Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

Supratau, teks pasistengti. As ir pati esu maistinga, jeigu kas per daug nurodineja, specialiai elgiuosi priesingai.
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2010 09 20, 18:29)
Sveikos vandenės, reikia patarimo. Sakykit ar įmanoma perkalbėti vandenius, kažkaip juos paveikti? Siekiant naudos ne sau, o kad jiems patiems būtų geriau.

Apie save kalbant, tai reikia itin svariu argumentu, pagristu labai stipria, adekvacia baze. Svaiciojimu "is patirties" nesiklausau.
Galiu pridurti, kad vandeniai yra novatoriai, jie beveik prie visko turi nestandartini priejima. patarciau paklausti vandenio butent kodel, kuo remdamasis jis mano/daro taip kaip mano/daro. Gal pati nuomone pakeisi. Arba jis pats apsigalvos.
Papildyta:
As apskritai smulkmenoms esu visiska po***iste - man nesunku sudelioti indus kaip kasnors nori is seimos nariu, arba ta kilimeli deti istrizai - tas manes nenervina, kaip ir ismetytos kojines (sian supratau, kad tai manes visiskai neerzina biggrin.gif ), tik neduok dieve, prades mane itikineti, kad mano poziuris "neteisingas" ir reikia mastyti taip kaip mr. N arba Miss X arba ponia K - viskas. uzsidarau, iseinu ir adios amigos. Ir apskritai nepernesu, is visos sirdieas nepernesu kai man praderda aiskinti kaip turi buti ir reikalauti elgtis kaip kazkas nori. man tai mirtis alyvose.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 22, 10:15)

As apskritai smulkmenoms esu visiska po***iste - man nesunku sudelioti indus kaip kasnors nori is seimos nariu, arba ta kilimeli deti istrizai - tas manes nenervina, kaip ir ismetytos kojines (sian supratau, kad tai manes visiskai neerzina biggrin.gif ), tik neduok dieve, prades mane itikineti, kad mano poziuris "neteisingas" ir reikia mastyti taip kaip mr. N arba Miss X arba ponia K - viskas. uzsidarau, iseinu ir adios amigos. Ir apskritai nepernesu, is visos sirdieas nepernesu kai man praderda aiskinti kaip turi buti ir reikalauti elgtis kaip kazkas nori. man tai mirtis alyvose.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif mes kaip su vandens lasai.. skaitau tavo postus ir viskas sutampa biggrin.gif
Atsakyti
Man svarbiausia mano minciu, poziuriu laisve. Kad niekas nesikesintu. Tai sventa. Visa kita - fe, neturi reiksmes, prisitaikysiu.
Atsakyti
Mastymo keisti tikrai nesikesinu (o jis iš tiesų originalus). Tiesiog matau, kad žmogui blogai, lyg ir užsimena, bet kai bandau daugiau išsiaiškinti, sako viskas gerai, ko kimbi ir pan. Gal tiesiog nepasitiki arba nenori pasirodyti silpnas?
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2010 09 23, 10:17)
Mastymo keisti tikrai nesikesinu (o jis iš tiesų originalus). Tiesiog matau, kad žmogui blogai, lyg ir užsimena, bet kai bandau daugiau išsiaiškinti, sako viskas gerai, ko kimbi ir pan. Gal tiesiog nepasitiki arba nenori pasirodyti silpnas?

Aš irgi taip darau.. Ir net nežinau kodėl. Dažniausiai pasakau "ai, koks skirtumas"... blush2.gif Tingiu aiškint, analizuot...
Atsakyti
Ojjj, jei jau turiu bėdų, tai kitiems nesakau blush2.gif Jau geriau savy viską.
Atsakyti

Is savo patirites, tai kaip minimum nenori pasirodyti silpnas... Jei uzsimena, vadinasi nori pasipasakoti, bet greiciausiai netinkama demesi tai situacijai rodai, netokiu klausimus uzduodi... o geriau neklausineti, o dalintis patirtimi, taip lengviau issipasakoti. Del pasitikejimo manau, ka ne tame problema, nes jei nebutu, nebutu ir jokiu uzuominu. Tiesiog reikia is kitos puses prie reikalo prieiti, jeigu tau is tikruju rupi. Nes jeigu tu tik is smalsumo domiesi, vandenis tai pajaus ir nieko nebepasakos.
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2010 09 23, 13:28)
Ojjj, jei jau turiu bėdų, tai kitiems nesakau  blush2.gif Jau geriau savy viską.

Man tas pats, gal tiesiog nepasitikiu kitais g.gif
Atsakyti

As irgi neatvirauju. bet mielai klausausi tokio pobudzio istoriju is kitu patirties, tada susivedu visas i viena, prisitaukau sau ka galiu pritaikyti, paanalizuoju, apsvarstau. Viskas ko man reikia - kuo daugiau analogisku mano situacijai pavyzdziu ir kuo tos situacijos baigesi. Na, kaip atramos tasko reikia, kad zinociau kur judeti. Nes kartais buna toks stuporas, kai nebezinai nieko, pasimeti. kazkam pasakoti nera prasmes, nei supras, o dar blogiau - patarimus dalinti prades; be to, ir pati sau negaliu suformuluoti, o ka jau apie kitus kalbeti. Be to - as juk stebuklinga, visagale... nu negi pasirodysi lerva kokia?
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 09 23, 16:35)
Is savo patirites, tai kaip minimum nenori pasirodyti silpnas... Jei uzsimena, vadinasi nori pasipasakoti, bet greiciausiai netinkama demesi tai situacijai rodai, netokiu klausimus uzduodi... o geriau neklausineti, o dalintis patirtimi, taip lengviau issipasakoti. Del pasitikejimo manau, ka ne tame problema, nes jei nebutu, nebutu ir jokiu uzuominu. Tiesiog reikia is kitos puses prie reikalo prieiti, jeigu tau is tikruju rupi. Nes jeigu tu tik is smalsumo domiesi, vandenis tai pajaus ir nieko nebepasakos.

Pritariu, kad gal netinkami klausimai tai situacijai. Tiesiog neiseina ramiai susesti ir issikalbeti. nuolat kazkas sutrukdo. Lyg ir pradedam kalbetis ir staiga pasikeicia - nesvarbu, nesigilinam ir pan.
Atsakyti
QUOTE(besišypsanti @ 2010 09 24, 10:35)
Pritariu, kad gal netinkami klausimai tai situacijai. Tiesiog neiseina ramiai susesti ir issikalbeti. nuolat kazkas sutrukdo. Lyg ir pradedam kalbetis ir staiga pasikeicia - nesvarbu, nesigilinam ir pan.

Ir as taip darau. Ir mano draugas taip daro. Tik susedam - ir ooop. kiekvienas i savo aili ir tylim. pakalbejom, tipo biggrin.gif
Atsakyti