QUOTE(Kirkė @ 2009 09 29, 12:19)
Man kilo toks klausimas - ar Vandeniai pesimistai, ar užsispyrę ir atkaklūs žmonės. Ar tai vis dėlto priklauso nuo gyvenimiškos patirties.
Tiesiog pasidarė smalsu, kaip kitiems šio ženklo atstovams. Pvz., man gali užeiti juodi laikai, tuomet kažkurį laiką pabūnu apmąstymuose, bet visuomet išlieka toks ožiškas užsispyrimas - nepasiduosiu, išsikapstysiu, susitvarkysiu.
Beje, pritariu, rodos Maidenanos pasakymui, kad Vandeniai ko gero sudėtingiausias Zodiako ženklas.
Sunkus klausimas. As kartais is viso nekreipiu demesio i dalykus - "aj, nesigavo, reiskia, nelemta"... O kartais buna - "as vistiek pasieksiu savo. as gausiu ko noriu". Ir zut-but gaunu. Vistiek gaunu. Nusispjauti kaip - bet gaunu (gyvunai nenukencia).
Tiesiog pasidarė smalsu, kaip kitiems šio ženklo atstovams. Pvz., man gali užeiti juodi laikai, tuomet kažkurį laiką pabūnu apmąstymuose, bet visuomet išlieka toks ožiškas užsispyrimas - nepasiduosiu, išsikapstysiu, susitvarkysiu.
Beje, pritariu, rodos Maidenanos pasakymui, kad Vandeniai ko gero sudėtingiausias Zodiako ženklas.

Matyt, mano antras "as" labai reguliuoja - cia jis sprendzia ar man tikrai to reikia ar ne. Cia net ne patirtis... ir tikrai nera uzsispyrimas. Yra milijona kartu buve - "tu negalesi, tu nesugebesi, tau to nereikia" - ir po to tie patys alkunes grauzosi, kad man ir gavosi ir superiskai. Daug kas juokiasi is mano planu ir sumanymu. Bet patys lieka durniu vietoje.