Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(svoba @ 2010 02 12, 17:59)
Maidenana, kaip pirstu i aki. Labai aciu  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Tikrai man padejai apsisprest koas pati noriu. Aisku dar lieka tai ivykdyti, kas nelengviau. Bet kaip nors... Lengviau nebus nei man nei aplinkiniams, bet gal po kokiu triju metu prisiminsiu ir padekosiu sau ir zmonems, kurie man padejo apsisprest.

Ivykdyti - tai tiesiog pradeti. Pirmas zingsnis. kai soki su parasiutu reikia zengti is lektuvo. Tiesiog pradeti, o krisis jau savaime. Tikiuosi, savo parasiuta esi gerai susipakavusi.

Tiesa - su Gimtadieniu Tave! Lengvu ir laimingu sprendimu. Laimes. Normalios, kokios pati sau noretum.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 15 vasario 2010 - 20:59
QUOTE(dykumaa @ 2010 02 14, 14:48)
jooooo .... aš su savuoju liūtu jau virš 4 metų biggrin.gif pati pradžia buvo fantastiška drinks_cheers.gif bet pastaruosius pusantrų metų tik ėdamės, tikrai daugiau blogų akimirkų, bet vis dar nesuprantu, ko mes taip vienas prie kito prisirišę ir vis tiek negalim be vienas kito. ar vandeniai silpni ? nes aš vis turiu viltį, kad dar gal nesubrendęs, dar suaugs, nors jam jau 27m. bus šią vasarą biggrin.gif bet gal čia jo liūtiškoji prigimtis ... o man tai nesuprantama  doh.gif tai taip vis dar ir gyvenam  lotuliukas.gif tik įdomu, kiek tai tęsis arba kuo tai baigsis lotuliukas.gif

Silpnumas nera kazkokio zodiako zenklo bruozas, tai labiau valios charakterio ugdymo klausimas.
As sprendimus priimu pirmiausia viduje, apsigyvenu su jais, ir tada bandau juos paleisti i "viesuma". Butent -bandau- ne visada pavyksta realizuoti, taip kaip jau tai padariau viduje. Todel is isores gal ir atrodau silpna, bet zinau, kad nesu tokia- nes jau viduje as jau seniai gyvenu su tuo sprendimu ir pagal ta scenariju. O tai, kad kiti jo neakceptuoja, ar as nemoku juos priversti toki sprendima gerbti- man ne motais. Ardykites sau i valias.

Dykuuma, o del ko edates? ir kodel tai sieji su silpnumu?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 02 15, 21:56)
Ivykdyti - tai tiesiog pradeti. Pirmas zingsnis. kai soki su parasiutu reikia zengti is lektuvo. Tiesiog pradeti, o krisis jau savaime. Tikiuosi, savo parasiuta esi gerai susipakavusi.

Tiesa - su Gimtadieniu Tave! Lengvu ir laimingu sprendimu. Laimes. Normalios, kokios pati sau noretum.

wow!!!
nesitikejau smile.gif labai aciu smile.gif
tave ir visas vandenes irgi sveikunu su gimtadieniai, visgi ta diena nors biski bet prasvieseja galva ir mintys.
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 02 16, 16:23)
visgi ta diena nors biski bet prasvieseja galva ir mintys.

g.gif g.gif man ta diena kaip tik.... uzsilieja.... ir galva ir mintys ir vietoj kraujo - vynas.... unsure.gif uztat kiek genialiu minciu gimsta! bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gigle @ 2010 02 16, 10:03)
As sprendimus priimu pirmiausia viduje, apsigyvenu su jais, ir tada bandau juos paleisti i "viesuma". Butent -bandau- ne visada pavyksta realizuoti, taip kaip jau tai padariau viduje. Todel is isores gal ir atrodau silpna, bet zinau, kad nesu tokia- nes jau viduje as jau seniai gyvenu su tuo sprendimu ir pagal ta scenariju. O tai, kad kiti jo neakceptuoja, ar as nemoku juos priversti toki sprendima gerbti- man ne motais. Ardykites sau i valias.

oooooo, kaip taikliai. as ta pati darau. pirma - savyje, gan ilgokai, apsvarstant, paskaitant, pagalvojant... po to jei priimu - viskas. kaip atpjove - darau. ir aplinkiniai gali uzsiknysti man beaiskindami - ne motais. mano sprendimas jau priimtas. ir tai nebediskutuotina.

gal tikrai zodiako zenklai turi bendru bruozu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 02 16, 20:08)

gal tikrai zodiako zenklai turi bendru bruozu.

Manau, kad taip.
Niekada nenorejau, kad kazkas mane suprastu (sunkokas uzdavinys), ... mano mastymo vingius, poreikius, baimes, bet kai paskaitau jusu vandenes postus, tai jauciuos kaip savu 'valstybeje'. thumbup.gif Jauku.
Xe lotuliukas.gif kazkoks gerumo priepolis uzejes mirksiukas.gif Se jums 4u.gif .

P.s o jums taip nebuna, kuo blogiau paciai, tuo geresnei norisi kitiems buti?? g.gif
Atsakyti
Man visada taip yra. Kuo man blogiau - tuo geresne kitiems, galiu nuvezti i kokia ryga savo saskaita, galiu paskutines babkes atiduoti bomzui, galiu puse rubu drauges dukrai atiduoti del siaip sau, nes ji "negali sau leisti nusipirkti"...

Del sito jaukumo taip taip. na, man niekada ir nebuvo poreikio, kad mane "suprastu", et ziuriu - visai ir neblogai yra, kai "supranta". lengvumo jausmas. matyt, niekam anksciau nesiseke, ar jie patys nenorejo. bet dabar man kita dilema - dabar kai zinau, ka tai reiskia, visada ieskosiu sito "bruozo" pas kitus. Na, ne pas visus aisku, bet pas kokius tais pretendentus i mano laisve biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
1. Konservatyvi ax.gif
2. Bailė esu, bet rizikuoju .. Oi, kaip rizikuoju ... doh.gif bigsmile.gif biggrin.gif šampaną labai mėgstu biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dykumaa @ 2010 02 10, 21:54)
Na na kokia šauni tema!! Dabar man paaiškinkit, kaip ilgai tęsiasi vandenio ir liūto santykiai? Ir kokie jie? Ar tokia sąjunga sėkminga? Aš vandenių vandenėlis wub.gif o maniškis liūtas cool.gif

As tai pat vandene mano vyras liutas sutariam neblogai jau 10 metu kai istekejau ir 18 metu kaip prasidejo musu draugyste,asku buna dienu kai susipykstam bet daugiau as bunu to kaltininke.
Atsakyti
Nu, vandenes, kaip jumi siandien?
Atsakyti
Siandiena puiki smile.gif pagaliau nors viena diena savaitei, kai bent jau nuotaika gera bigsmile.gif O tai paskutinem dienom kazkokia bloga slegianti nuojauta kankina, jausmas kad kazkas blogai, tik neaisku kas. Vandenes turetu suprasti smile.gif
Kalbant apie antrasias puses, tai po ilgu ir kankinanciu santykiu su svarstyklium (kuris turetu idealiai tikti vandenem) pagaliau atradau dvasios ramybe su oziaragiu, kuris atrodo visiska priesingybe man. Bet dar niekada nebuvau tokia laiminga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 02 15, 21:56)
Ivykdyti - tai tiesiog pradeti. Pirmas zingsnis. kai soki su parasiutu reikia zengti is lektuvo. Tiesiog pradeti, o krisis jau savaime.

Gal esi šokusi su parašiutu? biggrin.gif
Atsakyti
Bandau save uzsukti darbu, pomegiu, pareigu ir kito s* rate. Kad negalvoti, nenagrineti, netirti, neanalizuoti, ir galiausiai nedaryti isvadu.

Nors buvau viena akimirka pasidavus - atsikeliau naktyje ir parasiau laiska vienam pazistamam, gyvenanciam tolimam uzsieni, as vadinu minciu-laisku. Jokiu "kaip gyveni? kaip oras? seima, vaikai, darbai ...?". Tiesiog apie tai del ko neramu ir del ko gera. Nenoriu,kad atsakytu. Ir butinai sumaniau, kad tai turetu keliauti per puse Europos, perdedant ta laiska tai vienam kaime, tai kitam didmiesty- JOKIU internetu.Uzsispyriau.

O siaip viskas vandeniska, na kaip visad 4u.gif
Atsakyti