QUOTE(neringaal @ 2010 04 27, 14:42)
Oi prisiskaiciau visko cia , as irgi vandene. Ir turiu bruozu nemazai vandenisku. Man idomu kokio horoskopo jusu geros drauges. Nes idomiai sako vandeniai su liutais nesutaria, bet as su savo gera drauge sutariam labai puikiai. Kai reikia su kuo nors pasneketi tai pats man geriausias variantas. Atrodo, kad siaip mes labai skirtingos ivairiapusiskai, bet kas liecia dvasini pasauly, tai sutampa beveik 100 proc. , galime filosofuoti per nakti. Nors su vyrais liutais sunkoka. Gerai sutariu ir su dvyniais, bet labai nervuoja ju pavirsutiniskumas, kai man rupi dazniausiai detales , tiesiog gali isvesti is pusiausvyros , svartykles nervuoja del savo tvirtos nuomones neturejimo . Su veziais tai idomiai su kai kuriais sutariu labai gerai, bet su tevu taip visiskai nesutariu, poziuris skiriasi ziauriai tiesiog. Bet siaip vaikinai veziai traukia, kol nesuzinai ju horoskopo .O su mama kuri mergele, sutariam puikiai, aisku buna visko bet susitaikom greitai . Buvau poroj ir su vandeniu, tai visai liuks, suprasdavau ji beveik is puse zodzio atrode kad jo mintys tai mano mintys, bet dar jauni buvom nieko is to neisejo . Tai va litanija atpyliau, dabar nesurandu to vienintelio, nes sunku man ji surasti , kazi ant kokio zenklo kibsiu sako su svartyklemis turetu neblogai buti
mano gera drauge oziarage. ir draugas - oziaragis. o kitas - liutas. pirmas draugas - skorpionas. o mano mama irgi mergele - bet nu eik tu sau, toks jausmas kad as jos mama, na, nesutariam, zodziu.
puske - svarstykles. nu kol zodi islemens - 8 metai praeis. nusisauti.