kiek man teko susidurti, tai ne
Tikrai nepavydus
Tai gerai Jau as velniu gaunu, bet tik ant prikolo. Kad su bernais nesiduociau O jam tai nei puse zodzio nieko nesakau, tegu buna laisvas.. Siaip, kai anksciau draugavom sakydavau, pavydedavau, daug gandu girdedavau, kad mate jy su kazkuo kazkur (bet cia pletkai, gali buti ir tiesa ir melas, negalima jais pasitiket per daug, nes tas kas man sake irgi nelabai patikimas zmogus..), o daba kita taktika, tyliu, nieko neprikaisioju. Bet ir pletku neliko. Keista kazkaip, nes apie mus visada kasnors kanors visada sneka, atsirasdavo geradariu kurie man kanors apie jy, arba jam kanors apie mane... Nieko nebesuprantu istikruju vel
QUOTE(Inesssssita @ 2009 09 01, 10:20)
Turiu klausima, juk vandeniai nepavydus ane? Turetu buti
ne-a. jie labai apeliuoja i tavo garbe, tad nemato reikalo pavydeti. bet karta nuklydusi - apie vandeni gali pamirsti. taikos ir bendro gyvenimo niekada nebebus.
Kazkada rasiau apie Vandenio ir Liuto sajunga. As liute, tevas vandenis. Kai as siauteju jis ramus. Taip sugeba atsaldyti. Pastebejau, kad Liuta uzvedanti aktyvi veikla, suzavi Vandeni ir jis leidziasi kartu i nuotyki Liuto pedomis.
Vandeniai vyrai labai idomus, jie turi savo pasauli. Todel liutes, leidziu sau galvoti, jiems tarsi muzos- visad ikvepiancios (nekalbu apie jusu duotus pavyzdziuis, kai ikyriai lendama). Faktas, kad vandeniui bet kas neitiks. Kaip ir liutui. Taciau pastarajam reikia daug demesio, o jei vandenis linkes 'pamirsti'- trenkia i pasirdzius.
Vandeniai vyrai labai idomus, jie turi savo pasauli. Todel liutes, leidziu sau galvoti, jiems tarsi muzos- visad ikvepiancios (nekalbu apie jusu duotus pavyzdziuis, kai ikyriai lendama). Faktas, kad vandeniui bet kas neitiks. Kaip ir liutui. Taciau pastarajam reikia daug demesio, o jei vandenis linkes 'pamirsti'- trenkia i pasirdzius.
Apie vandenius galiu pasakyti tik tiek , sunku su jais gyventi jei ju neperpranti , pedantai , savimylos , garbėtroškos , ir mėgsta kaip katinai vaikštau ten kur noriu
QUOTE(An1ta @ 2009 09 15, 13:37)
Apie vandenius galiu pasakyti tik tiek , sunku su jais gyventi jei ju neperpranti , pedantai , savimylos , garbėtroškos , ir mėgsta kaip katinai vaikštau ten kur noriu
QUOTE(An1ta @ 2009 09 15, 12:37)
taip. mes kaip katinai. vaikstome kur norime. kiek norime. kada norime ir atsiskaityti nesiruosiam. mes patys sau tokie katinai. nu... katiniski.
QUOTE(Maidenana @ 2009 09 17, 16:11)
taip. mes kaip katinai. vaikstome kur norime. kiek norime. kada norime ir atsiskaityti nesiruosiam. mes patys sau tokie katinai. nu... katiniski.
tai jau tikrai. pastebejau, kad vandeniai nemegsta atsiskaitineti kur buvo ir ka veike. geriausia ir neklausti, nores patys pasakys.
ka galetumete pasakyti apie agresyvuma? ar tai budinga vandeniams.
QUOTE(besišypsanti @ 2009 09 18, 19:49)
tai jau tikrai. pastebejau, kad vandeniai nemegsta atsiskaitineti kur buvo ir ka veike. geriausia ir neklausti, nores patys pasakys.
Agresyvumas?!! nu jau neee
Apskritai nemanau, kad kokiems nors zodiako zenklams budingas agresyvumas..
QUOTE(Gigle @ 2009 09 19, 14:57)
Agresyvumas?!! nu jau neee
gal ir taip, turbut tai priklauso nuo kitu dalyku. pastebejau, kad gindami sau brangius zmones elgiasi agresyviai, todel ir paklausiau kiek teko susidurti, tai vandeniai pasirode draugiski ir gal net jautrus.
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 04, 08:39)
Oh, Inessita... Relax. Jeigu nenoretu - net ragelio nepakeltu. Nieko Vandeniams nera baisiau uz kontrole, primygtina reikalavima daryti kazka. Paleisk, neversk tu jo. Isimink dar syki, as jau sakiau tau: kuo daugiau duosi jam laisves ir kuo maziau klausimu uzdavinesi - tuo greiciau ir arciau jis pas tave ateis. Jeigu nori ji prarasti - gali dusinti ji sms`kais, skambuciais ir reikalavimais susitikti. Tada tikrai, atsikratysi jo visam laikui.
Sveikutės, na aš turiu vyrą vandenį ir kaip sunkiai sekasi bendraut ... aš esu jautis... panaši situacija į Inesitos, nes ir gyvenam dabar atskirai, skirtinguose miestuose dirbam...
Teks paklausyti tavo patarimų Maidenana, ir nespaust jo ir nereikalaut dėmesio, nes kai dingsta, tai nei telefono kelia nei sms parašo... o po kurio laiko sumasto pasiteiraut kaip man sekasi sunkiai man gaunasi priprasti prie tokio bendravimo, kuris man labiau panašus į nebendravimą iš vis...
Ir dar, esam dovanų gavę kelionei kuponą, bet ju pusantrų metų niekaip neprisiruošiam išvažiuoti, norėčiau kur nors romantiškai ir šiltai pasilepint, o jam tai per šilta tai per šalta, tai aš nesimaudysiu, tai aš ten nevažiuosiu, nervas ima negaliu... galų gale sako važiuok viena bet juk dovana buvo vestuvių proga, abiems... ir čia taip vandenis elgiasi su mylimu žmogumi, nesuprantu, paaiškinkit jūs man užsispyrusiai jautukei
Dėl pavydumo, tai tikrai nepavydūs, sako nesiruošiu paskui tave sekioti... o patys daro kas šauna į galvą...
bent maniškis tai gyvena šia diena, o aš mėgstu pasiplanuot, tą savaitgalį tą darysiu, tą dieną važiuosiu ten i pan., o jis nieko neplanuoja