Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Kirkė @ 2009 09 29, 12:19)
Man kilo toks klausimas - ar Vandeniai pesimistai, ar užsispyrę ir atkaklūs žmonės. Ar tai vis dėlto priklauso nuo gyvenimiškos patirties. g.gif
Tiesiog pasidarė smalsu, kaip kitiems šio ženklo atstovams. Pvz., man gali užeiti juodi laikai, tuomet kažkurį laiką pabūnu apmąstymuose, bet visuomet išlieka toks ožiškas užsispyrimas - nepasiduosiu, išsikapstysiu, susitvarkysiu.

Beje, pritariu, rodos Maidenanos pasakymui, kad Vandeniai ko gero sudėtingiausias Zodiako ženklas. drinks_cheers.gif
Sunkus klausimas. As kartais is viso nekreipiu demesio i dalykus - "aj, nesigavo, reiskia, nelemta"... O kartais buna - "as vistiek pasieksiu savo. as gausiu ko noriu". Ir zut-but gaunu. Vistiek gaunu. Nusispjauti kaip - bet gaunu (gyvunai nenukencia).

Matyt, mano antras "as" labai reguliuoja - cia jis sprendzia ar man tikrai to reikia ar ne. Cia net ne patirtis... ir tikrai nera uzsispyrimas. Yra milijona kartu buve - "tu negalesi, tu nesugebesi, tau to nereikia" - ir po to tie patys alkunes grauzosi, kad man ir gavosi ir superiskai. Daug kas juokiasi is mano planu ir sumanymu. Bet patys lieka durniu vietoje.
Atsakyti
Jo, esu ir as girdejus vandeni sakant 'vistiek as padarysiu' ir su tokiu pasitikejimu bigsmile.gif .

O del to posakio "darykite taip, kaip vandenis sako, bet ne taip kaip jis daro". Taip iseina, kad pats sau priestarauja - galvoja ir sako vienaip, o elgiasi kitaip?
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2009 09 29, 13:19)
Man kilo toks klausimas - ar Vandeniai pesimistai, ar užsispyrę ir atkaklūs žmonės. Ar tai vis dėlto priklauso nuo gyvenimiškos patirties. g.gif
Tiesiog pasidarė smalsu, kaip kitiems šio ženklo atstovams. Pvz., man gali užeiti juodi laikai, tuomet kažkurį laiką pabūnu apmąstymuose, bet visuomet išlieka toks ožiškas užsispyrimas - nepasiduosiu, išsikapstysiu, susitvarkysiu.

Beje, pritariu, rodos Maidenanos pasakymui, kad Vandeniai ko gero sudėtingiausias Zodiako ženklas. drinks_cheers.gif

Manau, ne tik aš, bet ir dauguma vandenių nėra tokie jau optimizmu trykštantys. Negaliu sakyt, kad nepagrįstai - niekada nepasakyčiau, kad bus viskas gerai lia lia lia, kai žinau, kad taip gali ir nebūti arba nežinau svarbių aplinkybių.
Bet nuo ankstyvos paauglystės turiu tokį įsitikinimą, kad nėra nieko neįmanomo, ypač, ką gali kiti žmonės. Bet čia motyvuotai - argi gali būti kas nors stebuklingo, ką geba kiti žmonės, o aš gal nebandžiau ar nepavyko iš pirmo karto ir kažkas pasakė, kad nesugebėsi, nieko neišeis ar pan. Ir šiaip, kad ir kiek gyvenime esu jautusis blogai, kad ir dabar ne geriausi laikai diagnozavo depresiją man, ko nenoriu pripažinti ir nerimo sindromą, kas akivaizdu , nu nesulauksit, kad aš nors pagalvočiau apie kažkokią savižudybę ir panašias nesąmones.
Dėl sudėtingumo, tai ne visai pritariu - man gal visi savotiškai sudėtingi atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2009 09 30, 09:13)
O del to posakio "darykite taip, kaip vandenis sako, bet ne taip kaip jis daro". Taip iseina, kad pats sau priestarauja - galvoja ir sako vienaip, o elgiasi kitaip?

Ne, jis sau nepriestarauja. tiesiog jis ZINO kaip yra geriausia padaryti. O pats daro savaip, savais budais, vandeniskais budais - ju niekas nesupras ir tai nepriimtina placiajai masei.
Papildyta:
QUOTE(Gotish @ 2009 09 30, 13:39)
Ir šiaip, kad ir kiek gyvenime esu jautusis blogai, kad ir dabar ne geriausi laikai diagnozavo depresiją man, ko nenoriu pripažinti ir nerimo sindromą, kas akivaizdu

oooo..... zuiky-puiky.... o kuom paremta? kas tau atsitiko? nes jau senokai tu sakei, kad tau blogai... jei neklystu, pries metus kazkur buvai kazkokioje duobeje, tau buvo liudna ir gyvenime tau kazkas atsitiko... del to?

as ne is smalsumo, as noriu padeti...
Atsakyti
[quote=Maidenana,2009 10 01, 12:11]
Ne, jis sau nepriestarauja. tiesiog jis ZINO kaip yra geriausia padaryti. O pats daro savaip, savais budais, vandeniskais budais - ju niekas nesupras ir tai nepriimtina placiajai masei.
Papildyta:

Aisku smile.gif reiskia reikia klausyti vandenio patarimu.
Kazkotai mano vandenis nusimines paskutiniu metu ir priekabus pasidare.
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2009 10 02, 08:32)
Kazkotai mano vandenis nusimines paskutiniu metu ir priekabus pasidare.

Kazkas ji slegia. As irgi tokia dabar - nusiminusi ir priekabi. vakar kolegos net stebejosi ir jau dare pastabas del zyzimo ir priekabiavimo. O as zinau - atejo man mintis i galva, t.y. nusvyto man kai kurie akivaizdus faktai... ir nepatiko man ta tiesa, bet turiu su ja sugyventi. Vat ir vaikstau ziezula. paklausk savo vandenio... kas jam yra.. nes tikrai kazkas yra, neduoda kam matyt, kazkokia mintis gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 01, 11:11)
oooo..... zuiky-puiky.... o kuom paremta? kas tau atsitiko? nes jau senokai tu sakei, kad tau blogai... jei neklystu, pries metus kazkur buvai kazkokioje duobeje, tau buvo liudna ir gyvenime tau kazkas atsitiko... del to?

as ne is smalsumo, as noriu padeti...

Labas rytas.
Bet tai duodu 10 balų vandenio protui ir jausmams biggrin.gif T.y., supratimas, kad iš smalsumo klausti a-lia nedera. Bandau kapanotis.
Atsakysiu, kad klausi, SM`as ir "kenčia" nuo mano godų.
Gal nepatikėsi, bet man nieko neatsitiko sad.gif
Daugiau-mažiau tokioje būsenoje esu apie dvejus metus, aiškiai suvokiu, kad reikia kažko imtis, nes savaime tai nepraeis. Tai lyg ir imiausi. Manau, kad ilgalaikiai pastovūs stresai tokią "dovaną" man pateikė.
Na taip, praeitais metais netekau tėčio, mačiau kančias, kokių nemačiusi prieš tai, iš dalies ryšium su tuo kaitaliojau darbus, kad ir toje pačioje srityje - beveik jokio progreso, tobulėjimo... Šiemet nuo metų pradžios palietė tas sunkmetis taip nemenkai... Gal kažkoks nesaugumo jausmas, velniažin, nors puikiai suprantu, kad nesu tokia kvaila, kad mirčiau badu (kaip žinia, jei kas, nėra kas manęs išlaiko). Na, visus šiuos metus, o dabar ypač tokia grėsmė yra, kad gali užsilenkti, kur dirbu, o ir šiaip darbe stresai. Bet dabar nėra pas mane tos problemos tokios didelės, dėl kurių reikėtų depresuoti, bet aš kažkaip automatiškai. Į kažkokią daržovę pavirtau. Verkti neišeina, nors gal norėčiau.
Nesuprantu, kodėl man viskas taip sunkiai... doh.gif Kiti žmonės op, atrodo, ir turi, o aš turiu įdėti oi, kiek pastangų...
Čia buvo godos straipsnis by Gotish doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2009 10 02, 09:47)
Labas rytas.

Čia buvo godos straipsnis by Gotish  doh.gif

Zinai. kai as bunu tokioje stadijoje mane gelbeja vienas filmas. Banalu. Bet nebanalu tas, kad LT jo niekas nezino. Tai mano "depresuchos" filmas. As ji ziuriu tik tada, kai nebera asaru, o reikia, ju reikia.. Ten apie mergina, kaip tu. Issiskyre su draugu, teisiniai niuansai, del kuriu neteko namo, liko gatveje ir siaip, be darbo, be draugu, be tevu, be pinigu... kiek gali zmogus iskenteti. kiek gali tekti isgyventi vienas jaunai merginai. ka ji jaucia, kaip ji dorojasi su viskuom. Gal matei.. "Smelio ir ruko namai". As sau DVD nusipirkau UK, tai turiu tik in English jeigu supranti, jeigu nori - idesiu i autobusa, paziuresi... Emocijas atleidzia kaip reikalas...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 02, 11:31)
Zinai. kai as bunu tokioje stadijoje mane gelbeja vienas filmas. Banalu. Bet nebanalu tas, kad LT jo niekas nezino. Tai mano "depresuchos" filmas. As ji ziuriu tik tada, kai nebera asaru, o reikia, ju reikia.. Ten apie mergina, kaip tu. Issiskyre su draugu, teisiniai niuansai, del kuriu neteko namo, liko gatveje ir siaip, be darbo, be draugu, be tevu, be pinigu... kiek gali zmogus iskenteti. kiek gali tekti isgyventi vienas jaunai merginai. ka ji jaucia, kaip ji dorojasi su viskuom. Gal matei.. "Smelio ir ruko namai". As sau DVD nusipirkau UK, tai turiu tik in English jeigu supranti, jeigu nori - idesiu i autobusa, paziuresi... Emocijas atleidzia kaip reikalas...

Sudominai kaip rolleyes.gif Bandysiu parsisiųsti pasiieškoti, jei nerasiu kreipsiuosi 4u.gif
Būna ir šviesių, gerų dienų ir man, bet kai tiek laiko dauguma ne tokių... Nors tikrai yra buvę man pačiai žymiai labiau ne kas, echa tas gyvenimas... Nu turi baigtis ta daržovystė su nerimais, negi taip ir nugyvensiu gyvenimą... Netikiu rolleyes.gif
Papildyta:
Tau nuo manęs priklauso bent tipiškas banalus ačiū, Maidenana ir palinkėjimas sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2009 10 02, 14:12)
Sudominai kaip  rolleyes.gif Bandysiu parsisiųsti pasiieškoti, jei nerasiu kreipsiuosi  4u.gif
Būna ir šviesių, gerų dienų ir man, bet kai tiek laiko dauguma ne tokių... Nors tikrai yra buvę man pačiai žymiai labiau ne kas, echa tas gyvenimas... Nu turi baigtis ta daržovystė su nerimais, negi taip ir nugyvensiu gyvenimą... Netikiu  rolleyes.gif
Papildyta:
Tau nuo manęs priklauso bent tipiškas banalus ačiū, Maidenana ir palinkėjimas sėkmės  4u.gif

Turi buti tas filmas. jis gana senokas, gal kokiu 2004 metu.. "The house of sand and fog" - originale taip vadinasi.

Zinai kaip buna su tuo vegetavimu? Ir darzovyste? Tu gali save versti daryti kazka, bet neturesi jegu ir nieko nesigauk. Vegetuok. Tiesiog vegetuok. isivaizduok, tu nupedinai iki palangos pestute is vilniaus ir atgal, ir parejus ar eitum i sporto sale? Taip ir su tavo organizmu - jis dorojosi su tokiais stresais, tiek tavo galvai reikejo isnesti, tiek sirdziai iskenteti, siela i gabalus - ir ko tu nori? kad kita diena begiotum ir romaskes ravetum? Nebuna taip. Reikia atsigauti, reikia ramybes. tau pats organizmas sako - sedek, gulek, neduodiu tau jegu, apmastyk, susitaikyk, priimk, sugalvok... kai visa tai susinormalizuos - tu vienu momentu pamatysi visas spalvas - ar eidama is darbo, ar ryte atsibudusi, ar pamaciusi koki juokinga klosara... Tai bus momentas - pajusi toki palengvejima, bus jausmas, kad skraidai ir sypsosys tu nuo ausies iki ausies... Beje.. nupedink i soliariuma 7 minutes pasivalioti - kokia nekokia - vis saule... nuotaika trupuciuka pageres... vitamino D gausi..
Atsakyti
nu. kuom kvepuojate dabar? man salta...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 10 08, 16:15)
nu. kuom kvepuojate dabar? man salta...

Nu, nu biggrin.gif Velniai nematė to šalčio, aš karščio labiau nepernešu smile.gif
Bijau, kad vegatacija mano atveju amžina doh.gif
Atsakyti