QUOTE(evelyna @ 2010 08 19, 15:05)
Mano tetis, bande(-o) perdaryti mane, brolius. Nenoriu plestis, na bet tokie dalykai: kad, vyriausias brolis, kuriam jau 30 m. iki siol neruko prie tevo (nors yra uzkietejes rukorius), mane auklejo, kad buciau svelni, nekelciau balso, nepriestarauciau vyrui (taip jis supranta moteriskuma - tylek, kaip pele po sluota).... sake, kad vyrui, kuris mane paims i zmonas, medali uzkabins (nes su tokiu charakteriu, kaip mano joks vyras nepagyvens), norejo, kad buciau kaip mama tikriausiai
musu poziuriai i daugeli dalyku, skiriasi, kaip diena ir naktis... jis su tuo sunkiai susitaiko...
O pati kokio zenklo esi? kaip keista. Kada tevo gimtadienis? Gal truputi oziaragio uzkabina? Nes mano drauge oziarage, tai ji grynai tavo tevo aprasas - visiems viska aiskinti ir aukleti.
QUOTE(dumb @ 2010 08 19, 15:06)
Uoj, as tai bandau naikint zmonyse tuos trukumus Taip neretai noris zmogu perauklet Cia jau durnas mano iprotis.
As tokio bruozo neturiu. Labai daznai esu kaltinama abejingumu, kad man viskas dzin. Nors is tikruju man ne dzin, o as tiesiog susitaikau su zmogaus natura.
Dar esu labai skupa ant verbaliniu jausmu issireiskimu. na sunku man pasakyti ka nors grazaus ir gero. Dar visus jausmus savyje laikau.
Люди хотят похудеть, разбогатеть, подкачаться, вкусно пожрать и оторваться. Поумнеть, блять, никто не хочет.