QUOTE(Maidenana @ 2010 09 01, 17:29)
Hmmm... Nu nejaugi nebeliko nei kiek meiles? matai, mano kiek kitokia situacija, as turejau ilgalaikius santykius, tad man kazkiek lengviau. Yra gana sunku suprasti, atrodo, elementariausia, lengviausia dalyka - is pradziu eini TU pati, o tik po to vyras/partneris. Kadaise ir as dariau tokia kaip ir tu klaida - bandziau vis itikti, o jis pamane, kad cia mano toks charakteris ir prieme ta naturaliai... Veliau man norejosi staugti/rekti/klikti, kad vat cia as, as kitokia, paziurek, kokia as is tikruju, as pavargstu, as ne gelezine, as turiu jausmus, mane galima izeisti... Bet viskas jau buvo veltui ir nebeisgirsta... Dabar as tokios klaidos nebedarau ir viskas kol kas puikiai sekasi. As esu Numero Uno sau. ir tas yra svarbiausia.
Manau cia kiekvienai moteriai reikia ismokti sito dalyko(numerio uno sau) kad isvengti klaidu ir skausmo gyvenime. Nesvarbu kokio zenklo butu.
Nes mano atveju, kai pradejau sau daugiau demesio skirti, maziau pataikauti vyrui, tai ir jis pradejo daugiau stengtis(dabartineje situacijoje perdaug).
Taigi sekmes visoms santykiuose, ypac vandenems - mylekite save(auksine taisykle)