Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

Labukas visoms 4u.gif
Perskaiciau visa temele, taip netiketai atradau ja ir su tokiu susidomejimu skaiciau smile.gif pazystu ir as viena vandeni kuris mane labai traukia wub.gif tik as va tokia patinka zmogus noriu dabar ir cia biggrin.gif o jis nzn net kaip apibudinti....gal nieko man nejaucia kol kas,nes nera toks jausmu sakytojas kaip as, na bet jie tokie skaiciau.... kaip vandeniai isimyli is karto ar palaipsniui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(wish7 @ 2010 07 20, 14:29)
Labukas visoms 4u.gif
Perskaiciau visa temele, taip netiketai atradau ja ir su tokiu susidomejimu skaiciau smile.gif pazystu ir as viena vandeni kuris mane labai traukia wub.gif tik as va tokia patinka zmogus noriu dabar ir cia  biggrin.gif o jis nzn net kaip apibudinti....gal nieko man nejaucia kol kas,nes nera toks jausmu sakytojas kaip as, na bet jie tokie skaiciau.... kaip vandeniai isimyli is karto ar palaipsniui? g.gif

... esame keli draugai, visi vandeniai, visi gyvename vieni, visi turime po katina. as ziuriu i juos ir atrodo, kad ziuriu i veidrodi. pas mus svarbiausias zodis "draugas". kokios ten meiles? nu gal, netycia. bet... tai nera tikslas. viena ryta atsibudes supranti, kad gal?!
Atsakyti
As ir apsikatiniavus bigsmile.gif Ka, cia toks vandeniu bruozas, katinus mylet? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dumb @ 2010 07 27, 13:58)
As  ir apsikatiniavus  bigsmile.gif  Ka, cia toks vandeniu bruozas, katinus mylet?  biggrin.gif

nezinau... gal. as tai visus gyvunus myliu, o ypac tuos, kurie turi kaili - nu katinus, suniukus, meskiukus, tigriukus, peliukus... man jie tokie geruciai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 07 30, 14:42)
http://www.straipsni.../puslapis/11723

Ziurekit, ka radau. Apie mane - 100% teisybes. Tik as kontroliuoju savo pazadus. tad, si problema isspresta pas mane.

Vandenis
Statinė deguto. Plevėsos. Vengia bet kokios atsakomybės. Jiems patinka gyventi be rėmų, daryti tik tai, kas malonu. Į pareigas ar visuomenėje priimtas elgesio bei moralės normas spjauna. Šio ženklo atstovai tikri anarchistai.
Su aplinkiniais Vandeniai elgiasi itin atsainiai. Bendrauja kada nori, dingsta ilgam, o kai įsigeidžia – vėl atsiranda. Vadovaujasi tik įkvėpimu. Pažadukai – daug žada, bet beveik nieko neįvykdo. Teisinasi, kad aplinkybės juos „visai netyčia” nunešė kita kryptimi, ir nuoširdžiai stebisi, kai būna nesuprasti.
Šaukštas medaus. Tai originalus ir laisvas žmogus. Vandenis neturi prietarų ir gali priimti kitą žmogų tokį, koks šis yra iš tikrųjų.

Paskaičiau, bet man visai netinka cool.gif Skaitau ir galvoju, kad visa tiesa apie mano ex parašyta, jis vandenis, bet kaip pirštu į akį drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man irgi absoliučiai netinka. Išanskstinės nuomonės kitų žmonių atžvilgiu tikrai neturiu, bet visa kita ne apie mane... biggrin.gif
Atsakyti
Labai silpnas straipsnelis, parasyta stereotipine nuomone apie vandenius, o juk vandeniai netelpa i jokius remus, nereikia net stengtis ju apibudinti.
Atsakyti
Del remu tai tikra tiesa. Jokiu. Mes su draugais-vandeniais kaip atsisedame, tai taip be remu nusivairuojame.... ramyyybe biggrin.gif absoliutus supratimas..
Atsakyti
Aš irgi vandenis. smile.gif Pradėjau daugiau skaitinėti ženklų aprašymus po to, kai kažkada akys užkliuvo už teiginio internete, kad vandenis ir jautis - blogiausias derinys santykiuose. Kaip pirštu į akį. Su visais sutiktais jaučiais tiesiog "nesiriša" kažkas, visiškai priešingi žmonės. O paskui tuose aprašymuose nemažai tiesos radau, nemanau, kad viskas iš piršto laužta. Tik neskaitau horoskopų, nes ten absoliutūs vėjai, bet ženklų aprašymai dažniausiai labai teisingi ir tikslūs. drinks_cheers.gif Keista, bet daugiau vandenių draugų tarpe neturiu. g.gif Lengviausia būti kompanijoj su dvyniais ir šauliais. O vienatvė irgi dalykas neblogas. biggrin.gif
Atsakyti
Man jauciai ir sauliai nepatinka. Su vandeniais man bendraujasi keistai biggrin.gif Bet delto ir bendrauju, nes keista=idomu ir siaip neretai buna lyg mintis skaitant bigsmile.gif Neretai nesuprantu mergeliu. Svarstykles bent jau vyriskoji puse man labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Tiesa, man dar su ožiaragiais sunkiai sekasi sutarti. schmoll.gif Nenoriu nieko įžeisti, bet visi mano sutikti ožiaragiai labai jau "dirbtiniai" žmonės, prisitaikėliai, tie vadinamieji padlaižiai. unsure.gif Prie akių tokie mieli, kad nors prie širdies dėk, o paskui išgirsti tokių dalykų, kad net kojos sulinksta. Bet galbūt tik atsitiktinumas. smile.gif
Atsakyti
Man tai ssunkiausia su skorpionais. Siaip, bendrauti galiu su visais, bet su vandeniais man geriausia. Na, toks jausmas, kad ir mintis skaito, ir nespaudzia kaip kiti zenklai. O skorpionai mane tiesiog siurbia. Viskas ok, as sutariu, gincu neturiu, bet toks jausmas, kad mane jie eda is vidaus.
Atsakyti