Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Maidenana @ 2010 09 01, 17:29)
Hmmm... Nu nejaugi nebeliko nei kiek meiles? matai, mano kiek kitokia situacija, as turejau ilgalaikius santykius, tad man kazkiek lengviau. Yra gana sunku suprasti, atrodo, elementariausia, lengviausia dalyka - is pradziu eini TU pati, o tik po to vyras/partneris. Kadaise ir as dariau tokia kaip ir tu klaida - bandziau vis itikti, o jis pamane, kad cia mano toks charakteris ir prieme ta naturaliai... Veliau man norejosi staugti/rekti/klikti, kad vat cia as, as kitokia, paziurek, kokia as is tikruju, as pavargstu, as ne gelezine, as turiu jausmus, mane galima izeisti... Bet viskas jau buvo veltui ir nebeisgirsta... Dabar as tokios klaidos nebedarau ir viskas kol kas puikiai sekasi. As esu Numero Uno sau. ir tas yra svarbiausia.

Manau cia kiekvienai moteriai reikia ismokti sito dalyko(numerio uno sau) kad isvengti klaidu ir skausmo gyvenime. Nesvarbu kokio zenklo butu.
Nes mano atveju, kai pradejau sau daugiau demesio skirti, maziau pataikauti vyrui, tai ir jis pradejo daugiau stengtis(dabartineje situacijoje perdaug).
Taigi sekmes visoms santykiuose, ypac vandenems - mylekite save(auksine taisykle) heart.gif
Atsakyti
Noriu miegoti ir pinigu.
Atsakyti
labs, na aš vandenis ir mano draugas vandenis, tai ko tik nebūna. ir tokio gero kaip niekada niekada, ir blogo taip pat kad pagalvė ašarose skęsta. labai panašūs esam, o kai pykstamės, užsispiriam kaip ožiai - kiekvienam savo nuomonė teisingiausia g.gif bet kalbėtis galim apie bet ką, įdomu padiskutuot, "pasiginčyt" visokiom temom - nuo kosmoso iki naujų technologijų lotuliukas.gif na gal supratot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cappuccino @ 2010 09 08, 22:47)
labs, na aš vandenis ir mano draugas vandenis, tai ko tik nebūna. ir tokio gero kaip niekada niekada, ir blogo taip pat kad pagalvė ašarose skęsta. labai panašūs esam, o kai pykstamės, užsispiriam kaip ožiai - kiekvienam savo nuomonė teisingiausia  g.gif bet kalbėtis galim apie bet ką, įdomu padiskutuot, "pasiginčyt" visokiom temom - nuo kosmoso iki naujų technologijų  lotuliukas.gif na gal supratot smile.gif

Suprantu... mes irgi abu vandeniai... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(cappuccino @ 2010 09 08, 22:47)
labs, na aš vandenis ir mano draugas vandenis, tai ko tik nebūna. ir tokio gero kaip niekada niekada, ir blogo taip pat kad pagalvė ašarose skęsta. labai panašūs esam, o kai pykstamės, užsispiriam kaip ožiai - kiekvienam savo nuomonė teisingiausia  g.gif bet kalbėtis galim apie bet ką, įdomu padiskutuot, "pasiginčyt" visokiom temom - nuo kosmoso iki naujų technologijų  lotuliukas.gif na gal supratot smile.gif

QUOTE(Ende @ 2010 09 08, 23:21)
Suprantu... mes irgi abu vandeniai... hihihi.gif

nu ir as vandenis. ir draugas vandenis.
o ascendenta skaiciavote?
as saulys, draugas svarstykles su skorpo elementais.
http://www.heavensch...u/ascendant.htm
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 09, 10:22)
nu ir as vandenis. ir draugas vandenis.
o ascendenta skaiciavote?
as saulys, draugas svarstykles su skorpo elementais.
http://www.heavensch...u/ascendant.htm

Pirmą kart tokį dalyką pamačiau. Liūts gavausi. Nelabai atitinka aprašymas... blush2.gif O vyras vistiek vandenis...
Atsakyti
Asc islenda po 30-ties metu ir buna dominuojantis. ta prasme, po 30-ties tu ne tas zodiako zenklas, o ascendentas.
O tavo vyras - vandeniu vandenis? biggrin.gif linksmu tau turetu buti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 09 09, 13:32)
Asc islenda po 30-ties metu ir buna dominuojantis. ta prasme, po 30-ties tu ne tas zodiako zenklas, o ascendentas.
O tavo vyras - vandeniu vandenis?  biggrin.gif linksmu tau turetu buti.

Jo, vyras vandenių vandenis biggrin.gif
Tai nėra blogai, jei pradės tas liūtas lįsti. Reiktų man kai kurių jo savybių, nepamaišys biggrin.gif
O kaip liūtai su vandeniais sutaria? Reik žinot kam ruoštis bigsmile.gif
Atsakyti
Nu va, apsimelavau, vyras vėžys pasirodo bus, anyta patikslino gimimo valandą... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ende @ 2010 09 09, 14:23)
Jo, vyras vandenių vandenis  biggrin.gif
Tai nėra blogai, jei pradės tas liūtas lįsti. Reiktų man kai kurių jo savybių, nepamaišys  biggrin.gif
O kaip liūtai su vandeniais sutaria? Reik žinot kam ruoštis  bigsmile.gif

QUOTE(Ende @ 2010 09 09, 15:29)
Nu va, apsimelavau, vyras vėžys pasirodo bus, anyta patikslino gimimo valandą...  biggrin.gif

Tai abiem atvejais gerai. bendruose horoskopuose teko isskaityti, kad vandenis+liutas yra vienintele sajunga, kuri yra gera, nepaisant, kad tai viena is blogiausiu. ta prasme is skirtingu stichiju zenklai gerai sutaria. vandenia+liutas yra isimtis.
Atsakyti
Sveikos, Vandenės 4u.gif

Skaitinėjau skaitinėjau, ir pati nusprendžiau prisijungti prie jūsų wink.gif

Labai daug tiesos radau, mėgstu laisvę, negaliu pakęsti kai kas nors reguliuoja ką ir kaip daryti, elgiuosi kaip noriu (tačiau proto ribose), tačiau kartais ir pati nesuprantu kodėl pasielgiau taip ir ne kitaip biggrin.gif

Kitais metais būsiu studentė(tikiuosi), tačiau labai sunku apsispręsti ką norėčiau studijuoti.. Ir tas traukia, ir anas... Kaip jum su karjeromis? ax.gif
Atsakyti
Dabar aš vienuoliktokė. Nežinau ką studijuot reiks. Visiškai. doh.gif Ai, nors aš visur neapsisprendus labai. fear.gif
Atsakyti