Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

Nežinau šių metų vandenio horoskopo, bet man šie metai kažkokie nenormalūs. Tokia višta pasidariau, triznė, žliumbikė... Nebūdingai sau.. doh.gif lotuliukas.gif
MB irgi vandenis, tai jis kaip tik buvo toks ''stumk-trauk", o šiais metai kad subujojo biggrin.gif
Atsakyti
vasario 16. Tipiskas vandenis. Su visais jiems budingais nukreizejimais.. Krastutinumu zmogus - viskas arba nieko. Tolerantiska. Siaip vienise, sauganti savo erdve, bet jei tarp zmoniu - duoooookit demesio ir kuo daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 08 21, 14:57)
Siaip tai sudarant natalini zemelapi,ten visu planetu ir namu issidestymai matosi. kazkuriam puslapy sioje temoje Maidenana nuoroda buvo idejusi anglu kalba. bet ten tik apskaiciuoja gerai, bet neapibudina. jei nori rusiskai gali ad-astro.com arba astro-club.net visas planetas pasiskaiciuot, ten tai ziauriai tiksliai apibudina.

Radau ta angliska ir .... Your Ascendant: 8°03' Leo. Kazkaip naujauciau biggrin.gif Man patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2010 08 21, 14:29)
Radau ta angliska ir .... Your Ascendant: 8°03' Leo. Kazkaip naujauciau  biggrin.gif  Man patinka  thumbup.gif

Nu va matai, as taip ir nujauciau, kad kolega smile.gif)) aukletoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 08 19, 22:43)
Gal, nes jo tevai gan griezti buvo. Jis tik saviems kelia aukstus reikalavimus. Visi mes turim neigiamu savybiu. Tetis ne isimtis. Bet jis yra labai charizmatiskas, iskalbus, protingas, darbstus, ambicingas ir t.t. smile.gif Visi kaimynai, gimines lekia pas ji patarimo/pagalbos bedai istikus. Viskas, daugiau jokiu analiziu. Netersiu temutes  biggrin.gif

Netersi, aciu, kad atsakei, juk apie Vandeni kalbi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 08 19, 16:27)
As saulys. Tevo gimtadienis vasario 15.

Tai sailiai su vandeniais gerai sutaria. Pas mus atvirksciai - tevas saulys, o as vandene.

QUOTE(dumb @ 2010 08 19, 17:24)
Vava, as taip pat. Siaip aplinkiniai galvoja, kad esu salta labai arba pradeda galvot, kad jie man nepatinka. Niekaip to nesuprantu,  nes jei jau su jais savo noru bendrauju tai jau reiskia, kad mane domina ir patinka, negi reikia pastoviai kartot "oj tu man labai patinki" ir pan. schmoll.gif 
O, kada jus, vandenes, gimusios? As 01.23

Matai, vandeniai nebendrauja su tais kas nepatinka, ar kelia kokius nepatogumus. O kiti zenklai tai "kencia". Net jei nepatinka - bendrauja, del vien tik jiems zinomu priezasciu. Todel ir mus matuoja pagal save.

As vasario 5.

QUOTE(evelyna @ 2010 08 19, 22:43)
Gal, nes jo tevai gan griezti buvo. Jis tik saviems kelia aukstus reikalavimus. Visi mes turim neigiamu savybiu. Tetis ne isimtis. Bet jis yra labai charizmatiskas, iskalbus, protingas, darbstus, ambicingas ir t.t. smile.gif Visi kaimynai, gimines lekia pas ji patarimo/pagalbos bedai istikus. Viskas, daugiau jokiu analiziu. Netersiu temutes  biggrin.gif

Tai netersi. Siaip, daug kas vandeniu praso patarimu. manes irgi daznai praso. Vandeniai tik patys sau negali patarti. Nusprendzia viena, o likus 5 minutem pasidaro savaip - pagal intuicija, notrs prie tai buvo viskas sustyguota-suplanuota 180 laipsniu atvikrciai. biggrin.gif
Ar cia man vienai taip?

QUOTE(svoba @ 2010 08 20, 13:43)
Tu tokio bruozo neturi todel, kad tavo ascedentas saulys, kiek prisimenu smile.gif))
O vat as turiu liuto ascedenta, tai jau akleju visus, ir jauciu labai juos situo uzknisu, bet tiesiog naturaliai iseina smile.gif

Jo, asc mano Saulys.

QUOTE(Ende @ 2010 08 21, 14:08)
Nežinau šių metų vandenio horoskopo, bet man šie metai kažkokie nenormalūs. Tokia višta pasidariau, triznė, žliumbikė... Nebūdingai sau..  doh.gif  lotuliukas.gif
MB irgi vandenis, tai jis kaip tik buvo toks ''stumk-trauk", o šiais metai kad subujojo  biggrin.gif

mano MB irgi vandenis.

QUOTE(Dusele @ 2010 08 21, 14:14)
vasario 16. Tipiskas vandenis. Su visais jiems budingais nukreizejimais.. Krastutinumu zmogus - viskas arba nieko. Tolerantiska. Siaip vienise, sauganti savo erdve, bet jei tarp zmoniu - duoooookit demesio ir kuo daugiau biggrin.gif

Kaip ir mano MB. Jis irgi vasario 16. Toklerantiskas maksimalistas.

Svoba - a ne tu man sakei vandenio ieskoti partnerio pareigoms uzimti? Nu, radau, tipo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 23, 11:51)

Svoba - a ne tu man sakei vandenio ieskoti partnerio pareigoms uzimti? Nu, radau, tipo  biggrin.gif

Tai saunu, kad sutampat, linkiu kad viskas jums pasisektu.... nes man su mano vasario 16-uoju, viskas i kita puse apsiverte.... toks gyvenimas
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 08 24, 11:40)
Tai saunu, kad sutampat, linkiu kad viskas jums pasisektu.... nes man su mano vasario 16-uoju, viskas i kita puse apsiverte.... toks gyvenimas

ir koki zenkla dabar pasirinkai? Su vandeniu pabaigta?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 24, 12:13)
ir koki zenkla dabar pasirinkai? Su vandeniu pabaigta?

nepabaigta, per daug geras mano vandenis, kad paleistu... dabar su mergele bendrauju, bet jie man abu tokie panasus siaip, tik mergele labiau pavydus, nes vandenis tiek myli, kad net nepavydi.
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 08 24, 16:09)
nepabaigta, per daug geras mano vandenis, kad paleistu... dabar su mergele bendrauju, bet jie man abu tokie panasus siaip, tik mergele labiau pavydus, nes vandenis tiek myli, kad net nepavydi.

mano vasario16-tasis issiskyre su mergele. iskentejo jis ja 3 metus. 1 draugystes, 2 santuokoj. metus kaip net veido neprisimine. davede ir pavydu, ar agresija nei is sio nei to kilancia. mano mama mergele - bendrauti neimanoma. pats blogiausias derinys, kuris gali ivykti tarp zenklu - vandenis+mergele.

Mergelė su …
Vandeniu
Ar gali būti blogiau?
Mergelė atsikėlė iš lovos, nuėjo iki virtuvės, atidarė spintelę, pasiėmė stiklinę, įsipylė vandens, išgėrė ir grįžo.
Vandenis atsikėlė, eina į virtuvę, pakeliui sutvarko vaikų šliaužtinukus, nuvalo dulkes nuo lentynėlės, įeina į virtuvę, atidaro spintelę, pamato uogienę, užsimano blynelių su uogiene, paima puodelį ir uogienę, pavalgo, padeda uogienę į šaldytuvą, pamato majonezą, pagalvoja, kad jis turėtų būti kitoje vietoje, paima, tačiau pamiršta, ko norėjo, ir padeda, kur papuola. Tada supranta, kad vakarienės likučiai turėjo būti mažoje keptuvėje, tada užsimano į tualetą ir išėjęs iš ten grįžta į kambarį. Mergelė: „Ilgokai užtrukai, gerdamas stiklinę vandens“, Vandenis: „Kokio vandens?“
Совместимость Дева Водолей. Странный, противоречивый союз. Водолей для Девы — это символ работы, необходимость которой Дева чувствует всегда. Но это же еще и проблемы со здоровьем. Дева для Водолея не слаще. Астрологически она требует от него внутренней ломки и духовных перемен: они трудны, и от них никуда не денешься. Работа объединяет эту пару, реализм помогает переносить душевные тяготы. Взаимная привлекательность здесь уместна, но не столь важна, зато важно физиологическое соответствие.

А по поводу взаимности вот что: для Водолея большое значение имеет то, успешна ли деятельность Девы, состоялась ли она в жизни. Внимание Водолея способно окрылить Деву, любовь же Девы лишь ограничивает устремления Водолея и вызывает у него неприятие или недоумение. Дева может использовать творческие порывы Водолея в своем движении к успеху, ну а Водолей едва ли разделит с Девой ее «одухотворенности».

В отместку Дева, скорее всего, предъявит ему претензии: «Все книжки покупаешь, фантазиями живешь, тратишь деньги на ерунду!» Водолей, как правило, парирует: «Меньше критиковать надо и больше за домом следить!» — поскольку Водолей воспринимает Деву как соратника в решении семейных вопросов, не более того. Он знает, как произвести на свою Деву впечатление: может работать не покладая рук и дома, и вне, да еще и выкинуть что-нибудь необычное.

Дева воспринимает его усилия спокойно, по-домашнему, но ей нелегко жить с Водолеем под одной крышей, постоянно ощущая его присутствие. Водолей здесь не останется в долгу: он будет трезв и расчетлив. Вот такие получаются вздохи при луне.

Дева — это чувство долга и регламентация жизни. Водолей — это идеализм вперемешку с практичностью, стремление к свободе и оригинальности. А сойдутся они на малой эмоциональности и прагматизме. В остальном — полное несоответствие темпераментов, и характеров, и физиологии.

Дева ошибается, выбирая Водолея: он совсем не такой, каким ей кажется. А Водолей может выбрать себе Деву из-за ее (для него) необычности, неординарности или просто по инерции отношений, в рабочем порядке. Брака по любви тут не получится, а брака по расчету им не видать. Только изменения, болезненные и постоянные. Только духовные и телесные тяготы.

В итоге можно сказать, что такая астрологическая пара — пример того, как люди неудачно распоряжаются своей судьбой. Учитывая, что брак этот разворачивается по сценарию второму, длительные отношения часто приводят здесь к нервным заболеваниям, трагическим случайностям или даже гибели. Но именно длительными они, как правило, и становятся.

Эти люди никогда не поймут друг друга. Здесь вообще понять что-либо невозможно, а описать — еще сложнее. Черная дыра... Чем формальнее будут отношения этих двоих, тем легче им жить. Браки, где женщина — Водолей, а мужчина — Дева, намного удачнее и жизнеспособнее.

Da vierna:
http://www.ezosite.r...odiaks_210.html

Cia tik mazas pvz.

Atsakyti
Ka padarysi, sirdziai neisakysi, uztenka jau plesytis... nusibodo grynai plesytis ir plesyt save i skirtingas puses... su draugu visa gyvenima nenugyvensi, ir jo skaudint nebereikia, visgi zmogus ir vyras yra, kuriam reikia moterisko demesio...
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 08 24, 16:58)
Ka padarysi, sirdziai neisakysi, uztenka jau plesytis... nusibodo grynai plesytis ir plesyt save i skirtingas puses... su draugu visa gyvenima nenugyvensi, ir jo skaudint nebereikia, visgi zmogus ir vyras yra, kuriam reikia moterisko demesio...

Svoba, laikykis. Tu jau senokai dusej ramybes neturejai. Nieko nera geriau, nei rami siela ir sypsena veide. Tu liksi su mergele?
O man vat oziaragis parase, kad nesvarbu su kuo as, jis mane myles ir as esu jo... o as noriu buti vandenio..
Atsakyti