Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(iewam @ 2010 04 14, 08:30)
Sveikute, noreciau jusu patarimo smile.gif neseniai susizavejau vandeniu. prasidejo lyg ir kazkokie neapibrezti santykiai. trauka labai didele, aistra taip pat. pati esu dvyniai. bet pastaruoju metu ignoravimas savotiskas jauciasi ir galiausiai jis vandenis pareiske, jog gauna perdaug demesio is manes, nera prates smile.gif kaip elgtis? visiskai nieko jam nei rasyti, nei ieskoti? laukti kol pats atsiras? smile.gif

jo, pabandyk kuri laika ji ignoruot, ir pati save mylek, stenkis elgtis ir atrodyti nuostabiai, atbegs greit pats kaip sunytis. pas juos visalaik tokiais etapais saltis uzeina, susireiksminimas, poto vel aistros proverziai... sunku taip, bet jei labai patinka bandyk
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 04 14, 13:55)
jo, pabandyk kuri laika ji ignoruot, ir pati save mylek, stenkis elgtis ir atrodyti nuostabiai, atbegs greit pats kaip sunytis. pas juos visalaik tokiais etapais saltis uzeina, susireiksminimas, poto vel aistros proverziai... sunku taip, bet jei labai patinka bandyk

gaila, vakar suzinojau, kad visa ta laika jis mergina turi... tai nevertas jokio mano laukimo
Atsakyti
QUOTE(iewam @ 2010 04 15, 06:45)
gaila, vakar suzinojau, kad visa ta laika jis mergina turi... tai nevertas jokio mano laukimo

he, kaip greitai problema issisprende......
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 04 17, 15:45)
he, kaip greitai problema issisprende......

tai vat tame ir reikalas, kad neissisprende, dabar, kai neberodau demesio ir vaidinu ledo karaliene, jam manes laaaabai uzsireike, o ir su ta drauge jau niekas nebeaisku smile.gif)
Atsakyti
Oi prisiskaiciau visko cia biggrin.gif , as irgi vandene. Ir turiu bruozu nemazai vandenisku. Man idomu kokio horoskopo jusu geros drauges. Nes idomiai sako vandeniai su liutais nesutaria, bet as su savo gera drauge sutariam labai puikiai. Kai reikia su kuo nors pasneketi tai pats man geriausias variantas. Atrodo, kad siaip mes labai skirtingos ivairiapusiskai, bet kas liecia dvasini pasauly, tai sutampa beveik 100 proc. , galime filosofuoti per nakti. Nors su vyrais liutais sunkoka. Gerai sutariu ir su dvyniais, bet labai nervuoja ju pavirsutiniskumas, kai man rupi dazniausiai detales biggrin.gif , tiesiog gali isvesti is pusiausvyros lotuliukas.gif , svartykles nervuoja del savo tvirtos nuomones neturejimo biggrin.gif biggrin.gif . Su veziais tai idomiai su kai kuriais sutariu labai gerai, bet su tevu taip visiskai nesutariu, poziuris skiriasi ziauriai tiesiog. Bet siaip vaikinai veziai traukia, kol nesuzinai ju horoskopo lotuliukas.gif .O su mama kuri mergele, sutariam puikiai, aisku buna visko bet susitaikom greitai biggrin.gif. Buvau poroj ir su vandeniu, tai visai liuks, suprasdavau ji beveik is puse zodzio atrode kad jo mintys tai mano mintys, bet dar jauni buvom nieko is to neisejo lotuliukas.gif . Tai va litanija atpyliau, dabar nesurandu to vienintelio, nes sunku man ji surasti lotuliukas.gif , kazi ant kokio zenklo kibsiu sako su svartyklemis turetu neblogai buti smile.gif
Atsakyti
išsiskyriau prieš keletą dienų su vandeniu (aš skorpionas) po ne itin ilgos draugystės 10mėn. Priežastis buvo ta, kad jis nebežinojo,ar mane dar myli,nors dar prieš 4 dienas viskas buvo labai gerai. O man buvo atsibodęs tas jo nepastovumas, nes jau anksčiau yra buvę tokių dalykų, kad jis nebežino, ką jaučia man, kalba apie skyrybas.. Tačiau negaliu jo pamiršti, nes myliu.. O jis beje dabar sako kad nebemyli.. Nelendu į akis jam, nebendraujam, pasisveikinam tik susitikę. Tačiau norėčiau, kad dar būtų šansų susitaikyti. Kaip manote ar yra? Šeip mes labai gerai sutarėme, supratome vienas kitą, kartu jausdavomės laisvai, buvome artimi tikrai. Jo laisvės manau nevaržiau. Pati ragindavau išeiti kur su draugais, nes visus tuos 10mėn daugiausia laiko praleisdavo su manim, su draugais beveik išvis nesimatydavo ir santykiai tarp jų galim sakyti buvo nutrūkę. Bet aš to tikrai neįtakojau. Esu jam tik pasakius kad nenoriu jog bendrautų su viena mergina, kuri bandė jį nuvilioti. Pavydus esam abu. Tik jo pavydas labiau matydavosi, aš stengdavausi jį tramdyti, nors tikrai ir dėl mažiausios smulkmenos pavydėdavau. Dabar internetiniame savo dienoraštyje parašė, kad jaučiasi laisvas ir jam to tikriausiai trūko. Merginos padėkit.. nežinau ar galiu tikėtis, kad mes dar susitaikysime ar jau viskas. kaip vandenės manote? verysad.gif
Atsakyti
Neaisku kiek jum metu gal tiesiog pabugo isipareigojimu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringaal @ 2010 04 27, 15:42)
Oi prisiskaiciau visko cia  biggrin.gif , as irgi vandene. Ir turiu bruozu nemazai vandenisku.  Man idomu kokio horoskopo jusu geros drauges. Nes idomiai sako vandeniai su liutais nesutaria, bet as su savo gera drauge sutariam labai puikiai. Kai reikia su kuo nors pasneketi  tai pats man geriausias variantas. Atrodo, kad siaip mes labai skirtingos ivairiapusiskai, bet kas liecia dvasini pasauly, tai sutampa beveik 100 proc. , galime filosofuoti per nakti. Nors su vyrais liutais sunkoka.  Gerai sutariu ir su dvyniais, bet labai nervuoja ju pavirsutiniskumas, kai man rupi dazniausiai detales  biggrin.gif , tiesiog gali isvesti is pusiausvyros  lotuliukas.gif , svartykles nervuoja del savo tvirtos nuomones neturejimo  biggrin.gif  biggrin.gif . Su veziais tai idomiai su kai kuriais sutariu labai gerai, bet su tevu taip visiskai nesutariu, poziuris skiriasi ziauriai tiesiog. Bet siaip vaikinai veziai traukia, kol nesuzinai ju horoskopo  lotuliukas.gif .O su mama kuri mergele, sutariam puikiai, aisku buna visko bet susitaikom greitai  biggrin.gif. Buvau poroj ir su vandeniu, tai visai liuks, suprasdavau ji beveik is puse zodzio atrode kad jo mintys tai mano mintys, bet dar jauni buvom nieko is to neisejo  lotuliukas.gif . Tai va litanija atpyliau, dabar nesurandu to vienintelio, nes sunku man ji surasti  lotuliukas.gif , kazi ant kokio zenklo kibsiu sako su svartyklemis turetu neblogai buti smile.gif

Manau draugu atzvilgiu horoskopa gali ignoruot apskritai, nes horoskopai suderinamuma butent partneriams taiko, o ne draugams. Tuo labiau tevu, nes ju nepasirinksi smile.gif
Partneriu atzvilgiu daugiau/maziau irgi labiau ziurek ar zmogus tau patinka, tave traukia. Turejau ilgalaikiu santykiu tiek su anot horoskopo man "tinkamais" tiek su "netinkamais" zenklais, siuo metu su "netinkamu" ir labai patenkintas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(neringaal @ 2010 04 28, 20:10)
Neaisku kiek jum metu gal tiesiog pabugo isipareigojimu  smile.gif

jauni abu dar labai-man 18, jam 19 smile.gif todėl ir klausiu čia jūsų patarimo, nes ne itin patirties turiu
Atsakyti
oi tai tirkai jauni, namanau kad jis dar galvoja ka nors rimto biggrin.gif , juk kaip sako vandeniai zenijasi viena karta per gyvenima, tai manau dar ieskojimu bus ir tau ir jam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neringaal @ 2010 04 30, 08:22)
oi tai tirkai jauni, namanau kad jis dar galvoja ka nors rimto  biggrin.gif , juk kaip sako vandeniai zenijasi viena karta per gyvenima, tai manau dar ieskojimu bus ir tau ir jam  smile.gif

Įdomiai. Turiu giminėj vandenį, kuris jau n-toj santuokoj gyvena smile.gif Ir dar nežinia ar paskutinėj biggrin.gif
Atsakyti
Yra visokiu smile.gif
As zuvis su vandeniais puikiai sutariu, tiek su vyriska tiek su moteriska gimine ax.gif vaikystes drauge vandene thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wife: 30 balandžio 2010 - 15:06