Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Maidenana @ 2010 08 19, 10:31)
Tas tiesa, gryniausia tiesa. Vandeniai yra vienintelis zenklas, kuris visada priima kita zmogu su visais jo pliusais ir trukumais, be jokiu bandymu perdaryti. Zmogus yra toks, koks yra.

Mano tetis vandenis. Visiska priesingybe.
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 08 19, 13:14)
Mano tetis vandenis. Visiska priesingybe.

Kuo skiriasi?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 19, 10:31)
man dovanoja geles. bet man patinka siurprizai. nemegstu "pagal plana".
Tas tiesa, gryniausia tiesa. Vandeniai yra vienintelis zenklas, kuris visada priima kita zmogu su visais jo pliusais ir trukumais, be jokiu bandymu perdaryti. Zmogus yra toks, koks yra.

Mano tetis, bande(-o) perdaryti mane, brolius. Nenoriu plestis, na bet tokie dalykai: kad, vyriausias brolis, kuriam jau 30 m. iki siol neruko prie tevo (nors yra uzkietejes rukorius), mane auklejo, kad buciau svelni, nekelciau balso, nepriestarauciau vyrui (taip jis supranta moteriskuma - tylek, kaip pele po sluota).... sake, kad vyrui, kuris mane paims i zmonas, medali uzkabins (nes su tokiu charakteriu, kaip mano joks vyras nepagyvens), norejo, kad buciau kaip mama tikriausiai smile.gif musu poziuriai i daugeli dalyku, skiriasi, kaip diena ir naktis... jis su tuo sunkiai susitaiko...
Atsakyti
Uoj, as tai bandau naikint zmonyse tuos trukumus blush2.gif Taip neretai noris zmogu perauklet doh.gif Cia jau durnas mano iprotis.
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 08 19, 15:05)
Mano tetis, bande(-o) perdaryti mane, brolius. Nenoriu plestis, na bet tokie dalykai: kad, vyriausias brolis, kuriam jau 30 m. iki siol neruko prie tevo (nors yra uzkietejes rukorius), mane auklejo, kad buciau svelni, nekelciau balso, nepriestarauciau vyrui (taip jis supranta moteriskuma - tylek, kaip pele po sluota).... sake, kad vyrui, kuris mane paims i zmonas, medali uzkabins (nes su tokiu charakteriu, kaip mano joks vyras nepagyvens), norejo, kad buciau kaip mama tikriausiai smile.gif musu poziuriai i daugeli dalyku, skiriasi, kaip diena ir naktis... jis su tuo sunkiai susitaiko...

O pati kokio zenklo esi? kaip keista. Kada tevo gimtadienis? Gal truputi oziaragio uzkabina? Nes mano drauge oziarage, tai ji grynai tavo tevo aprasas - visiems viska aiskinti ir aukleti.

QUOTE(dumb @ 2010 08 19, 15:06)
Uoj, as tai bandau naikint zmonyse tuos trukumus  blush2.gif  Taip neretai noris zmogu perauklet  doh.gif  Cia jau durnas mano  iprotis.

As tokio bruozo neturiu. Labai daznai esu kaltinama abejingumu, kad man viskas dzin. Nors is tikruju man ne dzin, o as tiesiog susitaikau su zmogaus natura.
Dar esu labai skupa ant verbaliniu jausmu issireiskimu. na sunku man pasakyti ka nors grazaus ir gero. Dar visus jausmus savyje laikau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 19 rugpjūčio 2010 - 14:32
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 19, 15:31)
O pati kokio zenklo esi? kaip keista. Kada tevo gimtadienis? Gal truputi oziaragio uzkabina? Nes mano drauge oziarage, tai ji grynai tavo tevo aprasas - visiems viska aiskinti ir aukleti.

As saulys. Tevo gimtadienis vasario 15.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 19, 16:31)

Dar esu labai skupa ant verbaliniu jausmu issireiskimu. na sunku man pasakyti ka nors grazaus ir gero. Dar visus jausmus savyje laikau.

Vava, as taip pat. Siaip aplinkiniai galvoja, kad esu salta labai arba pradeda galvot, kad jie man nepatinka. Niekaip to nesuprantu, nes jei jau su jais savo noru bendrauju tai jau reiskia, kad mane domina ir patinka, negi reikia pastoviai kartot "oj tu man labai patinki" ir pan. schmoll.gif
O, kada jus, vandenes, gimusios? As 01.23
Atsakyti
QUOTE(evelyna @ 2010 08 19, 15:05)

gal ji pati vaikysteje taip mustravo? g.gif gal is ten atsinese toki seimos modeli? o kaip jis bendrauja su kitais, draugais, pazistamais, bendradarbiais?
Atsakyti
QUOTE(heide @ 2010 08 19, 19:36)
gal ji pati vaikysteje taip mustravo? g.gif gal is ten atsinese toki seimos modeli? o kaip jis bendrauja su kitais, draugais, pazistamais, bendradarbiais?

Gal, nes jo tevai gan griezti buvo. Jis tik saviems kelia aukstus reikalavimus. Visi mes turim neigiamu savybiu. Tetis ne isimtis. Bet jis yra labai charizmatiskas, iskalbus, protingas, darbstus, ambicingas ir t.t. smile.gif Visi kaimynai, gimines lekia pas ji patarimo/pagalbos bedai istikus. Viskas, daugiau jokiu analiziu. Netersiu temutes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 19, 15:31)
As tokio bruozo neturiu. Labai daznai esu kaltinama abejingumu, kad man viskas dzin. Nors is tikruju man ne dzin, o as tiesiog susitaikau su zmogaus natura.

Tu tokio bruozo neturi todel, kad tavo ascedentas saulys, kiek prisimenu smile.gif))
O vat as turiu liuto ascedenta, tai jau akleju visus, ir jauciu labai juos situo uzknisu, bet tiesiog naturaliai iseina smile.gif
Atsakyti
O kaip savo ascedenta suzinot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2010 08 20, 15:43)
O kaip savo ascedenta suzinot? blush2.gif

Siaip tai sudarant natalini zemelapi,ten visu planetu ir namu issidestymai matosi. kazkuriam puslapy sioje temoje Maidenana nuoroda buvo idejusi anglu kalba. bet ten tik apskaiciuoja gerai, bet neapibudina. jei nori rusiskai gali ad-astro.com arba astro-club.net visas planetas pasiskaiciuot, ten tai ziauriai tiksliai apibudina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svoba: 21 rugpjūčio 2010 - 13:02