Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

aistuzele, labai graziai apie savo mama papasakojai... i desimtuka apie vandenius. jei jau taip gerai pazysti, turbut neblogai sutariat. o kokio pati zenklo? nes pagal pasakojima man kazkaip atrodo , kad vezys(galiu klysti,tiesiog mano bendravimas su veziais panasus).

dar del ranku nevaldymo, vakar darbe klaviatura su arbata uzpyliau smile.gif))
Atsakyti

QUOTE(svoba @ 2010 10 01, 09:22)
aistuzele, labai graziai apie savo mama papasakojai... i desimtuka apie vandenius. jei jau taip gerai pazysti, turbut neblogai sutariat. o kokio pati zenklo? nes pagal pasakojima man kazkaip atrodo , kad vezys(galiu klysti,tiesiog mano bendravimas su veziais panasus).

dar del ranku nevaldymo, vakar darbe klaviatura su arbata uzpyliau smile.gif))

as oziaragis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuzele: 01 spalio 2010 - 09:38
Nu, su oziaragiais as normaliai sutariu. be problemu.
Svoba - sveikinu su nauja klaviatura.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 01, 11:57)
Nu, su oziaragiais as normaliai sutariu. be problemu.
Svoba - sveikinu su nauja klaviatura.

Aciu, spalva pakeiciau, bet senoji man labiau patiko, su navarotais gerais buvo smile.gif
As irgi su oziaragiais normaliai sutariu, tik keista kad aistuzele tiek gilinasi, dazniausiai oziaragiai tiek nenagrineja asmenybiu, jiems jie patys svarbesni uz kitus. Nors gal cia vandeniskas auklejimas veikia smile.gif
Atsakyti
Apie vandenius ir ožiaragius, tai mano sūnus ožiaragis, o mes su vyru vandeniai, tai kietas riešutėlis tas mūsų vaikis hihihi.gif Tikrai apie save pirma galvoja, sunkoka būna su juo kartais.
Atsakyti
Man patinka gilintis, mano specialybe kazkas link to biggrin.gif As kazkaip apie kitus daugiau galvoju, nei apie save, netipinis as oziaragis, bet su manim nelengva biggrin.gif
Atsakyti
Mano geriausia drauge oziarage. nu ka, apie save ji visu pirma galvoija ir mane to moko, pasakyciau. su mano pinigine elgiasi kaip su savaja - taupiai, apmastant. mes gi vandeniai - vajej, kokia suknele! o ji man i sona - net nedrisk, apseisi biggrin.gif Bet jai nesuprantama, kodel atrodyti graziai yra man svarbiau nei susimoketi uz elektra lotuliukas.gif lotuliukas.gif O as savo ruoztu manau, kad elektrai nori nenori surasi pinigu, bet vat tokios sukneles galiu ir nebesurasti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 24, 16:41)
Vandenis atsikėlė, eina į virtuvę, pakeliui sutvarko vaikų šliaužtinukus, nuvalo dulkes nuo lentynėlės, įeina į virtuvę, atidaro spintelę, pamato uogienę, užsimano blynelių su uogiene, paima puodelį ir uogienę, pavalgo, padeda uogienę į šaldytuvą, pamato majonezą, pagalvoja, kad jis turėtų būti kitoje vietoje, paima, tačiau pamiršta, ko norėjo, ir padeda, kur papuola. Tada supranta, kad vakarienės likučiai turėjo būti mažoje keptuvėje, tada užsimano į tualetą ir išėjęs iš ten grįžta į kambarį. Mergelė: „Ilgokai užtrukai, gerdamas stiklinę vandens“, Vandenis: „Kokio vandens?“

lotuliukas.gif Oi negaliu, čia turbūt apie mane. Man irgi taip būna, einu tik padėt vaiko žaislo, nes pastoviai po kojom maišosi, tai pakeliui vos ne remontą padarai. biggrin.gif Arba surenki visus ne vietoj numestus daiktus (atseit padėsi į vietą), tai anksčiausiai paimtus vėl išmėtai, nes vėlesni nebetelpa rankose, o dar pakeliui užsimanai myžt, tai nuėjus į tuliką numeti į kampą ir pamiršti doh.gif . Aišku paskui namie pogromas, nes visi ieško savo daiktų ir neranda, kol kas nors iš pykčio nenueina sysiot. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 02 spalio 2010 - 23:28
Jo jo, ir apie mane irgi. negaliu tiesiog daryti to, ka sugalvojau padaryti. pokeliui dar ka nors pasidarai, ir dar ir dar. galu gale, padarai viska, ko neplanavai, o "planas" lieka uzmirstas.
Atsakyti
Nu, vandenes, kap yr?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 10 11, 12:12)
Nu, vandenes, kap yr?

Sergančiai, su sušalusios iki negalėjimo kojom... hihihi.gif
Atsakyti
Gerą yr bigsmile.gif biggrin.gif
Laukiu sniego ax.gif Atsibodo man ta saulė.
Dar noriu miego, miego, miego doh.gif
Atsakyti