QUOTE(laisvebe @ 2010 02 24, 19:31)
pagaliau atradau dvasios ramybe su oziaragiu, kuris atrodo visiska priesingybe man. Bet dar niekada nebuvau tokia laiminga
As irgi esu uzsikabinusi ant oziaragio. Truputeli bijau. Bet ziuriu, daug kas is musiskiu su oziaragiais sugyvena. bandysiu ir as gal...
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 24, 21:31)
Gal esi šokusi su parašiutu?
Ir net nesiruosiu ne del to, kad as baile, o del to, kad as nesu paukstis ir skraidyti man nebudinga. Vo ***, didelis malonumas - kristi is 5 km aukscio, vejas i morza ir sikti i kelnes ar atsidarys parasiutas ar nudvesi uz 20 sekundziu.. nelabai suprantu bajerio, tiesa pasakius.
QUOTE(Gigle @ 2010 02 25, 09:54)
Bandau save uzsukti darbu, pomegiu, pareigu ir kito s* rate. Kad negalvoti, nenagrineti, netirti, neanalizuoti, ir galiausiai nedaryti isvadu.
Nors buvau viena akimirka pasidavus - atsikeliau naktyje ir parasiau laiska vienam pazistamam, gyvenanciam tolimam uzsieni, as vadinu minciu-laisku. Jokiu "kaip gyveni? kaip oras? seima, vaikai, darbai ...?". Tiesiog apie tai del ko neramu ir del ko gera. Nenoriu,kad atsakytu. Ir butinai sumaniau, kad tai turetu keliauti per puse Europos, perdedant ta laiska tai vienam kaime, tai kitam didmiesty- JOKIU internetu.Uzsispyriau.
O siaip viskas vandeniska, na kaip visad
Nors buvau viena akimirka pasidavus - atsikeliau naktyje ir parasiau laiska vienam pazistamam, gyvenanciam tolimam uzsieni, as vadinu minciu-laisku. Jokiu "kaip gyveni? kaip oras? seima, vaikai, darbai ...?". Tiesiog apie tai del ko neramu ir del ko gera. Nenoriu,kad atsakytu. Ir butinai sumaniau, kad tai turetu keliauti per puse Europos, perdedant ta laiska tai vienam kaime, tai kitam didmiesty- JOKIU internetu.Uzsispyriau.
O siaip viskas vandeniska, na kaip visad
padetis be iseities. bandziau ir as. nenagrinejau pra menesiu, negalvojau, neanalizavau, nemasciau ir siaip - tupai ziurejau filmus siurbdama alu. reziume - jauciuosi buka, is bere alergija, negrazi sau ir atrodo, kad nesamoningai viskas vyksta. reikia bandyt kistis, pradet galvoti, analizuoti. nors nuo tu isvadu dar blogiau pasidaro. zodziu - konstatuoju - vandeniska depresija.