Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Maidenana @ 2010 08 24, 15:41)

Vandenis atsikėlė, eina į virtuvę, pakeliui sutvarko vaikų šliaužtinukus, nuvalo dulkes nuo lentynėlės, įeina į virtuvę, atidaro spintelę, pamato uogienę, užsimano blynelių su uogiene, paima puodelį ir uogienę, pavalgo, padeda uogienę į šaldytuvą, pamato majonezą, pagalvoja, kad jis turėtų būti kitoje vietoje, paima, tačiau pamiršta, ko norėjo, ir padeda, kur papuola. Tada supranta, kad vakarienės likučiai turėjo būti mažoje keptuvėje, tada užsimano į tualetą ir išėjęs iš ten grįžta į kambarį. Mergelė: „Ilgokai užtrukai, gerdamas stiklinę vandens“, Vandenis: „Kokio vandens?“

Garsiai pasijuokiau, didesnė gyvenimo dalis mano (vandenio) tokia. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 24, 16:41)
Vandenis atsikėlė, eina į virtuvę, pakeliui sutvarko vaikų šliaužtinukus, nuvalo dulkes nuo lentynėlės, įeina į virtuvę, atidaro spintelę, pamato uogienę, užsimano blynelių su uogiene, paima puodelį ir uogienę, pavalgo, padeda uogienę į šaldytuvą, pamato majonezą, pagalvoja, kad jis turėtų būti kitoje vietoje, paima, tačiau pamiršta, ko norėjo, ir padeda, kur papuola. Tada supranta, kad vakarienės likučiai turėjo būti mažoje keptuvėje, tada užsimano į tualetą ir išėjęs iš ten grįžta į kambarį. Mergelė: „Ilgokai užtrukai, gerdamas stiklinę vandens“, Vandenis: „Kokio vandens?“

Super thumbup.gif Daug tiesos biggrin.gif
Atsakyti
Esu vandenė, o vyras mergelė, kartu jau 16 metų.Paneigiu teorijas apie nesuderinamumą ženklų. smile.gif
Atsakyti
Man ir moteros ir vyrai mergeles per daug lipsnus ir per daug savinasi.
negaliu pakest kai mane savinasi gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 24, 16:41)
mano vasario16-tasis issiskyre su mergele. iskentejo jis ja 3 metus. 1 draugystes, 2 santuokoj. metus kaip net veido neprisimine. davede ir pavydu, ar agresija nei is sio nei to kilancia. mano mama mergele - bendrauti neimanoma. pats blogiausias derinys, kuris gali ivykti tarp zenklu - vandenis+mergele.

Mergelė su …
Vandeniu
Ar gali būti blogiau?

O cia tai bent blink.gif

Kadangi, pastaruoju metu daug bendrauju du draugu-mergele, daug skaiciau kaip sekasi sutarti siems zenklams. Prisiekiu, nieko panasaus neteko skaityti, sakyciau, siu zenklu partneryste vertinama kaip gana nebloga.
O nagrinejant asmeninius, tai ir visai gera mirksiukas.gif

Butu idomu daugiau isgirsti butent is zmoniu, kurie gyvena tokioje poroje.

Papildyta:
QUOTE(PRIPSYTE @ 2010 08 24, 21:12)
Esu vandenė, o vyras mergelė, kartu jau 16 metų.Paneigiu teorijas apie nesuderinamumą ženklų. smile.gif

Jei turesi laiko, parasyk, prasau, kaip jums sekasi poroje 4u.gif
Tiesiog man dabar sis klausimas aktualus smile.gif

is savo nedideles patirties galiu pasakyti: pliusai - atsidaves, mylintis, svelnus, jautrus, romantiskas.
Minusai - noras zinoti ka veikiu, galvoju, kiekviena minute... doh.gif
Atsakyti
Maidenana, nepatikėsi, maniškis Vandenis apsiverte aukštyn kojom, nežinau ką kitaip darau, bet dabar jam manęs labiau reikia, nei man jo smile.gif) įdomu, kiek ilgai tai truks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 08 24, 18:42)
Garsiai pasijuokiau, didesnė gyvenimo dalis mano (vandenio) tokia.  lotuliukas.gif
siaip, mano irgi tokia biggrin.gif

QUOTE(iewam @ 2010 08 25, 07:52)
Maidenana, nepatikėsi, maniškis Vandenis apsiverte aukštyn kojom, nežinau ką kitaip darau, bet dabar jam manęs labiau reikia, nei man jo smile.gif) įdomu, kiek ilgai tai truks smile.gif

Nu, zinok, as nezinau. Ziurint, ka tu ten darei biggrin.gif Bet atrodo, as tau sakiau - duok jam absoliucia laisve ir jis bus amzinai salia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2010 08 24, 22:32)
Jei turesi laiko, parasyk, prasau, kaip jums sekasi poroje 4u.gif
Tiesiog man dabar sis klausimas aktualus smile.gif

is savo nedideles patirties galiu pasakyti: pliusai - atsidaves, mylintis, svelnus, jautrus, romantiskas.
Minusai - noras zinoti ka veikiu, galvoju, kiekviena minute... doh.gif

Trumpai tai man irgi tokie pati minusai plius pavydas, nes kol kas esam toli vienas nuo kito. Pliusu irgi nemazai, didziausias rupestis, meile.
Tikrai PRYPSITE papasakok daugiau, idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 08 25, 11:00)
Trumpai tai man irgi tokie pati minusai plius pavydas, nes kol kas esam toli vienas nuo kito. Pliusu irgi nemazai, didziausias rupestis, meile.
Tikrai PRYPSITE papasakok daugiau, idomu smile.gif

Svoba, tai as nebesuprantu, ar tu palikai vandeni jau?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 25, 11:15)
Svoba, tai as nebesuprantu, ar tu palikai vandeni jau?

Dar ne, nes sunkiai gaunas ji palikti... vel zada aukso kalnus ir praso nepalikt... bet jau ziuriu vel issiskaido su laiku tie burtai ir mano jausmas atgal i sirdi nebegrizta.
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 08 25, 15:26)
Dar ne, nes sunkiai gaunas ji palikti... vel zada aukso kalnus ir praso nepalikt... bet jau ziuriu vel issiskaido su laiku tie burtai ir mano jausmas atgal i sirdi nebegrizta.

Nu o ka, vandeniu nepazisti? Zinok, jis pats jauciu, spjaus viena karta ir pats iseis. O ka mergele? ka siulo? Vandenis zino apie mergele?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 25, 16:51)
Nu o ka, vandeniu nepazisti? Zinok, jis pats jauciu, spjaus viena karta ir pats iseis. O ka mergele? ka siulo? Vandenis zino apie mergele?

Zino jie vienas apie kita... Vis laukiu kol vandenis spjaus, bet jauciu nebesulauksiu. Mergele laukia, kol vandenis spjaus ir nervuojasi ir laukia smile.gif
Atsakyti