Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(neringaal @ 2010 04 27, 14:42)
Oi prisiskaiciau visko cia  biggrin.gif , as irgi vandene. Ir turiu bruozu nemazai vandenisku.  Man idomu kokio horoskopo jusu geros drauges. Nes idomiai sako vandeniai su liutais nesutaria, bet as su savo gera drauge sutariam labai puikiai. Kai reikia su kuo nors pasneketi  tai pats man geriausias variantas. Atrodo, kad siaip mes labai skirtingos ivairiapusiskai, bet kas liecia dvasini pasauly, tai sutampa beveik 100 proc. , galime filosofuoti per nakti. Nors su vyrais liutais sunkoka.  Gerai sutariu ir su dvyniais, bet labai nervuoja ju pavirsutiniskumas, kai man rupi dazniausiai detales  biggrin.gif , tiesiog gali isvesti is pusiausvyros  lotuliukas.gif , svartykles nervuoja del savo tvirtos nuomones neturejimo  biggrin.gif  biggrin.gif . Su veziais tai idomiai su kai kuriais sutariu labai gerai, bet su tevu taip visiskai nesutariu, poziuris skiriasi ziauriai tiesiog. Bet siaip vaikinai veziai traukia, kol nesuzinai ju horoskopo  lotuliukas.gif .O su mama kuri mergele, sutariam puikiai, aisku buna visko bet susitaikom greitai  biggrin.gif. Buvau poroj ir su vandeniu, tai visai liuks, suprasdavau ji beveik is puse zodzio atrode kad jo mintys tai mano mintys, bet dar jauni buvom nieko is to neisejo  lotuliukas.gif . Tai va litanija atpyliau, dabar nesurandu to vienintelio, nes sunku man ji surasti  lotuliukas.gif , kazi ant kokio zenklo kibsiu sako su svartyklemis turetu neblogai buti smile.gif
mano gera drauge oziarage. ir draugas - oziaragis. o kitas - liutas. pirmas draugas - skorpionas.
o mano mama irgi mergele - bet nu eik tu sau, toks jausmas kad as jos mama, na, nesutariam, zodziu.
puske - svarstykles. nu kol zodi islemens - 8 metai praeis. nusisauti.
Atsakyti
Водолей
Особые приметы - всем, ну абсолютно каждой падле нравится, как пресловутый червонец. По части поболтать составляет достойную конкуренцию Близнецам, общаться, даже в незнакомой компании рвется, как моряк дальнего плаванья в квартал красных фонарей. Выглядит всегда слегка с дуба рухнувшим, причем именно этим и завораживает. Лехкай флер е*нутости придает Водолеям необъяснимое очарование, которое притягивает к ним глупеньких восторженных фоннатов. Даже если в жизни Водолея все идет через ж*пу, умудряется раздавать окружающим советы, которые,с*ка, работают. При всей видимой и осязаемой пушыстости и пи*датости потенциально - великий преступник. Всегда аферист, пусть только в мечтах. Не существует Водолея без уголовщины в темном прошлом, закон нарушает совершенно без угрызений совести и даже, не побоюсь этого слова, с наслаждением. При этом, су*ка, отлично понимает, в отличие от тех же Близнецов, что поступает некошерно, но клал на это. Внешне похожи на помесь Безумного Шляпника с Мэрилин Монро.
Atsakyti
Nu cia tai geras lotuliukas.gif svarbiausia, kad daug tiesosIsskyrus tai, kad gerai jauciasi svetimoj kompanijoj..
O siaip esu skaicius, kad butent Vandeniai yra baisiai neistikimi, retai sukuria seima, turi daug intymiu patrneriu ir yra dideli tos intymios sryties gurmanai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 05 11, 05:22)
Nu cia tai geras  lotuliukas.gif  svarbiausia, kad daug tiesosIsskyrus tai, kad gerai jauciasi svetimoj kompanijoj..
O siaip esu skaicius, kad butent Vandeniai yra baisiai neistikimi, retai sukuria seima, turi daug intymiu patrneriu ir yra dideli tos intymios sryties gurmanai.  ax.gif

Jo, man paciai netiko tas "gerai jauciasi'... negerai as jauciuosi, negerai./..

Del 'gurmanu" - tai siaip as esu gurmane, bet visada skaiciau atvirksciai - kad, tipo, Vandeniams si sritis neidomi... keista. Zodziu, tu skaitei teisingai.
Atsakyti
Maniskis ex vandenis ir dabartinis vandenis tai del neistikimybes nesutikciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruzyte @ 2010 05 14, 17:38)
Maniskis ex vandenis ir dabartinis vandenis tai del neistikimybes nesutikciau  mirksiukas.gif

Istikimi kai myli is tikruju. kitaip - ne-a.

o pati kas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 16 gegužės 2010 - 20:58
QUOTE(lauruzyte @ 2010 05 14, 18:38)
Maniskis ex vandenis ir dabartinis vandenis tai del neistikimybes nesutikciau  mirksiukas.gif

O jus tikra, kad zinote jo tikraji poziuri i istikimybe, o ne ta, kuris priimtinas ir suprantamas visiems?
Atsakyti
laba naktis, gerb. vandenės.
žėkice. noriu užklausti, o kaip jums šie metai, nežiūrint pranašysčių metams? g.gif
Atsakyti
sveikos. as vandene. tad pasisakysiu ir as.
as save vaninu uzsispyrusia plaukiotoja. mintys plavineja, sokineja. taciau susikaupus galiu kalnus nuverst. taip pat ir su uzsispyrimu dazniauisiai uzssispiriu ne ten kur reik.
santykiai su kitais zodiakais.
turejau vakikina vandeni. draugavom, kaip ir nieko buvo bet nusibodo gan greit.
su jauciu nepatiko kad valdingas be galo kontroliuot viska norejo.
dukra mano liutas oi sunku man su ja. kartais atrodo kad kertasi kokie tai biolaukai. taciau stengiamiames sutart.
vyras svarstykles kartu 9 metai buna visko bet kartu. pradzioj santykiai kaip uraganas buvo, nes abu oro zenklai. bet dabar apsistovejo viskas.
su dvyniais nepatinka man ju dvylipumas. kuris laiks nuo laiko isryskeja.
su mergelem nu nezinau nelabai irgi.
su skorpionais. apeinu juos per atstuma. nezinau pasamone atstumia juos. net nezinau kodel.
zuvys. su jais viskas liuks.
kas cia dat ax.gif
jei ka prisiminsiu parasysiu dar
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2010 05 22, 23:56)
laba naktis, gerb. vandenės.
žėkice. noriu užklausti, o kaip jums šie metai, nežiūrint pranašysčių metams?  g.gif

as jau pamirsau apie pranasystes, ties pasakius. bet viskas labai keiciasi. kazkokie pokyciai... jauciasi.. dar jauciuosi pavargusi nuo gyvenimo.
o tau kaip?

QUOTE(saule08 @ 2010 05 25, 10:46)

zuvys. su jais viskas liuks.
kas cia dat  ax.gif
jei ka prisiminsiu parasysiu dar

man irgi beveik viskas taip pat.
o su oziaragiais kaip tau?
Atsakyti
as ir maniskis abu vandeniai.Kai kas vandenisko jam tinka, o man- priesingai, kaip pavydziui teiginys apie draugus ir pirmenybe jiems.Jam draugai - viskas, o man jie treciaeiliai dalykai, daug svarbiau namai ir seima, buvimas kartu.Seksas su juo prastas,yra neisradingas.Nors sakoma kad vandeniai tipo nuostabiausi meiluziai..cha!
Abu esam pavydus, nors vandeniams tai turetu butu absoliuciai neteisingas teiginys..
As sakyciau kad yra keli teiginiai apie zenkla, kad man tiktu, bet paskaicius kitus zenklus, ir ten randu kas man tiktu, daug kas priklauso nuo zmogaus augimo aplinkos, tevu itakos ir gyvenimo aplinkybiu,pamoku.O ne nuo dangaus zenklo.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 05 25, 11:18)
as jau pamirsau apie pranasystes, ties pasakius. bet viskas labai keiciasi. kazkokie pokyciai... jauciasi.. dar jauciuosi pavargusi nuo gyvenimo.
o tau kaip?
man irgi beveik viskas taip pat.
o su oziaragiais kaip tau?

man irgi idomu kaip jums vandenems, sekasi su oziaragiais, vienas toks tipelis atsidaro, tai kazkaip labai traukia bet kartu ir nervina, nzn ko cia man dbr taip unsure.gif
Atsakyti