Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(laisvebe @ 2010 02 24, 19:31)
pagaliau atradau dvasios ramybe su oziaragiu, kuris atrodo visiska priesingybe man. Bet dar niekada nebuvau tokia laiminga  rolleyes.gif

As irgi esu uzsikabinusi ant oziaragio. Truputeli bijau. Bet ziuriu, daug kas is musiskiu su oziaragiais sugyvena. bandysiu ir as gal... unsure.gif

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 02 24, 21:31)
Gal esi šokusi su parašiutu?  biggrin.gif

Ir net nesiruosiu schmoll.gif ne del to, kad as baile, o del to, kad as nesu paukstis ir skraidyti man nebudinga. Vo ***, didelis malonumas - kristi is 5 km aukscio, vejas i morza ir sikti i kelnes ar atsidarys parasiutas ar nudvesi uz 20 sekundziu.. nelabai suprantu bajerio, tiesa pasakius.

QUOTE(Gigle @ 2010 02 25, 09:54)
Bandau save uzsukti darbu, pomegiu, pareigu ir kito s* rate. Kad negalvoti, nenagrineti, netirti, neanalizuoti, ir galiausiai nedaryti isvadu.

Nors buvau viena akimirka pasidavus - atsikeliau naktyje ir parasiau laiska vienam pazistamam, gyvenanciam tolimam uzsieni, as vadinu minciu-laisku. Jokiu "kaip gyveni? kaip oras? seima, vaikai, darbai ...?". Tiesiog apie tai del ko neramu ir del ko gera. Nenoriu,kad atsakytu. Ir butinai sumaniau, kad tai turetu keliauti per puse Europos, perdedant ta laiska tai vienam kaime, tai kitam didmiesty- JOKIU internetu.Uzsispyriau.

O siaip viskas vandeniska, na kaip visad  4u.gif

padetis be iseities. bandziau ir as. nenagrinejau pra menesiu, negalvojau, neanalizavau, nemasciau ir siaip - tupai ziurejau filmus siurbdama alu. reziume - jauciuosi buka, is bere alergija, negrazi sau ir atrodo, kad nesamoningai viskas vyksta. reikia bandyt kistis, pradet galvoti, analizuoti. nors nuo tu isvadu dar blogiau pasidaro. zodziu - konstatuoju - vandeniska depresija.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 03 01, 12:30)
Ir net nesiruosiu  schmoll.gif ne del to, kad as baile, o del to, kad as nesu paukstis ir skraidyti man nebudinga. Vo ***, didelis malonumas - kristi is 5 km aukscio, vejas i morza ir sikti i kelnes ar atsidarys parasiutas ar nudvesi uz 20 sekundziu.. nelabai suprantu bajerio, tiesa pasakius.

O man buvo didelis malonumas. biggrin.gif Kaifas. Kai krenti net tokių minčių nėra kad gal užsimuši. Gal pabandykit vasarą - visos depresijos išlakstys.

Beje, kodėl jūs vandenės visada skundžiatės "vandeniška" depresija? blink.gif Kuo skiriasi vandeniška nuo nevandeniškos? Aš taip pat vandenis, bet niekada tokios nesąmonės neturėjau. Prie ko čia Vandenio ženklas? g.gif Aš visada maniau, kad Vandenis gal ir atitrūkęs nuo realybės (juk jis oro ženklas), bet kaip tik yra labai darnios emocinės pusiausvyros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŽIEMOS RYTAS: 06 kovo 2010 - 20:02
QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 03 06, 20:01)
O man buvo didelis malonumas.  biggrin.gif Kaifas. Kai krenti net tokių minčių nėra kad gal užsimuši. Gal pabandykit vasarą - visos depresijos išlakstys.

Beje, kodėl jūs vandenės visada skundžiatės "vandeniška" depresija?  blink.gif Kuo skiriasi vandeniška nuo nevandeniškos? Aš taip pat vandenis, bet niekada tokios nesąmonės neturėjau. Prie ko čia Vandenio ženklas?  g.gif Aš visada maniau, kad Vandenis gal ir atitrūkęs nuo realybės (juk jis oro ženklas), bet kaip tik yra labai darnios emocinės pusiausvyros.

Aciu, bet as nebandysiu. nors mes ir oro zenklas, bet man labai faina maudytis juroje ir plaukti-plaukti-plaukti... Galiu valandu valandas vegetuoti vandenyje, ar tai upe, ar vonia, ar jura, ar vandenynas...

Atsakau kuo skiriasi vandeniska nuo nevandeniskos. Nevandeniska depresija - tai depresija reikalaujanti gydymo arba depresija is kaprizu.

Vandeniska depresija - depresija kaip kepenys - savaime atstato vandeni. Esant vandeniskai depresija vyksta aktyviai-pasyvus mastymas, kur ieskoma saves ir jos metu kilama vienu laipteliu auksciau savo emociniame pasaulyje. "Aktyviai-pasyvus mastymas" - tai aktyvus vidus (draskymasis, atgaila, proto veikla) ir pasyvi isore - nieko nesinori, nieko negali veikti, nepastebi aplinkos. Vandeniui depresija butina, kitaip jis nespes is paskos saves. nevandeniska depresija tai sunki ramybes busena, siekiant pervertinti ir permastyti. Musu gyvenime visada daug zmoniu, kai kurie mus eda, mus reikia susigaudyti ko mums butina atsikratyti. Atsikratymas vyksta skausmingai, todel mes turime vandeniska depresija. Dar vienas ryskus bruozas - nuo vandeniskos depresijos nepadeda vaistai, pokalbiai, psichologai. Viskas, ko mums reikai - tai zodzio. Isgirsto, pamatyto. Vienas zodis, ar vienas trumpas sakinys mums sutvarko smegenis iki kitos depresjos pradzios. Mums depresija butina kaip generalinis sielos ir minciu tvarkymasis.
Atsakyti
Kaip gerai kai yrazmogus, kuris sugebazodziais paaiskinti tai kas darosi vyduje. Aciu tau Maidenana uz tokias ryslias mintys, bent sau aiskiau pasidaro, kai paskaitai visa tai zodziais smile.gif
Atsakyti
Na, Svoba - prasome.

Ziemos rytas - mes nesiskundziame musu vandeniska depresija. Tiesiog sis procesas skaudus, pats is saves, neeina nestaugti.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 03 10, 11:16)
Aciu, bet as nebandysiu. nors mes ir oro zenklas, bet man labai faina maudytis juroje ir plaukti-plaukti-plaukti... Galiu valandu valandas vegetuoti vandenyje, ar tai upe, ar vonia, ar jura, ar vandenynas...

Atsakau kuo skiriasi vandeniska nuo nevandeniskos. Nevandeniska depresija - tai depresija reikalaujanti gydymo arba depresija is kaprizu.

Vandeniska depresija - depresija kaip kepenys - savaime atstato vandeni. Esant vandeniskai depresija vyksta aktyviai-pasyvus mastymas, kur ieskoma saves ir jos metu kilama vienu laipteliu auksciau savo emociniame pasaulyje. "Aktyviai-pasyvus mastymas" - tai aktyvus vidus (draskymasis, atgaila, proto veikla) ir pasyvi isore - nieko nesinori, nieko negali veikti, nepastebi aplinkos. Vandeniui depresija butina, kitaip jis nespes is paskos saves. nevandeniska depresija tai sunki ramybes busena, siekiant pervertinti ir permastyti. Musu gyvenime visada daug zmoniu, kai kurie mus eda, mus reikia susigaudyti ko mums butina atsikratyti. Atsikratymas vyksta skausmingai, todel mes turime vandeniska depresija. Dar vienas ryskus bruozas - nuo vandeniskos depresijos nepadeda vaistai, pokalbiai, psichologai. Viskas, ko mums reikai - tai zodzio. Isgirsto, pamatyto. Vienas zodis, ar vienas trumpas sakinys mums sutvarko smegenis iki kitos depresjos pradzios. Mums depresija butina kaip generalinis sielos ir minciu tvarkymasis.

Tai, ką aprašėte- nėra depresija. Depresija yra liga, be vaistų dažnai neišgydoma, nepainiokite medicininių terminų su nuotaikomis. Dabar madinga bet kokius neigiamesnius nuotaikos pokyčius vadinti depresija. Ar jūs iš tiesų žinote, kas yra depresija? Niekada nelinkėčiau susidurti iš arti, bet tuomet suprastumėte ką vadinti depresija.
Ir nebūna vandeniškų nei nevandeniškų depresijų. Visiška nesąmonė naudot ligos pavadinimus ten kur nereikia ir ne į temą.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 03 10, 12:16)

Ir jūs tai vadinate depresija? doh.gif Depresija yra griaunamoji jėga, miela mano. O jūs aiškinate, kad depresija gali skatinti žmogų tobulėti. Kažką žiauriai painiojat. Kad užeina savęs ieškojimo, ar gyvenimo prasmės ieškojimo stadijos - aš sutinku. Bet argi tai depresija? Kas tik norit, bet tikrai ne ji.
Papildyta:
QUOTE(MELETA*** @ 2010 03 10, 16:42)
Tai, ką aprašėte- nėra depresija. Depresija yra liga, be vaistų dažnai neišgydoma, nepainiokite medicininių terminų su nuotaikomis. Dabar madinga bet kokius neigiamesnius nuotaikos pokyčius vadinti depresija. Ar jūs iš tiesų žinote, kas yra depresija? Niekada nelinkėčiau  susidurti iš arti, bet tuomet suprastumėte ką vadinti depresija.
  Ir nebūna vandeniškų nei nevandeniškų depresijų. Visiška nesąmonė naudot ligos pavadinimus ten kur nereikia ir ne į temą.

Tikra tiesa. Nereikia prisigalvot kažkokių fantastikų ir kaišiot visiems kaip faktą.
Atsakyti
Nemanau, kad Maide pretendavo isaiskinti ir pateikti ligos- depresijos -apibudinima ar israsti kitokia depresija (pataisyk mane jei klystu). O tokia keista busena, ji apibudino gan taikliai.,

Tai ne fantastika- taip buna, ir dar net "fantastiskiau". Emocinis zmogaus pasaulis labai turtingas.
Nekibkime prie pavadinimu (man asmeniskai visai vienodai ar tai pavadinsiu depresija, ar saves ieskojimu, saves atradimu, ar tiesiog sudmaliavimu). Turinys akivaizdus siuo atveju, ir visos matom, kad tai ne depresija pagal medicinnius terminus.
Atsakyti
Aš vandenė 4u.gif Turbūt stipriausiai pasireiškiančios mano charakterio savybės būtų: beprotiškas visko analizavimas, jautrumas, didelis užsispyrimas, sunkiai kas įkalbėtu mane padaryti(ar apsirengti) tai ko nenorėčiau ir savo nuomonės laikymasis, nors kartais ir žinau kad neteisi esu, bet nenusileidžiu doh.gif
Atsakyti
Tai ką aprašė Maidenana, man ir vyksta doh.gif viskas vyksta galvoj, o pati nė iš vietos.
Kažkur skaičiau, kad vandeniams šauna į galvą idėja, bet jie nemoka jos įgyvendinti iki galo. Su manim taip nuolat ;/
Sunku būt vandeniu biggrin.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(MELETA*** @ 2010 03 10, 15:42)
Tai, ką aprašėte- nėra depresija. Depresija yra liga, be vaistų dažnai neišgydoma, nepainiokite medicininių terminų su nuotaikomis. Dabar madinga bet kokius neigiamesnius nuotaikos pokyčius vadinti depresija. Ar jūs iš tiesų žinote, kas yra depresija? Niekada nelinkėčiau  susidurti iš arti, bet tuomet suprastumėte ką vadinti depresija.

QUOTE(ŽIEMOS RYTAS @ 2010 03 10, 22:02)
[/size]
Ir jūs tai vadinate depresija?  doh.gif Depresija yra griaunamoji jėga, miela mano. O jūs aiškinate, kad depresija gali skatinti žmogų tobulėti. Kažką žiauriai painiojat. Kad užeina savęs ieškojimo, ar gyvenimo prasmės ieškojimo stadijos - aš sutinku. Bet argi tai depresija? Kas tik norit, bet tikrai ne ji.
Papildyta:
[size=1]

Tikra tiesa. Nereikia prisigalvot kažkokių fantastikų ir kaišiot visiems kaip faktą.

jus abi ne-vandeniskai be fantazijos. pavadinkite "vandeniska depresija", sakykime "vysniu zydejimu". Ar jus man aiskinsite, kad vysnios zydi pavasari? Gerai - pavadinkime "vandeniska depresija" - "meriguanisku pluduriavimu". lengviau?

"idiotas" taip pat yra diagnoze. kaip ir "imbecilas", "kretinizmas", "oligofrenija". jus naudojate nors viena tu zodziu savo kasdiienej kalboj? tai ismeskite, nes ligos terminus naudojate ne pagal paskirti. nemanau, kad visi "idiotai" jums atbesa pazymas is bangu 6 ar vasaros 5.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 03 15, 13:52)
jus abi ne-vandeniskai be fantazijos. pavadinkite "vandeniska depresija", sakykime "vysniu zydejimu". Ar jus man aiskinsite, kad vysnios zydi pavasari? Gerai - pavadinkime "vandeniska depresija" - "meriguanisku pluduriavimu". lengviau?

"idiotas" taip pat yra diagnoze. kaip ir "imbecilas", "kretinizmas", "oligofrenija". jus naudojate nors viena tu zodziu savo kasdiienej kalboj? tai ismeskite, nes ligos terminus naudojate ne pagal paskirti. nemanau, kad visi "idiotai" jums atbesa pazymas is bangu 6 ar vasaros 5.

Tai ir pasitelkite fantaziją, o ne medicininius terminus biggrin.gif
Tų išvardintų žodžių savo kasdienėj kalboj nevartoju, norit stebėkitės, norit ne. O nevartoju nes kaip sakėte -iš tiesų niekas pažymos man neparodė, todėl diagnozėm nesišvaistau. Šaip jau kalba labai spalvinga ir turtinga, galima kur kas geriau reiškinius ir daiktus įvardinti nepainiojant terminų, o pasitelkiant savo vandenišką-nevandenišką fantaziją. biggrin.gif
Atsakyti