QUOTE(besišypsanti @ 2009 09 25, 12:10)
o ta tyla kartais iskalbingesne uz zodzius. uztenka paziureti zmogui i akis ir viskas aisku. sakyciau privercia susimastyti, kad gal tikrai zmogu iskaudinai ar negraziai pasielgei.
Papildyta:tikrai nemanau, kad sunkiausias. esat tikrai mieli zmoguciai ir nereikia taip saves nuvertinti

Yra tiesos, yra

Iš manojo snukučio tai tikrai visi mato gerai man ar blogai
Slėpti ir nemoku, ir nesiruošiu, ir nesuprantu, kam tai reikalinga. Kaip ir nesuprantu, kam, pvz., reikia specialiai kažkokiom priemonėm vilioti vyrą (čia kaip pvz.) Tokie dalykai, kas leičia žmonių santykius, kur yra nenatūralumo, dirbtinumo, žiauriai erzina

Galima, mano nuomone, ir tiesiai pasakyti, už "skiedimą' per aplinkui, aš pasiruošusi taip
Nemanau, kad Maidenanana turėjo omeny savęs nuverinimą

Gal tiesiog sunkoka paaiškinti savo poelgius, na, yra pas vandenius to padebesiškumo į valias

Nesam mes blogi tikrai, tik turim melejonus iš nežinia kur kilusių minčių, o išoriškai dažnai lediniai būnam
Dėl žuvų - tai turėjau 2 artimus žmones, tebeturiu 1. Pas jų kitoks tas priplaukimas kažkoks

Mane ir erzindavo jų išsiblaškymas, bet dažnai ir labai apsiramindavau su jais pabuvusi. Žuvys man atrodo tokie, bent jau išoriškai nestresuoti žmonės. Ir problemų kitiems nelinkę užkrauti savų, va tuo tai man jos patinka