Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Maidenana @ 2009 08 20, 11:42)
vat cia jums, liutams taip atrodo. mes su jumi irgi sutariame. bet jus mus varginat. o jus to nematote.

Pritariu drinks_cheers.gif del to varginimo!
Bet pavyzdziui mane traukia tas liutu pasitikejimas savimi, charizma, net ta meile sau paciam (nors jiems atrodo, kad visi aplinkui turi juos taip mylet, o vandeniams ne visad taip gaunas tongue.gif ), o ypac, kai moteris salia jauciasi tikra dama (kartais perlenkiama kartele doh.gif )
Atsakyti
Na nezinau, esu skorpione, bet man liutai... unsure.gif Teko draugauti pora kartu (aisku cia gal ne del zodiako, gal tik tokie zmones pasitaike doh.gif ) Vienas buvo kazkoks neaiskiai iskeliantis save auksciau visko. Net negaleciau to pavadint pasikelimu, nerandu tinkamo zodzio net. Nu toks noras atkreip demesy y save perdetas, ar jam blogai ar jam gerai, tu tik ziurek. Nepakenciu tokiu zmoniu. O kitas tai toks nevyriskas, zliumblys. Ar galiu tau paskambint? Nu kdl neparasai? Tik spejam issiskirt, nueit 10 metru vienas nuo kito jau raso o ar rytoj galesim susimatyt, o gal dar karta siandien. Jeigu neatrasau mano broliui iskart rasydavo doh.gif Nu krc.. Suprantu visiems to demesio norisi, ir as is dabartinio savo vandenio noriu jo net labai, bet su saiku, ir neriekalauju taip. Jau toks jausmas, kad nei min negali pabut. Siaip labiausiai sutariu as su veziais smile.gif Liux zmones, tiek vyrai, tiek moterys smile.gif Ir su vandeniais rolleyes.gif netobulai, bet lb smagiai ir idomiai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gigle @ 2009 08 20, 16:02)
Pritariu  drinks_cheers.gif  del to varginimo!
Bet pavyzdziui mane traukia tas liutu pasitikejimas savimi, charizma, net ta meile sau paciam (nors jiems atrodo, kad visi aplinkui turi juos taip mylet, o vandeniams ne visad taip gaunas  tongue.gif ), o ypac, kai moteris salia jauciasi tikra dama (kartais perlenkiama kartele doh.gif )

Man irgi patinka ju "karaliskumas". Bet as pasizaviu-pasizaviu ir mielai traukciau uz poros valandzikiu i savo kiauta. Ilgai negaliu su jais buti. O del "tikros Lady" - yra jie tokie. Mano senas draugas Liutas - na, visada, paasistuos, ipils, atnes... Faina...
Papildyta:
QUOTE(Inesssssita @ 2009 08 20, 18:44)
Nu toks noras atkreip demesy y save perdetas, ar jam blogai ar jam gerai, tu tik ziurek. Nepakenciu tokiu zmoniu. O kitas tai toks nevyriskas, zliumblys. Ar galiu tau paskambint? Nu kdl neparasai? Tik spejam issiskirt, nueit 10 metru vienas nuo kito jau raso o ar rytoj galesim susimatyt, o gal dar karta siandien.
Aha. As kazkokioje temoje rasiau jau apie viena liuta - tip-top kaip aprasei. Neseniai susipazinau, iskentejau 2 pasimatymus. Ant trecio jis pats atbildejo nekviestas i "mano vieta", kur as visada sekmadienio rytus ir ankstyvas popietes leidziu. Bet koks doh.gif oj. zodziu, sako "tu tokia protinga. tavo galva kaip kompas. as palyginus su tavim esu dundukas. as tave vesti noriu". Nu, as tada jo paklausiau, o kam man vyras-idiotas. (as iki siol dydziojuosi savimi). Nuo to laiko as jo nemaciau. biggrin.gif

p.s. inessssita, o tu visai neblogai isikliopinai ta stebuklinga vandeni biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 21 rugpjūčio 2009 - 08:50
Maidenana, nu.. rolleyes.gif Jau sakiau, kad man visada reikia to, kas man neyprasta, kazkokio issukio.. Nu tai va, ir pasitaike tas vandenis.. Dbr man jau reikia yrodyt sau, ir aisku visiems kitiems, kad skorpionei vandenio "ufonautiskumas" nekliutis (is taves ismokau taip vadint biggrin.gif ) rolleyes.gif Ir toks stiprus prisirisimas atsirado prie jo.. Tik kazin kaip jam lotuliukas.gif Gal jau as atsibodau iki gyvo kaulo lotuliukas.gif

Beje, gerai ten padejai ta liuta y vieta lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssssita @ 2009 08 21, 13:34)
Maidenana, nu..  rolleyes.gif   Jau sakiau, kad man visada reikia to, kas man neyprasta, kazkokio issukio.. Nu tai va, ir pasitaike tas vandenis.. Dbr man jau reikia yrodyt sau, ir aisku visiems kitiems, kad skorpionei vandenio "ufonautiskumas" nekliutis (is taves ismokau taip vadint biggrin.gif )   rolleyes.gif  Ir toks stiprus prisirisimas atsirado prie jo.. Tik kazin kaip jam lotuliukas.gif  Gal  jau as atsibodau iki gyvo kaulo lotuliukas.gif

Beje, gerai ten padejai ta liuta y vieta lotuliukas.gif   thumbup.gif

Nu, zinok, issukesnio issukio nei skorpionei uzkariauti vandeni tau nesurasti. As irgi labai noreciau paneigti ta stereotipa, kad jie nesuderinami. O "ufonautiskuma" su laiku suprasi. Tu kalbek su juo dazniau, t.y. uzdavinek klausimus ir fiksuok atsakymus, nepertraukdama jo. Nieko neatsakyk. Apsvarstyk jo kalba veliau, kai busi viena. Nes vandeniai, supranti, jie galvoja giliai, pavirsutiniskumas ju nedomina. Todel tai, ka jie sako isaiskes tik po ilgo laiko, kai nusitrins visos fasadines spalvos. Svarbiausias dalykas, kad jis nesijustu nesuprastas ir neliktu isjuoktas del savo minciu. Jeigu nors kada nors pradeji is jo juoktis, butent is to "ufonautiskumo" - skyrybu sekla pasesi. O jeigu jis gales su tavimi kalbeti, atvirauti ir nebijoti buti nesuprastas (kaip mes visi sio zenklo atstovai) jis tau bus ant tiek dekingas, kad liksi jo Vienintele Moteris Visiems Laikams. Jeigu tu galesi priimti si jo bruoza - jums pasiseks, manau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 21 rugpjūčio 2009 - 13:49
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 21, 14:46)
Tu kalbek su juo dazniau, t.y. uzdavinek klausimus ir fiksuok atsakymus, nepertraukdama jo. Nieko neatsakyk. Apsvarstyk jo kalba veliau, kai busi viena.

Svarbiausias dalykas, kad jis nesijustu nesuprastas ir neliktu isjuoktas del savo minciu. Jeigu nors kada nors pradeji is jo juoktis, butent is to "ufonautiskumo" - skyrybu sekla pasesi. O jeigu jis gales su tavimi kalbeti, atvirauti ir nebijoti buti nesuprastas (kaip mes visi sio zenklo atstovai) jis tau bus ant tiek dekingas, kad liksi jo Vienintele Moteris Visiems Laikams. Jeigu tu galesi priimti si jo bruoza - jums pasiseks, manau.

Del kalbejimo- as tikrai noreciau padaryt taip kaip tu sakai. Bet jy labai sunku prakalbint. Ypac kazkokioms gilioms temoms. Jeigu jau apie kazka atviriau pasnekam- tai jau buna didelis pasiekimas. Jo visos mintys dazniausiai lieka nezinomos.. Kazkaip reikia man prieit prie jo, y ta kiauta ylyst.. bet kaip??

O del juoko- tai siaip nesijuokiu niekada.

Isskyrus kai jis pradeda apie vaikus kalbet. Nu nezinau, man labai keista jo tokie pasakymai neytema visai, kad vaiku nori.. Jis gan daznai man apie tai pasako kanors. Va cia ir vel islenda- as realiste, galvoju, kad mastant apie vaikus reikia viska apgalvot lb lb gerai. Galu gale mes dar tiek tedraugaujam, peranksti sakyciau dar. O jis man atrodo biski padebesiais skrajoja.. rolleyes.gif Tai kartais tikrai prajuokina, nes jis visai rimtai.. doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesssssita @ 2009 08 21, 21:31)
Del kalbejimo- as tikrai noreciau padaryt taip kaip tu sakai. Bet jy labai sunku prakalbint. Ypac kazkokioms gilioms temoms. Jeigu jau apie kazka atviriau pasnekam- tai jau buna didelis pasiekimas. Jo visos mintys dazniausiai lieka nezinomos.. Kazkaip reikia man prieit prie jo, y ta kiauta ylyst.. bet kaip??

Isskyrus kai jis pradeda apie vaikus kalbet. Nu nezinau, man labai keista jo tokie pasakymai neytema visai, kad vaiku nori.. Jis gan daznai man apie tai pasako kanors. Va cia ir vel islenda- as realiste, galvoju, kad mastant apie vaikus reikia viska apgalvot lb lb gerai. Galu gale mes dar tiek tedraugaujam, peranksti sakyciau dar. O jis man atrodo biski padebesiais skrajoja.. rolleyes.gif  Tai kartais tikrai prajuokina, nes jis visai rimtai..  doh.gif  biggrin.gif

niekur nereikia listi. pats pasakys.
Atsakyti
QUOTE(Inesssssita @ 2009 08 21, 21:31)

Isskyrus kai jis pradeda apie vaikus kalbet. Nu nezinau, man labai keista jo tokie pasakymai neytema visai, kad vaiku nori.. Jis gan daznai man apie tai pasako kanors. Va cia ir vel islenda- as realiste, galvoju, kad mastant apie vaikus reikia viska apgalvot lb lb gerai. Galu gale mes dar tiek tedraugaujam, peranksti sakyciau dar. O jis man atrodo biski padebesiais skrajoja.. rolleyes.gif  Tai kartais tikrai prajuokina, nes jis visai rimtai..  doh.gif  biggrin.gif

Siaip, geriau nelisti i joki kiauta. Tegul pats apsipranta. pasiziurek - mes visos cia susirinkusios su savo vienatvemis ir mintimis.
O kas liecia vaikus - jis kalba kaip jis noretu, kad butu. gal, net neturi omeny taves. Jis tiesiog nori vaiku. Tai noras. tai nera planas. Ismintingiausia, ka tu gali atsakyti i jo nora tureti vaiku - tai paklausti kaip jis viska isivaizduoja. Kur vaikas gyvens, kur i mokykla eis, kas kur dirbs, kad uzdirbti pampersams. O gal pas ji viskas apgalvota ir suruosta jau. O tu juokiesi.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 25, 14:47)
Siaip, geriau nelisti i joki kiauta. Tegul pats apsipranta. pasiziurek - mes visos cia susirinkusios su savo vienatvemis ir mintimis.

Sutinku lb su tuo, kad mes cia visos su savo mintimis ir pan.. Keista, istikruju niekam apie tai, kas man neduoda ramybes bendraujant su savo vandeniu, realiai nepaskoju. O cia niekas nieko nepazysta, galima pasakyt kazka, ko kitam nesakytum, arba atvirksciai, galbut nesakyt kazko cia. Kiekvienam zmogui lieka ta dalelyte, kuri pati slapciausia. Tikriausiai tu teisi, geriau nelyst kur nereikia. Palauksiu, gal jis kazkada pats supras, koks brangus man yra, ir kalbes daugiau smile.gif Truputis kantrybes galbut man pades.
Atsakyti
QUOTE(Inesssssita @ 2009 08 26, 18:12)
Sutinku lb su tuo, kad mes cia visos su savo mintimis ir pan.. Keista, istikruju niekam apie tai, kas man neduoda ramybes bendraujant su savo vandeniu, realiai nepaskoju. O cia niekas nieko nepazysta, galima pasakyt kazka, ko kitam nesakytum, arba atvirksciai, galbut nesakyt kazko cia. Kiekvienam zmogui lieka ta dalelyte, kuri pati slapciausia. Tikriausiai tu teisi, geriau nelyst kur nereikia. Palauksiu, gal jis kazkada pats supras, koks brangus man yra, ir kalbes daugiau smile.gif  Truputis kantrybes galbut man pades.

vat vat. kantrybe nepamaisys.
Atsakyti
Tikiuosi pasiseks thumbup.gif
Atsakyti
Turiu klausima, juk vandeniai nepavydus ane? Turetu buti smile.gif
Atsakyti