Klausykite, vandenes, o kaip pas jus su... rankomis? Nu as tai nuolat ka nors sudauzau, suskaldau, isitrenkiu, nukrentu ir t.t.
Ai su rankom tai prastai prastai neretai tiesiog mėtau viską iš rankų, ne specialiai aišku. Čia man per išsiblaškymą, užsisvajojimą
O pavyzdžiui kai einat kur, neatsitrenkiat į žmones? Man tai jau įprasta visada atsitrenkinėt
O pavyzdžiui kai einat kur, neatsitrenkiat į žmones? Man tai jau įprasta visada atsitrenkinėt
Uzminti kam nors, isitrenkti i stulpa, uzsikabinti parduotuveje uz kilimelio, su kulnu istrigti tuose guminese kur prie iejimo i pardes, ismesti viska is maiso, sudauzyti kiausinius prie priekistalio, ispilti jogurta, uzsirauti ant suskaldytos pilnos slaus bonkes - tai visa as. Pridedant dar koki nors voratinkli plaukuose ir nuolat pauksciuku apdirbta masina (kitu masinu lyg tais nebutu - vien tik ant manosios daro, rupuzes). tai esu as savam repertuare. O vaidinu tokia griazia, zavia, su aukstakulniais ir "brendiniais" rubais. Nu esu juokingumo isikunijimas, tikriausiai. Ypatinkai kai su tais paciais aukstakulniais ir supriniu dalykiniu kostiumeliu krentu nuo "iki" laiptu, nes bato priekis susipainiojo vienoje kelneje. Fantastika
QUOTE(besišypsanti @ 2010 09 29, 10:46)
Apie rankas pradejot. Na pastebejau, kad vandeniai nelabai valdo ranku, visur reikia prisiliesti, paciupineti ir pan
... ir pauostyti... mano uosle geresne nei kokio suns ar kates. gerai, kad rukau.. nesenai keleta dienu nerukiau (nenorejau tiesiog), tai ant ketvirtos dienos nenorom jau traukiau cigarete, nes galvojau isprotesiu nuo visu siu kvapu...
Man tai su rankom , kaip ir su kojom, ziauriai sala, bet uztat nagai kaip priauginti. Ir visi sako, kad mano labai mazos rankos. Kai pirstines perku, tai is moterisku maziausia didi duoda, nors pati nesu coliuke. Ir jeigu cia prie ezoteriniu temu, tai ziauriai daug liniju ant delnu, ir pirstai i jokius standartus neisipaiso. Tetis norejo kad akordeonu grociau, bet del pirstu negalejau, nes mazasis pirstas per mazas, nedasiekdavo natu ir labai skaudejo )) Tai vat rankos keistas dalykas, kai pradedi gilintis o del uzkliuvinejimo, tai as net nebekreipiu demesio. mazdaug cia taip yra zavinga ))
Dėl rankų tai esu vėpla, ir dėl kojų dar. Nu užkliūti, nugriūti, kažką išversti, išmesti, išsiterlioti- mano stichija Na ir šąla dar jos visada...
QUOTE(svoba @ 2010 09 30, 09:01)
Man tai su rankom , kaip ir su kojom, ziauriai sala, bet uztat nagai kaip priauginti. Ir visi sako, kad mano labai mazos rankos. Kai pirstines perku, tai is moterisku maziausia didi duoda, nors pati nesu coliuke. Ir jeigu cia prie ezoteriniu temu, tai ziauriai daug liniju ant delnu, ir pirstai i jokius standartus neisipaiso. Tetis norejo kad akordeonu grociau, bet del pirstu negalejau, nes mazasis pirstas per mazas, nedasiekdavo natu ir labai skaudejo )) Tai vat rankos keistas dalykas, kai pradedi gilintis o del uzkliuvinejimo, tai as net nebekreipiu demesio. mazdaug cia taip yra zavinga ))
Mano tai dideles. pirstines tai kokia 7 dydi nesioju. man nepatinka mano rankos, as manau, kad jos labai vyriskos. nera to moterisko gleznumo. (reikejo vaikystej maziau bulves kasti ir darzus raveti, ple)
QUOTE(Ende @ 2010 09 30, 09:31)
Dėl rankų tai esu vėpla, ir dėl kojų dar. Nu užkliūti, nugriūti, kažką išversti, išmesti, išsiterlioti- mano stichija Na ir šąla dar jos visada...
mano irgi sala. Visada. ir kojos.
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 30, 11:42)
mano irgi sala. Visada. ir kojos.
Kojos ypatingai. Net vasarą su kojinėm miegu...
As irgi. Draugas vandenis, jis irgi su kojinem miega.
Mano mama vandenis.
Tai labai seimyniska, rupestinga, gan emocionali, ryztinga, kaip pati sako yra skudurine onute (rubai, batai ir t.t. jaucia silpnybe). Siaip geras zmogus, tiek, kad didziausias trukumas tikriausiai jos butu, ikyri (viskas ja domina). Organizuota, jei turi uzduoti tai visais imanomais budais ja igyvendina, darbsti. Siaip geri tie vandeniai (kas liecia moteris, vyru vandeniu nepazistu), visada pades, patars, tiek, kad pernelyg emocionalus, kas labai isvargina juos pacius ir aplinkinius.
Tai labai seimyniska, rupestinga, gan emocionali, ryztinga, kaip pati sako yra skudurine onute (rubai, batai ir t.t. jaucia silpnybe). Siaip geras zmogus, tiek, kad didziausias trukumas tikriausiai jos butu, ikyri (viskas ja domina). Organizuota, jei turi uzduoti tai visais imanomais budais ja igyvendina, darbsti. Siaip geri tie vandeniai (kas liecia moteris, vyru vandeniu nepazistu), visada pades, patars, tiek, kad pernelyg emocionalus, kas labai isvargina juos pacius ir aplinkinius.