Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

Del skorpionu visiskai pritariu - gryni siurbeles... kartais atrodo visas kantrybes atsargas sunaudoji , kad tik nekiltu konfliktas, bet sugeba jie is pasalu is kantrybes isvesti. Kitus vandeniu suprasti nesunku, bet ne visada pritarciau ypatingai vyru-vandeniu elgesiui ir kalboms, per daug jau kartais apie viena ir ta pati gala jiems viskas. Ta tema aisku idomi, kai ji subtiliai pateikiama, bet vyra vandeniai daznai tiesiai sviesia rezia apie antra gala, tas mane biski erzina.
Atsakyti
Sveikutės ax.gif
Pati nežinau kas esu doh.gif ar vandenis ar žuvis doh.gif vienur rašo kad tas, kitur kad kitas... gal yra čia besidominčių šiais dalykais? ax.gif ir galėtų detaliau paaiiškinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nansy @ 2010 08 10, 11:04)
Sveikutės  ax.gif 
Pati nežinau kas esu  doh.gif  ar vandenis ar žuvis  doh.gif  vienur rašo kad tas, kitur kad kitas... gal yra čia besidominčių šiais dalykais?  ax.gif  ir galėtų detaliau paaiiškinti  ax.gif

tu zuvys. vandeniams nekila klausimas kas jie. cia zuvys visada plaukiojancios tokios.... amzinoj depresijoj ir neapsisprendime. o vandeniai - sast-sast ir gatava.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 10 rugpjūčio 2010 - 10:54
kaip suprast jei sako parasyk man lb prasau, o pats neraso pirmas blink.gif
kazkokie keisti zmones nlb suprantu ax.gif
darau ka noriu, kada noriu jokiu remu, noriu atsirandu, noriu prapuolu, tikrai atitinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2010 08 11, 10:57)
kaip suprast jei sako parasyk man lb prasau, o pats neraso pirmas  blink.gif
kazkokie keisti zmones nlb suprantu  ax.gif
darau ka noriu, kada noriu jokiu remu, noriu atsirandu, noriu prapuolu, tikrai atitinka  ax.gif

as irgi pirma nerasau. itin retai. karta i metus. prapuolu, noriu atsirandu. vandeniai labai megsta laisve, remai mus zudo. jeigu tu nori, kad vandenis butu prie taves prilipes - niekada jo nespausk, is paskos nebegiok, pati neskambink, lai jauciasi laisvai. tada nebeatlips.
mano draugas vandenis, pas mus labai iprastas dialogas, tipo "siandien noriu miegoti pas save. atvaziuok ir tu pas mane. as: ar tu nori, kad atvaziuociau, gal nori vienas pabuti. jis: noriu".. kai nenori, tai visada pasako, kad nori vienatves. ir as taip pat pasakau, ir manes pats klausineja. daznai klausiame vienas kito - ar nepavargai nuo manes.
Tiesiog tokie mes zmones. Retas mus supranta, t.y. tik vandeniai vandenius.
O tu pati kas?
Atsakyti
Tai kaip supratau jei nores pats parasys? Bet kodel sako parasyk man? g.gif
As gimus vasario 23 d ax.gif zuvis blush2.gif cia taip blogai apie jas raset blush2.gif
Gerai kai abu vandeniai tai vienas kita suprantat smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wish7: 11 rugpjūčio 2010 - 11:00
QUOTE(wish7 @ 2010 08 11, 11:58)
Tai kaip supratau jei nores pats parasys? Bet kodel sako parasyk man?  g.gif
As gimus vasario 23 d  ax.gif zuvis  blush2.gif cia taip blogai apie jas raset  blush2.gif
Gerai kai abu vandeniai tai vienas kita suprantat  smile.gif

Taip ir reikia suprasti. Nu gal nori, kad parasytum ka nors. Manes tai nepraso, man pats paskambina diena, pasako, kad pasiilgo, papliotkinam puse minutes ir viskas.

Jus, zuvys, is viso, su realybe maza ka bendro turit. man teko ir su drauge-zuvim issiskirti, ir su mb-zuvim. Nu melagiai jus, ka cia bepasakysi. O moteriskes - na jus vajej, amzina depresija ir jau ciut nusiciaudot - jau viskas, amen, mirstat, nepagydoma liga pas jus. Ko jus taip palvas tirstinat, as nesuprantu.
Nors is esmes, vandeniams su zuvimi gana pokeliui, sutaria, jeigu nori.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 11 rugpjūčio 2010 - 14:27
Nores pats parasys vadinasi...
Nu as tai nesu tokia kaip Jus cia paraset blush2.gif ax.gif visi mes esame skirtingi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2010 08 11, 15:39)
Nores pats parasys vadinasi...
Nu as tai nesu tokia kaip Jus cia paraset  blush2.gif  ax.gif visi mes esame skirtingi  ax.gif

aisku kad esam visi skirtingi, nes labai daug priklauso nuo planetu padeties asmeniniame horoskope
Atsakyti
kaip vandenes laikotės? apie sėkmę, darbingumą ir t.t. kalbu
man kol kas sunkiai, kažkas laiko už rankovės, sako nedirbk o žiurėk į krentančias rugpjūčio žvaigždes, that *** sad.gif
Atsakyti
As tai gerai laikausi. Truputi dirbu, truputi su draugais prie juros, na, viska darau. Gera man si vasara. Greit pradesiu sesijai ruostis.
Yra sansas gyvenima pakeisti, bet is to markatnumo bijau pati sau prisigalvoti pergerai ir pridaryti nesamoniu, tad plaukiu pasroviui, besimiegaudama momentu. gera, kai pastebi kad tikrai gyveni.
Atsakyti
O kaip sekasi su liutais?
Atsakyti