QUOTE(Gigle @ 2009 08 20, 16:02)
Pritariu
del to varginimo!
Bet pavyzdziui mane traukia tas liutu pasitikejimas savimi, charizma, net ta meile sau paciam (nors jiems atrodo, kad visi aplinkui turi juos taip mylet, o vandeniams ne visad taip gaunas
), o ypac, kai moteris salia jauciasi tikra dama (kartais perlenkiama kartele
)
Man irgi patinka ju "karaliskumas". Bet as pasizaviu-pasizaviu ir mielai traukciau uz poros valandzikiu i savo kiauta. Ilgai negaliu su jais buti. O del "tikros Lady" - yra jie tokie. Mano senas draugas Liutas - na, visada, paasistuos, ipils, atnes... Faina...
Papildyta:
QUOTE(Inesssssita @ 2009 08 20, 18:44)
Nu toks noras atkreip demesy y save perdetas, ar jam blogai ar jam gerai, tu tik ziurek. Nepakenciu tokiu zmoniu. O kitas tai toks nevyriskas, zliumblys. Ar galiu tau paskambint? Nu kdl neparasai? Tik spejam issiskirt, nueit 10 metru vienas nuo kito jau raso o ar rytoj galesim susimatyt, o gal dar karta siandien.
Aha. As kazkokioje temoje rasiau jau apie viena liuta - tip-top kaip aprasei. Neseniai susipazinau, iskentejau 2 pasimatymus. Ant trecio jis pats atbildejo nekviestas i "mano vieta", kur as visada sekmadienio rytus ir ankstyvas popietes leidziu. Bet koks
oj. zodziu, sako "tu tokia protinga. tavo galva kaip kompas. as palyginus su tavim esu dundukas. as tave vesti noriu". Nu, as tada jo paklausiau, o kam man vyras-idiotas. (as iki siol dydziojuosi savimi). Nuo to laiko as jo nemaciau.
p.s. inessssita, o tu visai neblogai isikliopinai ta stebuklinga vandeni