Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

O daznai galima isgirsti kalbant apie jausmus, graziu zodeliu ar komplimentu ax.gif ?
Na del draugu tai kiek pazystu vandeniu tai jiems tikrai jie lb svarbus
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2010 08 13, 10:45)
O daznai galima isgirsti kalbant apie jausmus, graziu zodeliu ar komplimentu  ax.gif  ?
Na del draugu tai kiek pazystu vandeniu tai jiems tikrai jie lb svarbus

Sunku pasakyti. kaip uzplauks. man kartais net i galva neateina mintis pasakyti, kad vat, tu grazus, gerai atrodai... Na, itin retai prisimenu, kad reikia pagirti. O draugas visada pasako, kad atrodau gerai ir skaniai darau valgi (nors is tikruju neimanoma i burna paimti). Nu aisku, visada malonu isgirsti ka nors gero.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Vandenes, kaip jauciates siomis dienomis?

Ar pildosi metines prognozes? Man tai labai daug kas pasikeite, visiskai kitas gyvenimas prasidejo. ir labai staiga, kazkur liepos pradzioje. Is "seno" gyvenimo liko tik darbas smile.gif Tiesa, vos nesusigadinau sau gyvenimo, bet, matyt, kazkokios jegos is auksciau mane apsaugojo.

Tarp kitko, ar jums sekasi? Ta prasme, ar jums buna taip, kad atrodo, viskas, pareina dideles problemos, gresia dideli nemalonumai, o po to bac, ir kazkaip viskas gerai baigiasi?
Atsakyti
Man tai labai gerai praejo vasara thumbup.gif
Siaip is vis si vasara kazkuom kitokia, visai kitos nuotaikos bigsmile.gif
As sia vasara daug darbstesne, noris pasitvarkyt ar dar ka nuveikt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, noriu Jusu patarimo. Esu susizavejusi vandeniu ir nezinau kaip ji prisivilioti, nes viena akimirka atrodo viskas gerai, kita jau kitaip. atrodo kalbam, diskutuojam kas ko norime, bet galiausiai susivokiu, kad vadeniui nesinori kazko rimto. ati esu dvyniai ir mane lavai veza ta savotiska medziokle/zaidimas smile.gif papasakokit kazka apie vandenius vyrus ir kaip su jais elgis, kad nepabegtu visai.. smile.gif aciu is anksto
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iewam: 17 rugpjūčio 2010 - 12:02
rodyk susidomejima juo... jis gal tik per atstuma laiko jusu santykiu...jokiu budu nesikaprizink,jie to nepakencia ir netgi gali ji atbaidyti.. jis turetu tau pats pasakyti ko nori is jusu santykiu,o tu pasistenk tai ivykdydi kuo greiciau..jis taves tikrai nelepins savo demesiu vandeniai ne tokie ax.gif
Atsakyti
as ir rodau ta susidomejima, bet nepersistengiu, kad neatrodytu, jog esu labai iklimpusi. jis man sake,kad dar kolkas nenori rimtumu kazkokiu, tai nera faktiskai greitai kazkair veikti smile.gif pasimetime esu ir nezinau ar verta stengtis, aisku jam kaip banga uzplaukia viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2010 08 17, 11:05)
Man tai labai gerai praejo vasara  thumbup.gif 
Siaip is vis si vasara kazkuom kitokia, visai kitos nuotaikos  bigsmile.gif
As sia vasara daug darbstesne, noris pasitvarkyt ar dar ka nuveikt  biggrin.gif

Man irgi si vasara nuostabi. Tiek klaidu isvengta, tiek naujo patirta, darbingumas atsistates is po ziemos.

QUOTE(iewam @ 2010 08 17, 13:02)
Sveikutes, noriu Jusu patarimo. Esu susizavejusi vandeniu ir nezinau kaip ji prisivilioti, nes viena akimirka atrodo viskas gerai, kita jau kitaip. atrodo kalbam, diskutuojam kas ko norime, bet galiausiai susivokiu, kad vadeniui nesinori kazko rimto. ati esu dvyniai ir mane lavai veza ta savotiska medziokle/zaidimas smile.gif papasakokit kazka apie vandenius vyrus ir kaip su jais elgis, kad nepabegtu visai.. smile.gif aciu is anksto

vienintelis budas sulaikyti vandeni - duoti jam visiska laisve. as vandene, draugas vandenis - nu tai mums ir gerai. mes kartu, bet kas sau.

QUOTE(Inutis @ 2010 08 17, 13:25)
rodyk susidomejima juo... jis gal tik per atstuma laiko jusu santykiu...jokiu budu nesikaprizink,jie to nepakencia ir netgi gali ji atbaidyti.. jis turetu tau pats pasakyti ko nori is jusu santykiu,o tu pasistenk tai ivykdydi kuo greiciau..jis taves tikrai nelepins savo demesiu vandeniai ne tokie ax.gif

tas tiesa. demesio rodymu mes neissiskiriam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 17 rugpjūčio 2010 - 13:57
QUOTE(Maidenana @ 2010 08 17, 14:56)
Man irgi si vasara nuostabi. Tiek klaidu isvengta, tiek naujo patirta, darbingumas atsistates is po ziemos.
vienintelis budas sulaikyti vandeni - duoti jam visiska laisve. as vandene, draugas vandenis - nu tai mums ir gerai. mes kartu, bet kas sau.
tas tiesa. demesio rodymu mes neissiskiriam  biggrin.gif

Tai kaip suprantu, man jo neieskoti, susiras pats, kai nores? smile.gif
Atsakyti
Na nezinau, gal vyrams kitaip, bet visai demesio man nerodyt negalima, tada jau man nefain bus, galvosiu, kad mane jau primirso, o pati tai nepaklausiu kas cia yra, kad nesidomi visai manim unsure.gif Na manau, jums reiktu nerodyt didelio pavydo, mano pazistami dvyniai megsta uzpykt del nieku ir gana daznai, manau, reiktu to vandeniui nerodyt, nes tikrai atbaidys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dumb: 17 rugpjūčio 2010 - 18:15
QUOTE(iewam @ 2010 08 17, 18:06)
Tai kaip suprantu, man jo neieskoti, susiras pats, kai nores? smile.gif

Kokia protinga ir izvalgi ievam smile.gif Saunuole. butent taip. as draugui po siol nesu pirma paskambinusi. nores - pats paskambins, o as gi labai uzimta persona, visada turiu ka veikti biggrin.gif

QUOTE(dumb @ 2010 08 17, 19:15)
Na nezinau, gal vyrams kitaip, bet visai demesio man nerodyt negalima, tada jau man nefain bus, galvosiu, kad mane jau primirso, o pati tai nepaklausiu kas cia yra, kad nesidomi visai manim  unsure.gif  Na manau, jums reiktu nerodyt didelio pavydo, mano pazistami dvyniai megsta uzpykt del nieku ir gana daznai, manau, reiktu to vandeniui nerodyt, nes tikrai atbaidys  biggrin.gif

nu tikrai, vandeniui visu pirma svarbiausia sielos ramybe. jeigu jis zino, kad bus skandalas - anksciau ar veliau nes kudasiu lauk. beje - netiketai. nes tas sprendimas iseiti bresta polaipsniui, ilgai. gali atrodyti, kad jam viskas gerai, bet, deja. Nors jis ir pats isitikines, t.y. save itikineja, kad vat praeis sis juodas periodas, vat bus gerai, reikia pakenteti. bet vienu momentu, butent momentu, o ne viena diena, vandenis supranta, kad jau viskas. Ir tada iseina tuctuojau. neatsigrezdamas ir visam laikui.

Tu netirstink taip spalvu, domisi, ir rodys, ir apkabins. Tik ne taip saldziai ir ne kas minute. Siuo klausimu mes labiau santurus. prie zmoniu nemegstu savo silpnybes rodyti.
Atsakyti