirkiniai geri ir kol kas nei veinu nenusivylėm
QUOTE(Shatura @ 2009 07 28, 17:48)
pasidalinkite kur pirkote si manieza?
1. Vibro kedute tarnavo iki kol verstis nepradejo, super nuramindavo, tiesiog pasaka ne daiktas
2.Gimnastikos kamuolys. Naudoju iki siol, nereik po namus vaiksciot su vaiku ant ranku kai neramus ar dantukai, atsisedi ir spyruokliuoji fantastika, o ir nuo menesio amziaus pratimus ant jo darydavau jam
3. Vaikjuoste-nepamainoma
2.Gimnastikos kamuolys. Naudoju iki siol, nereik po namus vaiksciot su vaiku ant ranku kai neramus ar dantukai, atsisedi ir spyruokliuoji fantastika, o ir nuo menesio amziaus pratimus ant jo darydavau jam
QUOTE(kincioskis @ 2009 07 28, 22:22)
pasidalinkite kur pirkote si manieza?
skelbima internete susiradom. nusipirkom kartu su ta karusele ir su apsauga jam pigiai susisukom. dar vaziavom patys i Alytu pasiimt
QUOTE(Zitlali @ 2009 07 28, 22:39)
Aha, vaikjuoste irgi turim. labai padeda, kai zmogus neramus, o man reik kazka pasidaryt namuose
mums iki siol tarnauja vystymo lenta, uzsideda atskirai ant voneles ir kai pradejom sedeti nuo 7men maudyniu ziedas. dar nesiokle-kengura.
QUOTE(Shatura @ 2009 07 29, 05:55)
skelbima internete susiradom. nusipirkom kartu su ta karusele ir su apsauga jam pigiai susisukom. dar vaziavom patys i Alytu pasiimt
o gal zinot kokia firma ar pan. gal butu galima internete susiieskot