QUOTE(Juxt @ 2010 10 14, 10:27)
tikras vandeniškas požiūris...
pati taip darau, tėvas vandenis visą gyvenimėlį taip darė, vargšė mano mama (vėžys) niekada jo nesuprato
kaip vandenės laikotės?
ar laukiat švenčių? aš labai anksti pradedu gyventi šventiškom nuotaikom, ta prasme mintyse, širdyje... o pačių švenčių nekenčiu, patinka tik jų laukimas...
čia kažkuri minėjo kad nori sniego... šiaip nekenčiu sezonų kaitos
bet kai jie pasikeičia būna labai faina
as tai nemegstu taupyt, bet megstu zinot, kad yra kazkiek juodai dienai. Kitaip - amzinas stresas. Bet labai moku greit prisitaikyt prie gyvenimo salygu - yra, gerai, nera - dzin, nesiplesysiu naktimis, geriau su maziau isgyvensiu.. nu nesam mes darboholikai..
Neturiu svajoniu uzdirbt milijona, pasistatyt dvara ir vazinet su Ferariu.. (nors mielai taip gyvenciau, jei "is dangaus nukristu"
)
Del svenciu: man patinka laukimas, stebejimas kas kur vyksta, bendra sventine atmosfera, bet labai dziaugiuos kai viskas baigiasi ir vel galiu gyvent savo gyvenima..
del sezonu - man patinka visi keturi metu laikai, reikia man ir saules, ir sniego, ir lietaus, ir sviesos, ir tamsos.... Nenoreciau amzinai gyvent tropiku salygomis ar kur amzina ziema..