Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Maidenana @ 2010 08 17, 19:35)
Kokia protinga ir izvalgi ievam smile.gif Saunuole. butent taip. as draugui po siol nesu pirma paskambinusi. nores - pats paskambins, o as gi labai uzimta persona, visada turiu ka veikti  biggrin.gif
nu tikrai, vandeniui visu pirma svarbiausia sielos ramybe. jeigu jis zino, kad bus skandalas - anksciau ar veliau nes kudasiu lauk. beje - netiketai. nes tas sprendimas iseiti bresta polaipsniui, ilgai. gali atrodyti, kad jam viskas gerai, bet, deja. Nors jis ir pats isitikines, t.y. save itikineja, kad vat praeis sis juodas periodas, vat bus gerai, reikia pakenteti. bet vienu momentu, butent momentu, o ne viena diena, vandenis supranta, kad jau viskas. Ir tada iseina tuctuojau. neatsigrezdamas ir visam laikui.

Tu netirstink taip spalvu, domisi, ir rodys, ir apkabins. Tik ne taip saldziai ir ne kas minute. Siuo klausimu mes labiau santurus. prie zmoniu nemegstu savo silpnybes rodyti.

Maidenana, tai kaip suprantu vandeniui vyrui elgtis skirtingai prie draugu ir bunant dviese yra normalu ir nereiketu del to sukt galvos? o ar vandeniams patiktu jeigu viesai parodyiau jausmus?
Atsakyti
QUOTE(iewam @ 2010 08 18, 10:07)
Maidenana, tai kaip suprantu vandeniui vyrui elgtis skirtingai prie draugu ir bunant dviese yra normalu ir nereiketu del to sukt galvos? o ar vandeniams patiktu jeigu viesai parodyiau jausmus?

Tikriausiai, jis susigedytu. Bet palaikyti uz rankos ar apkabinti nera tyragedija. Na, zinai, viskas turi savas ribas. Mano draugas visada mane uz rankos laiko. Bet as pirma niekada prie jo nelendu. Laukiu, kol jis pats. Ir gana daznai, t.y. nuolat, sulaukiu smile.gif
Taip, galvos nesuk del to. Tai yra normalu. Aisku, dar plius auklejimas prisideda, negali gi viska versti ant zenklo. kai kuriems pagal nutylejima nepriimtina viesas jausmu issreiskimas. Bet su vandeniu vienas yra aisku kaip diena - laisve, laisve ir dar karta laisve. Jokio spaudimo, jokiu klyksmu ir jokiu reikalavimu. Bus dekingas iki grabo lentos, darys viska pats ir niekada taves nepaleis uz tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 18, 10:12)
Tikriausiai, jis susigedytu. Bet palaikyti uz rankos ar apkabinti nera tyragedija. Na, zinai, viskas turi savas ribas. Mano draugas visada mane uz rankos laiko. Bet as pirma niekada prie jo nelendu. Laukiu, kol jis pats. Ir gana daznai, t.y. nuolat, sulaukiu smile.gif
Taip, galvos nesuk del to. Tai yra normalu. Aisku, dar plius auklejimas prisideda, negali gi viska versti ant zenklo. kai kuriems pagal nutylejima nepriimtina viesas jausmu issreiskimas. Bet su vandeniu vienas yra aisku kaip diena - laisve, laisve ir dar karta laisve. Jokio spaudimo, jokiu klyksmu ir jokiu reikalavimu. Bus dekingas iki grabo lentos, darys viska pats ir niekada taves nepaleis uz tai smile.gif

Dziaugiuosi,kad as tos laisves jam labai daug duodu, kad ir vakar atvejis- susitarem susitikti ir susiskambinti kai as atsilaisvinsiu, parasau jam Ka tu? atraso "mieste su draugem" parasau- kai atsilaisvinsi duok zinoti, ir viskas, paskambino ir susitikom ir apturejom gera laika. ko dar nedaryti ir ka daryti? pravercia man tavo patarimai, labai aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewam @ 2010 08 18, 11:55)
Dziaugiuosi,kad as tos laisves jam labai daug duodu, kad ir vakar atvejis- susitarem susitikti ir susiskambinti kai as atsilaisvinsiu, parasau jam Ka tu? atraso "mieste su draugem" parasau- kai atsilaisvinsi duok zinoti, ir viskas, paskambino ir susitikom ir apturejom gera laika. ko dar nedaryti ir ka daryti? pravercia man tavo patarimai, labai aciu smile.gif

net nebeisivaizduoju ka tau dar pasakyti... nu, jeigu planus staiga pakeicia, tai tikrai nepyk, nors zinau, kad dauguma sis musu bruozas erzina.. pvz, kaip pas mus: susiskambinam darbo diena, susitariam prie juros vaziuoti po darbu ir jo treniruotes, susitinkam, nuvaziuojam nusiperkam alaus ir... isijungiam filma, gulim ant sofos ir geriam alu biggrin.gif apie jura niekas net nekalba, nors abu prisimena. bet vat gavosi sofkute vietoj juros biggrin.gif o isivaizduok, koks butu skandalas, jeigu mergina/vaikinas susiruose prie juros, nu vat uzsiciklino, kad bus jura... zinai, yra zmoniu, kurie nepakencia planu keitimo. jeigu tu is ju, tai tikrai erzins tave sis bruozas. kai mes buvome pazistami savaite laiko, jis man paskambino penktadieni, vakare, klause ka veiksiu, sakau arba namie gersiu alu arba pas drauge, jis man sako - nu, susiskambinsim veliau sivakar, gal nuveiksime drauge ka nors. as pas drauge nenuvaziavau, nusprendziau pasiziureti filmuka ir namuose alu pagerti. jis tada man nepaskambino visai. bet kai as savu planu turejau (filma vienai pasiziureti) tai man kazkaip net neuzsifiksavo. o kita, gal, mano vietoje jau butu drambli padariusi - nu nepaskambino, nieko. o jis tada sutiko kazkoki drauga ir prisigere biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 18, 14:02)
net nebeisivaizduoju ka tau dar pasakyti... nu, jeigu planus staiga pakeicia, tai tikrai nepyk, nors zinau, kad dauguma sis musu bruozas erzina.. pvz, kaip pas mus: susiskambinam darbo diena, susitariam prie juros vaziuoti po darbu ir jo treniruotes, susitinkam, nuvaziuojam nusiperkam alaus ir... isijungiam filma, gulim ant sofos ir geriam alu  biggrin.gif apie jura niekas net nekalba, nors abu prisimena. bet vat gavosi sofkute vietoj juros  biggrin.gif o isivaizduok, koks butu skandalas, jeigu mergina/vaikinas susiruose prie juros, nu vat uzsiciklino, kad bus jura... zinai, yra zmoniu, kurie nepakencia planu keitimo. jeigu tu is ju, tai tikrai erzins tave sis bruozas. kai mes buvome pazistami savaite laiko, jis man paskambino penktadieni, vakare, klause ka veiksiu, sakau arba namie gersiu alu arba pas drauge, jis man sako - nu, susiskambinsim veliau sivakar, gal nuveiksime drauge ka nors. as pas drauge nenuvaziavau, nusprendziau pasiziureti filmuka ir namuose alu pagerti. jis tada man nepaskambino visai. bet kai as savu planu turejau (filma vienai pasiziureti) tai man kazkaip net neuzsifiksavo. o kita, gal, mano vietoje jau butu drambli padariusi - nu nepaskambino, nieko. o jis tada sutiko kazkoki drauga ir prisigere biggrin.gif

jo,planai keiciasi daznai pas ji, bet as nelabai imu i galva, nes ir pati turiu kazka veikti, ne tik jo laukti smile.gif todel mane tikriausiai ir veza tokia nezinomybe ir viskas, kas vyksta. kazkaip uzkaitina visa aistra dar labiau. o kaip del mergisiu? nepasizymi jie tuo?
Atsakyti
QUOTE(iewam @ 2010 08 18, 14:53)
jo,planai keiciasi daznai pas ji, bet as nelabai imu i galva, nes ir pati turiu kazka veikti, ne tik jo laukti smile.gif todel mane tikriausiai ir veza tokia nezinomybe ir viskas, kas vyksta. kazkaip uzkaitina visa aistra dar labiau. o kaip del mergisiu? nepasizymi jie tuo?

kaip kas, zinok. pazistu ir monogamisku ir poligamisku. tie, poligamiski, tai jie turi begale merginu, bet vien tik todel, kad iesko vieninteles. musu yra trys draugai, mes visi vandeniai. tai musu treciasis nuolat paieskose. mes net i galva nebeimam katrai pakambino ir t.t., nes jam kaip paranoja jau - jis nori vesti, nori seimos, nori vaiku... man butu baisu su juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 18, 15:09)
kaip kas, zinok. pazistu ir monogamisku ir poligamisku. tie, poligamiski, tai jie turi begale merginu, bet vien tik todel, kad iesko vieninteles. musu yra trys draugai, mes visi vandeniai. tai musu treciasis nuolat paieskose. mes net i galva nebeimam katrai pakambino ir t.t., nes jam kaip paranoja jau - jis nori vesti, nori seimos, nori vaiku... man butu baisu su juo biggrin.gif

kas dar be laisves jums patinka? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(iewam @ 2010 08 18, 15:17)

ka as zinau. viskas, kas neiprasta. cia jau turi zinoti kas per zmogus, nuo zenklo jau mazai kas priklauso.
Atsakyti
O megsta dovanoti geles, ar kitas smulkemenas bigsmile.gif ?
Atsakyti
Nekenciamiausios dovanos, kurias esu gavus tai geles, siuvenyrai ir kitos smulkmenos blush2.gif
Man jau geriau ranku darbo, kazka idomaus padarytu, o ne nupirktu made in china is parduotuves "viskas uz eura" unsure.gif Nepatinka tokios dovanos, kai jaucias, kad pirkta ne specialiai man, ta prasme perkant negalvojo, ka as su tuo daiktu veikciau, kur pritaikyciau.
Atsakyti
QUOTE(iewam @ 2010 08 18, 15:17)

Tiesiog leisti jam buti SAVIMI!!!

Ir dar kaip tipiskas Vandenis, pridesiu: man is esmes nesuprantamas toks klausimas... blush2.gif Net neisivaizduoju, kad santykiuose tureciau taikytis prie kito, pagal tai, kas jam patinka.

Vandenis visada nori buti tik savimi, o pliusas tame, kad jis ir kita zmogu priima toki, koks jis yra, nesirengia jo keisti! mirksiukas.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2010 08 18, 17:50)
O megsta dovanoti geles, ar kitas smulkemenas  bigsmile.gif ?

man dovanoja geles. bet man patinka siurprizai. nemegstu "pagal plana".

QUOTE(heide @ 2010 08 18, 23:57)
Vandenis visada nori buti tik savimi, o pliusas tame, kad jis ir kita zmogu priima toki, koks jis yra, nesirengia jo keisti! mirksiukas.gif  smile.gif

Tas tiesa, gryniausia tiesa. Vandeniai yra vienintelis zenklas, kuris visada priima kita zmogu su visais jo pliusais ir trukumais, be jokiu bandymu perdaryti. Zmogus yra toks, koks yra.
Atsakyti