Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

Ho ho ho bigsmile.gif ot gera temikė thumbup.gif Aš irgi vandenė, kažkodėl gi dauguma vandeniškų bruožų man ojjj kaip atitinka. Žiū čia kažkas pavargo nuo gyvenimo... Kai kuriuo metu ir man vis užeina tokie protrūkiai, kai taiiiip jau nervina ats pasaulis, kad uch ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2010 05 29, 22:59)
man irgi idomu kaip jums vandenems, sekasi su oziaragiais, vienas toks tipelis atsidaro, tai kazkaip labai traukia bet kartu ir nervina, nzn ko cia man dbr taip  unsure.gif

Nu as is savo vandeniskos pozicijos apie santykius su Oziaragiais galiu apibudinti taip: mano geriausia drauge, virs 10 metu - Oziarage. Mano meile virs 10 metu - oziaragis. mano buves sefas - oziaragis. Mano dabartinis sefas - oziaragis.
Bendravimo rezultatai:
drauge-Oziarage - kartais galetumem perkasti gerkle viena kitai, mane lb nervina jos flegmiskumas, bet as susitaikiau. Ji labai praktiska, visada "viska zino", lišno cento niekada gyvenime neišleis ir man neleis. Aš ją nervinu savo išlaidumu ir netaupymu. Bet visai geras balansas pas mus.
Meilė-Ožiaragis - susipažinom prieš 10 metų, iki šiol žiauri aistrą vien pamačius vienas kitą. Man jis labai tolerantiškas, o šiaip jis labai pavydus kaip ir aš, įžeidus, tad aš stengiuosi rušioti žodžius, bet ilgai nepyksta, porą minučių. Nešioja mane ant rankų, kartais manęs jis nesupranta, nei ką aš kalbu, nei apie ką galvoju, bet jis tą irgi toleruoja, visada nori suprasti, tad damuša mane kol nesupras ką aš turiu omeny.
Šefas-Ožiaragis - viskas gerai čia, jis sau vadovauja, aš sau dirbu, jokių kol kas pykčių. Su ex-šefu irgi jokių pykčių.

QUOTE(Eiryn @ 2010 06 01, 23:06)
Ho ho ho  bigsmile.gif ot gera temikė  thumbup.gif Aš irgi vandenė, kažkodėl gi dauguma vandeniškų bruožų man ojjj kaip atitinka. Žiū čia kažkas pavargo nuo gyvenimo... Kai kuriuo metu ir man vis užeina tokie protrūkiai, kai taiiiip jau nervina ats pasaulis, kad uch ax.gif

Čia visų vandenių bruožas - pavargti nuo gyvenimo... Sunku mums šį pasaulį gelbėti.. Ir novatoriškumu užsiminėti.
Atsakyti
ožiaragiai nėra tolerantiški, tiesiog jie per daug bijo susimauti ar būti suvaryti, todėl ir apsimetinėja tolerantiškais.
Atsakyti
Mano sesers vyras ožiaragis. Jis visada viską žino geriausiai doh.gif Labai griežtas savo vaikams. Todėl būtent dėl to visada kyla kažkokie ginčai. Aš į vaikus žiūriu visiškai kitaip, jie man asmenybės nors dar tetėra trejų metukų. Rūpi ne kaip sudrausminti, subarti, o kaip paaiškinti viską, užstoti juos nuo šio gyvenimo sunkumų, kartu pasiekti kažkokį kompromisą. Juo labiau jei vaikas yra labai jautrus.

Pati iki šiol draugavau su dvyniais. Su vienu iš jų prabuvom dvejus metus, praktiškai iš charakterio bruožų niekas nenervino. Išsiskyrėm dėl jo nesubrendėliškumo. Su kitu dvyniu, kuris dar ir brolį dvynį turi gyvenam jau irgi beveik du metai, nervuoja savo nuomonės neturėjimas, nesugebėjimas nei kiek vadovauti santykiuose.
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 06 02, 09:37)
ožiaragiai nėra tolerantiški, tiesiog jie per daug bijo susimauti ar būti suvaryti, todėl ir apsimetinėja tolerantiškais.

g.gif
bet jeigu jie visa laika "viska zino geriausiai"... kaip jie gali bijoti?
Atsakyti

taip, taip, bet vistiek kankina baimė, o jei kitas pasakys kažką ir aš nesugebėsiu jam atsikirst? nors šiaip geriausiai viską už visus žino liūtai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinas.rozz: 02 birželio 2010 - 11:04
QUOTE(Maidenana @ 2010 06 02, 10:27)
Nu as is savo vandeniskos pozicijos apie santykius su Oziaragiais galiu apibudinti taip: mano geriausia drauge, virs 10 metu - Oziarage. Mano meile virs 10 metu - oziaragis. mano buves sefas - oziaragis. Mano dabartinis sefas - oziaragis.
Bendravimo rezultatai:
drauge-Oziarage - kartais galetumem perkasti gerkle viena kitai, mane lb nervina jos flegmiskumas, bet as susitaikiau. Ji labai praktiska, visada "viska zino", lišno cento niekada gyvenime neišleis ir man neleis. Aš ją nervinu savo išlaidumu ir netaupymu. Bet visai geras balansas pas mus.
Meilė-Ožiaragis - susipažinom prieš 10 metų, iki šiol žiauri aistrą vien pamačius vienas kitą. Man jis labai tolerantiškas, o šiaip jis labai pavydus kaip ir aš, įžeidus, tad aš stengiuosi rušioti žodžius, bet ilgai nepyksta, porą minučių. Nešioja mane ant rankų, kartais manęs jis nesupranta, nei ką aš kalbu, nei apie ką galvoju, bet jis tą irgi toleruoja, visada nori suprasti, tad damuša mane kol nesupras ką aš turiu omeny.
Šefas-Ožiaragis - viskas gerai čia, jis sau vadovauja, aš sau dirbu, jokių kol kas pykčių. Su ex-šefu irgi jokių pykčių.
Čia visų vandenių bruožas - pavargti nuo gyvenimo... Sunku mums šį pasaulį gelbėti.. Ir novatoriškumu užsiminėti.

zinai geriau ir nebuciau pasakius. thumbup.gif
tik tiek kad ozeragiai viska geriau zino, taciau pradejus aiskintis labai greit nusigesina ir islemena": jei jau dedies geriau zinantis tai eik ir padaryt. doh.gif o va meisles su ozeragiu neteko patirt blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saule08: 02 birželio 2010 - 12:28
Nu jo. Bet kartais tie ragai mane nuzudo tiesiog. Cia konkreciai apie drauge. Nu nezino ji nieko - bet ne, ji man aiskina apie tokius dalykus, kur as specas, o ji net negirdejusi. Bet ji man aiskina ir isitikinusi savo tiesa. As jai aiskinau 1998-aisiais, kad ekzema ant veido praeina nuo saules, o ji man aiskino, kad cia as loche ir saile kenkia, kol pagaliau 2009-iaisiais ji neatrdado - "ogi saule padeda nuo ekzemos"! Pesec, 11 metu ji man aiskino. As jau seniausiai savaja issigydziau... Nu bet as nebekreipiu jokio demesio. Uztat, kai man reikia kazka sutaupyti, tai ji nepamainoma. Dar ji viska issiklausineja. Ir pamaitina visada. Vat.

O kas liecia tas meiles, Rozmarinas jau sake, tiesa, kitoje temoje (Vandenis+Avinas), kad bendrieji horoskopai mazai ka pasako, nes reikia ziureti konkretaus zmogaus zvaigzdziu isdestyma ir santyki su partneriu. Man, gal, netycia taip gavosi, kad visai neblogas suderinamumas su tuo Oziaragiu.. Bet nu kartais as noriu tiesiog pasakyti, t.y. pasvaiciuoti vandeniskai man vienai suprantama kalba, bet vat - nori jis suprasti. man cia pasiseke tuo, kad jis biski romantikas-menininkas, bet labai truputi menininkas, tad jis dar kazka supranta apie svaiciojimus ir as jam netampu atgrasi savo padebesiais, nesinervuoja jis..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 02 birželio 2010 - 15:04
As tai apie oziaragi susidariau tokia nuomone- praktiskas, zemiskas gyventojas, per daug nesileidzia i gilumas, zodziu tiesiai sviesiai viskas.
Atsakyti
Nu jo, as taip pat manau.. Zemiskumo ir praktiskumo jiems nestinga. jokiu filosofiju ir aukstu materiju.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 06 03, 10:15)
Nu jo, as taip pat manau.. Zemiskumo ir praktiskumo jiems nestinga. jokiu filosofiju ir aukstu materiju.

nu jo, ožiaragis apsigimęs būti augančiu pinigų kapšu.
Atsakyti
Pažįstu ožiaragį schmoll.gif Kad plepa visokias nesąmones, padebesiais skrajoja, o ir išlaidus jis, nors šiaip prieš pirkdamas apgalvoja ar tikrai verta, bet galiausiai apsisprendžia, kad verta biggrin.gif O tas "aš žinau geriau", tai mane žudo doh.gif Pasako ne, tai reiškias ne, čia jau niekaip neperklabėsi, bet kad tolerantiškas ... g.gif Šiaip jis nelabai gilinas, taip tik nutyli ką mąsto, taip pat dar toks nesubrendelis kartais. unsure.gif
Atsakyti