Zodziu.... Vandenes - palaida bala.... nesuprasi.... Skaiciau suderinamumo horoskopus... Nu, vsio ne to ir vsio ne tak... netinka nei vienas. Nors, tiesa pasakius, buvau nustebusi del Skorpionu - nu, palyginus nera taip blogai, kaip as maniau. Tiesiog nuolatinis karas-taika... po 5758696 kartus per diena. uztat, kaip linksma gyventi.
Jooo.. Va mano vandenis- neparaso man po kelias dienas, kartais pagalvoju ar jis isvis atsimena, kad as tokia gyvenu?? Bet kazkaip keistai man sekas y tai visiskai nekreipt demesio (pati stebiuosi). Tikriausiai del to, kad dirbt pradejau ir nebeturiu laiko perdaug gilintis kas ir kaip istikruju yra. Taigi atrodo lyg ir viskas gerai.. Tik as jo dar pas save nesulaukiu.. Uztat tarp juodu debesu prasviesejimas buvo: Kadangi pats "negali" atvaziuoti, tai sake nori, kad as pas jy atvaziuociau. Bet... Sykart as negalejau. Kas tolaiu bus ziuresim, laikas parodys Nu myliu as ta savo vandeny, ir tikiuos kad mano skorpioniska prigimtis nepakis man kojos.. Bet labai nusileist as jam nezadu Saikingai kaip ir jis man..
QUOTE(Gotish @ 2009 08 18, 15:41)
Žinokit, apgink, Dieve, mane nuo skorpionų ir liūtų, nes nuo manęs jų jau niekas neapgintų...
Nuo LIUTU - Taip taip ir dar karta taip.
Nuo skorpionu.... mano pirma meile buvo skorpionas. tik man jie perzemiski ir persarkastiski. negaleciau gyventi. bet paplepeti - kodel gi ne.
draugavau trumpai su skorpijonu, na nžn ar man tas blogiausias skorpo variantas buvo pasitaikęs, nu negalėjau jo suprasti, jis man toks kvailas pasirodė...
o su liūtu teko 2x draugaut ir abu kartai buvo su tuo pačiu liūtu pirmą kartą jis mane metė neiškentęs, paskui parėjo paprašyt draugaut again (durna buvau sutikau ) antrą kartą aš jį mečiau neiškentus, nesueinu su liūtais per niekaip
o su liūtu teko 2x draugaut ir abu kartai buvo su tuo pačiu liūtu pirmą kartą jis mane metė neiškentęs, paskui parėjo paprašyt draugaut again (durna buvau sutikau ) antrą kartą aš jį mečiau neiškentus, nesueinu su liūtais per niekaip
QUOTE(Gotish @ 2009 08 18, 16:41)
Žinokit, apgink, Dieve, mane nuo skorpionų ir liūtų, nes nuo manęs jų jau niekas neapgintų...
Kodel taip baisiai? Nesam mes tokie blogi.. Kokios butent savybes taip labai nepatinka?
QUOTE(Inesssssita @ 2009 08 18, 21:48)
Kodel taip baisiai? Nesam mes tokie blogi.. Kokios butent savybes taip labai nepatinka?
man asmeniskai nepatinka skorpionu zemiskumas, sarkazmas... nepatinka, kad nelaiku isjuokia mus, vandenius.QUOTE(Inesssssita @ 2009 08 18, 22:48)
Tai, ko gero, negalima sakyt blogumas. Tiesiog savybės KITOKIOS, bet nereiškia, kad jos blogos, jei kai kam nelabai...
Būtent man, tai sunku su skorpionais irgi dėl to pačio vadinamo žemiškumo. O šiaip kiek žinau skorpionų, man jie tokie "grubijanai" atrodo. Nerandu dabar kito žodžio
QUOTE(Gotish @ 2009 08 19, 13:49)
Tai, ko gero, negalima sakyt blogumas. Tiesiog savybės KITOKIOS, bet nereiškia, kad jos blogos, jei kai kam nelabai...
Būtent man, tai sunku su skorpionais irgi dėl to pačio vadinamo žemiškumo. O šiaip kiek žinau skorpionų, man jie tokie "grubijanai" atrodo. Nerandu dabar kito žodžio
Na tiesos yra. Ypac vyrai skorpionai ta grubijaniskuma parodo. Moterys manau veikia truputy kitaip, pvz yra lb kerstingos, bet neakivaizdziai, intrigantes. As asmeniskai jei mane kasnors lb skaudina, arba pykstu, veikiu taip kad zmogus pasijustu nevertas zeme vaiksciot, bet jis dazniausiai nesupranta, kad cia as nagus prikisau. O tada man taip gera.. Zinau kad nesveika esu. Pripazystu. Del to nesistebiu, kad turiu daug draugu, ir dar daugiau priesu. O tie draugai- nebutibai tikri.. Dar turiu viena savybe- jeigu kasnors nepatinka, kartais y akis net brangiam zmogui galiu pasakyt tai, ko net nenorejau. Tai buna akimirka. Bet td jau nebe zodziai, o ugnis eina is burnos... Cia tai jau ziauru yra, geriau nelinkeciau to niekam. Toks karstas ir greit uzsiplieskiantis nenuspejamas budas.
QUOTE(lauryna @ 2009 08 20, 09:14)
Esu liutas, puikiai sutariu su skorpionais, vandeniais ir dvyniais. Esu draugavus su keliais oziaragiais, kazkaip nepavykdavo mums susikalbeti
vat cia jums, liutams taip atrodo. mes su jumi irgi sutariame. bet jus mus varginat. o jus to nematote.