Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(besišypsanti @ 2009 09 24, 17:31)
na ta tyla, uzsidarymas savyje slegia todel, kad nesupratau ka tai reiskia ir ka galvoti. tai vienintelis vyras vandenis, kuri pazystu, todel ir sunku suprasti, ka jis galvoja. juk kiti zmones susipyksta issirekia, issako ka galvoja ir toliau bendrauja kaip niekur nieko.

Nu galiu suprasti tave, aišku g.gif Bet padėti negaliu unsure.gif ko gero, čia toks pats atvejis - vėlgi man (koks susireikšminimas doh.gif ) ilgai nėra jokio noro bendrauti ilgą laiką ph34r.gif Ko gero, vandeniai, nerėksniai g.gif Aš tai išvis rėkimą laikau blogu tonu ir kai išgirstu rėkiantį suaugusį žmogų, man kažkaip jis atrodo stupid.gif Ir todėl pati nerėkauju. Kažkada jau rašiau vandenių temoje - labai pamenu tokią baliušką, kai sėdėjom 4 vandeniai ir gėrėm vyną biggrin.gif Buvo tylu tylu lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2009 09 24, 16:51)
Nu galiu suprasti tave, aišku  g.gif Bet padėti negaliu  unsure.gif ko gero, čia toks pats atvejis - vėlgi man (koks susireikšminimas  doh.gif ) ilgai nėra jokio noro bendrauti ilgą laiką  ph34r.gif Ko gero, vandeniai, nerėksniai  g.gif Aš tai išvis rėkimą laikau blogu tonu ir kai išgirstu rėkiantį suaugusį žmogų, man kažkaip jis atrodo  stupid.gif Ir todėl pati nerėkauju. Kažkada jau rašiau vandenių temoje - labai pamenu tokią baliušką, kai sėdėjom 4 vandeniai ir gėrėm vyną  biggrin.gif Buvo tylu tylu  lotuliukas.gif  doh.gif

kaip pazistama. absoliuti tiesa. visiska. juokas pro asaras.

ir del noro bendrauti - tikrai. ilgai tikrai negaliu. ir taip pat pasidalinusi savo gyvenima i 2 dalis. Viena - kur visi mato, zavisi, kuri bendrauja, nuolat sypsosi ir blogos nuotaikos nepamatysi. ir yra kita - kur tyli, savyje, savo mintyse, savo pasaulyje, kur niekas neileidziamas. Ir negaliu pasakyti, kad viena is tu daliu "tikresne", o kita "kaukesne" - ne, jos abi tikros, jos abi egzistuoja ir nei viena is ju nera apgaule.

Zodziu, nusprendziau, kad vandeniai pats sunkiausias zenklas. na, gal tik zuvys galetu konkuruoti... tik zuvys nuomone keicia kas sekunde - nesuprasi ko nori, o vandeniai tyliai gyvena "dviguba" gyvenima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 25 rugsėjo 2009 - 08:40
QUOTE(Gotish @ 2009 09 24, 18:51)
Nu galiu suprasti tave, aišku  g.gif Bet padėti negaliu  unsure.gif ko gero, čia toks pats atvejis - vėlgi man (koks susireikšminimas  doh.gif ) ilgai nėra jokio noro bendrauti ilgą laiką  ph34r.gif Ko gero, vandeniai, nerėksniai  g.gif Aš tai išvis rėkimą laikau blogu tonu ir kai išgirstu rėkiantį suaugusį žmogų, man kažkaip jis atrodo  stupid.gif Ir todėl pati nerėkauju. Kažkada jau rašiau vandenių temoje - labai pamenu tokią baliušką, kai sėdėjom 4 vandeniai ir gėrėm vyną  biggrin.gif Buvo tylu tylu  lotuliukas.gif  doh.gif

o ta tyla kartais iskalbingesne uz zodzius. uztenka paziureti zmogui i akis ir viskas aisku. sakyciau privercia susimastyti, kad gal tikrai zmogu iskaudinai ar negraziai pasielgei.
Papildyta:
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 25, 10:39)

Zodziu, nusprendziau, kad vandeniai pats sunkiausias zenklas. na, gal tik zuvys galetu konkuruoti... tik zuvys nuomone keicia kas sekunde - nesuprasi ko nori, o vandeniai tyliai gyvena "dviguba" gyvenima.

tikrai nemanau, kad sunkiausias. esat tikrai mieli zmoguciai ir nereikia taip saves nuvertinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2009 09 25, 12:10)
o ta tyla kartais iskalbingesne uz zodzius. uztenka paziureti zmogui i akis ir viskas aisku. sakyciau privercia susimastyti, kad gal tikrai zmogu iskaudinai ar negraziai pasielgei.
Papildyta:
tikrai nemanau, kad sunkiausias. esat tikrai mieli zmoguciai ir nereikia taip saves nuvertinti 4u.gif

Yra tiesos, yra g.gif Iš manojo snukučio tai tikrai visi mato gerai man ar blogai cool.gif
Slėpti ir nemoku, ir nesiruošiu, ir nesuprantu, kam tai reikalinga. Kaip ir nesuprantu, kam, pvz., reikia specialiai kažkokiom priemonėm vilioti vyrą (čia kaip pvz.) Tokie dalykai, kas leičia žmonių santykius, kur yra nenatūralumo, dirbtinumo, žiauriai erzina ph34r.gif Galima, mano nuomone, ir tiesiai pasakyti, už "skiedimą' per aplinkui, aš pasiruošusi taip bash.gif lotuliukas.gif
Nemanau, kad Maidenanana turėjo omeny savęs nuverinimą schmoll.gif Gal tiesiog sunkoka paaiškinti savo poelgius, na, yra pas vandenius to padebesiškumo į valias rolleyes.gif Nesam mes blogi tikrai, tik turim melejonus iš nežinia kur kilusių minčių, o išoriškai dažnai lediniai būnam biggrin.gif

Dėl žuvų - tai turėjau 2 artimus žmones, tebeturiu 1. Pas jų kitoks tas priplaukimas kažkoks g.gif Mane ir erzindavo jų išsiblaškymas, bet dažnai ir labai apsiramindavau su jais pabuvusi. Žuvys man atrodo tokie, bent jau išoriškai nestresuoti žmonės. Ir problemų kitiems nelinkę užkrauti savų, va tuo tai man jos patinka smile.gif
Atsakyti
Teisingai Gotish sako - as nenuvertinu saves, visai ne. Bet as taip isivaizduoju, kad aplinkiniams turetu buti sunku su tokiomis personomis kaip vandeniai - viena puse tokia, kita - kitokia, tos keistenybes su akim, ledine sirdim ir be galo jausminga siela. Ziauru. Mums nepasakysi bile ko viena vertus, o kitavertus - sakyk bile ka - mes isfiltruosime sau. O po to krapstysime - kas, kaip, kodel... pulsime i savianalize, ieskosime priezasties.... bet ne paprastos, o tos, tikrosios, gilios... todel ir manau, kad su mumis sunku.

Besisypsanti - o tu kas? kad mes, nuplaukeliai, tau tokie zavus?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 25, 16:16)
Teisingai Gotish sako - as nenuvertinu saves, visai ne. Bet as taip isivaizduoju, kad aplinkiniams turetu buti sunku su tokiomis personomis kaip vandeniai - viena puse tokia, kita - kitokia, tos keistenybes su akim, ledine sirdim ir be galo jausminga siela. Ziauru. Mums nepasakysi bile ko viena vertus, o kitavertus - sakyk bile ka - mes isfiltruosime sau. O po to krapstysime - kas, kaip, kodel... pulsime i savianalize, ieskosime priezasties.... bet ne paprastos, o tos, tikrosios, gilios... todel ir manau, kad su mumis sunku.

Besisypsanti - o tu kas? kad mes, nuplaukeliai, tau tokie zavus?

Na gal negerai issireiskiau su nuo saves nuvertinimu, tiek to... O man sakyciau sunku su avinais, kurie vieninteliai turi buti teisus, ir jeigu nori su jais draugauti, turi sokti pagal ju dudele. Arba jauciai uzsispiria del kokio menkniekio, o paskui visa gyvenima prisimena ir prikaisioja doh.gif .
As esu svarstykles. irgi megstu paanalaizuoti - kas, kaip ir kodel.
Atsakyti
4u.gif Visiems vandeniams. Labai apsidziaugiau radusi jusu pokalbiuose naudiningos informacijos, kadangi pati auginu vandene.Nors jai dar tik dabar prasideda paauglyste, taciau jau pradeda rysketi auksciau perskaitytos vandeniu savybes .
As “pati esu-vezys ir man reikalinga tyla, ramuma, susikaupimas.Per ta laika mano vandeniuke mane butinai sutrugdys, uzduodama ne viena nereiksminga klausima, tiesiog noredama papliauksti (man taip atrodo).Taciau kartais pastebiu, kad ji kazkur plaukioja, gal padebesiai, gal savo mintyse. Net buna taip, kad galiu pora valandu praleisti jos kambaryje, o ji toliau ziuri televizoriu,arba uzsiemusi kitais savo reikalais lyg manes nebutu .VA dar viena savybe pastebejau: jei ji kazkur ,,plaukiojo padebesiais,, ir sugrizo i zeme,privalau mesti i sali visus savo darbus, pulti jai isskestomis rankomis i glebi, geriausia ir geliu puokste pasiruosti...is anksto!
Sorry uz mano gramatines ir stiliaus klaidas. 4u.gif
Atsakyti
Netiesa del "siaip patauksti". netiesa. jeigu uzduodame klausima, reiskia, mums svarbus atsakymas. bet koks - o jau turedami si "bazini" atsakyma, susikursime savo.

Besisypsanti - nu matai. Sakoma, kad vandeniams su svarstyklemis geriausiai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 28, 11:21)
Netiesa del "siaip patauksti". netiesa. jeigu uzduodame klausima, reiskia, mums svarbus atsakymas. bet koks - o jau turedami si "bazini" atsakyma, susikursime savo.

Matai kaip, man atrode, kad ji nereiksmingai pliauskia, klausineja....O pasirodo, kad tai turi jai didele reiksme...Nuo siol atkreipsiu i tai demesi. smile.gif Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alisia28: 28 rugsėjo 2009 - 14:28
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 28, 11:21)

Aha, esu ir as tai girdejusi.
Bet tie ju klausimai daznai buna pateikiami taip staigiai ir netiketai, kad kartais sunku kazka protingo atsakyti.
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2009 09 28, 15:29)
Aha, esu ir as tai girdejusi.
Bet tie ju klausimai daznai buna pateikiami taip staigiai ir netiketai, kad kartais sunku kazka protingo atsakyti.

Tada pradek diskutuoti, garsiai svarstyti... ir pati sau surasi tooookiu minciu idomiu.. vandeniai yra "priplauke" tuo, kad jie gyvena ateitimi, labai tolima ateitimi, tomis tiesomis, kurias pasaulis suvoks tik po keliu simtmeciu. Todel ju dazniausiai niekas nesupranta, vadina kvailiais ir "plaukiojanciais padebesiais". Nes butent ten mes ir gyvenam.
As pasikartosiu, yra toks posakis "darykite taip, kaip vandenis sako, bet ne taip kaip jis daro". tame yra labai daug tiesos.
Atsakyti
Man kilo toks klausimas - ar Vandeniai pesimistai, ar užsispyrę ir atkaklūs žmonės. Ar tai vis dėlto priklauso nuo gyvenimiškos patirties. g.gif
Tiesiog pasidarė smalsu, kaip kitiems šio ženklo atstovams. Pvz., man gali užeiti juodi laikai, tuomet kažkurį laiką pabūnu apmąstymuose, bet visuomet išlieka toks ožiškas užsispyrimas - nepasiduosiu, išsikapstysiu, susitvarkysiu.

Beje, pritariu, rodos Maidenanos pasakymui, kad Vandeniai ko gero sudėtingiausias Zodiako ženklas. drinks_cheers.gif
Atsakyti