Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Juxt @ 2009 08 04, 19:20)
nagi vandenės, ar punktualios esate?
ir ar pakenčia kitų nepunktualumą?

pati stengiuosi nevėluoti, bet jokiu būdu per anksti ir nepasirodyti, o jau kai jaučiu kad vėluoju, baisiai nesmagiai jaučiuosi.
na o kitų, ypač MB nepunktualumo negaliu "pernešti", jei susitarėm tada ir tada, tai tada ir turi būti tada biggrin.gif

As ziauriai punktuali. Ziauriai. ir mane labai nervina, kai kas nors veluoja. As bunu vietoje arba lygiai tuo laiku, arba 1 minute pries. Nekenciu velavimu.
ex`as visada veluodavo. visada. kartais net 40 minuciu. o paprastai 20. Kai as supratau, kad to nepakeisiu, pradejau specialiai pati veluoti. Oh, kaip baisiai jis nervindavosi, mat viena karta jis laiku atejo. doh.gif
Atsakyti
Na del punktualumo, tai mano vandenis punktualus smile.gif viena kart yra labai velaves, turejo mane pasiimt is autobusu stoties kai pas jy vaziavau, tai laukiau apie 20 min.. Bet tikrai matesi, kad zmogus labai nesmagiai jautesi del to smile.gif ir jeigu del ko nors negali laiku atvaziuot tai pasako iskart. Man patinka punktualumas smile.gif
Atsakyti
Vandenes... O kaip jus mylite? Ar atsiduodate zmogui visa-visa ar paliekate puse sau?
Atsakyti
Labai daug palieku sau.. Man patinka mylėti žmogų lyg ir iš šalies, kai matau, kad jis be manęs gali labai puikiai gyventi, turi kažkokių tikslų, pomėgių, kai esu jam svarbi pati savaime, o ne dėl to, kad esu su juo. Visada paslieku savo gyvenimą, teritoriją, į kurią geriau nelįsti. Negalėčiau dirbti kartu su antrąja puse.
Atsakyti
As irgi palieku kazkiek sau, poto idomiau dar kaitinti jausmus naujom spalvom.
Labai daug laisves paliekam vieno kito pomegiams, fantazijai. Todel gyvenimas buna labai spalvingas. Ir manau, kad biski nesamone, kai visiskai tik vienam zmogui atiduodi savo meile ir aplink nieko nebematai. Taigi tokie zmonies pasidaro buki ir riboto mastymo.
kartais pasizvalgau ir i kitus, ir apie tai pasnekam su vyru. Gal jis kazkiek ir pasinervuoja, bet vaidina objektyvu. Svarbu kokioje sviesoje tai pateiki, tada buni saziningas ir su savim ir su savo meile wink.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau apie jus Vandenes, ir pilnai sutinku drinks_cheers.gif
Beveik visos savybes ir tinka man thumbup.gif
Puse pasaulio manes nesupranta.. lotuliukas.gif , kas kazkiek laiko turiu pabut viena, o jau del santykiu su vyr.gimine- doh.gif jei bent kazkiek kontroles,ir visi tie kl-kodel nepaskambinai? kur buvai? ka darei?.. OMG!!! is kart jauciuosi lyg smaugiama...
Bet siaip esam labai smagios ir traukiancios prie saves zmones wub.gif
Atsakyti
Aga.... Vakar plepejau su drauge. jos vyras - mergele. O to vyro pirmoji zmona - vandene buvo. Tas tas "mergele" labai piktinosi, kad jo vandene jam viska leisdavo, nieko nekontroliavo ir jis savo pomegiams ir draugams galejo skirti tiek laiko, kiek norejo. Zodziu, ji jam duodavo visiska laisve. Reziume: jie issiskyre, nes "mergelius" nezinojo ka daryti su jam pasiulyta laisve. Susirado mano drauge, kuri ji nors kiek kontroliuoja ir laiko ant trumpo pavadelio.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2009 08 10, 16:40)
Aga.... Vakar plepejau su drauge. jos vyras - mergele. O to vyro pirmoji zmona - vandene buvo. Tas tas "mergele" labai piktinosi, kad jo vandene jam viska leisdavo, nieko nekontroliavo ir jis savo pomegiams ir draugams galejo skirti tiek laiko, kiek norejo. Zodziu, ji jam duodavo visiska laisve. Reziume: jie issiskyre, nes "mergelius" nezinojo ka daryti su jam pasiulyta laisve. Susirado mano drauge, kuri ji nors kiek kontroliuoja ir laiko ant trumpo pavadelio.

Panasiai ir pas mane gyvenime lotuliukas.gif Jis (liutas) nesupranta, kaip as galiu nepavydet ir kaip jis gali man nerasinet ataskaitu, kur, kada, su kuo.. lotuliukas.gif
Tik va gaila, kad tokios pat laisves negaunu is jo doh.gif Butinai reik zinot, kur einu vakarais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gigle @ 2009 08 10, 20:12)
Panasiai ir pas mane gyvenime lotuliukas.gif  Jis (liutas) nesupranta, kaip as galiu nepavydet ir kaip jis gali man nerasinet ataskaitu, kur, kada, su kuo.. lotuliukas.gif
Tik va gaila, kad tokios pat laisves negaunu is jo doh.gif Butinai reik zinot, kur einu vakarais  lotuliukas.gif
aha. neseniai susipazinau su liutu... kazkoks man... netiko, zodziu.. ka pasakau ta ir daro. man neidomu. ir jis man nei vienos rimtos minties nepakiso. nusisneka i lankas.
Atsakyti
na apie meilę, tai man bangom būna ir dar labai priklauso kam tą meilę skiriu. pvz. mamą myliu ir galiu atiduoti visą save, jau senai gyvenu atskirai, bet per dieną apie ją pagalvoju n kartų, nors ištikro mes nesame l.artimos, nžn kada paskutinį kartą pasakiau garsiai kad ją myliu, bet manau ji iš mano darbų ir elgesio viską supranta.
na o apie meilę SB, tai net nžn, mylim mes vienas kitą labai panašiai, nėra griežtos kontrolės, bet ir laisvę kartais pavaržom vienas kito, jis gal labiau norėtų paveržti manąją, bet mato kad kitaip nebus, t.p. kaip minėjo svoba, kartasi mėgstu pasilikti meilės daugiau sau, po to pakaitinti naujomis spalvomis tą mūsų meilę
Atsakyti
Kai myliu, tai labai labai. Tik gal iš išorės tai sunku matyt g.gif Tikrai žinau, kad nesavanaudė, nuolat galvoju, kad tam žmogui būtų gerai smile.gif
Jei bando kontroliuoti, į draugystes tai nėra peraugę ir ačiū Dievui. Nieko nėra blogiau, kai "dusina", prikaišo stereotipų - jei vakare išėjai, tai jau pas bernų ir pan. Nežinau, kaip tai pakęsti, kad ir koks geras būtų žmogus. Aš nemoku. Man reikia kvėpuot.

Apie mamą net nekalbu, nors gal niekad nesakiau, kad myliu, garantuoju, kad žino, ką ji man reiškia...

Vakar viena vaikščiojau prie vandens, miesto parke - miestuke, kuriame seniau gyvenau. Neprisimenu, kada ir kur buvcau taip gerai morališkai pailsėjusi smile.gif Nu netrūko man vakar tos kompanijos. Dabar gyvenu viena, tai irgi klausia žmonės ar neliūdna. Nu, blyn, žinokit, tikrai dėl to dar nėkart man liūdna nebuvo. Galiu bet kuo prisiekt. Nepaisant to, žmones labai myliu. Manau, suprantat smile.gif

Tiesa, mano sesės diedas liūtas. Sakau diedas, na, taip, jis vyresnis už mane 19m. Bet diedas jis netodėl, kad jam metų yra tiek, kiek yra, o todėl, kad jis Diedas. Šitą tai norėčiau papurtyt kažkokiu būdu prie jo neprisilietus. Kalba vien stereotipais. Ai, ir išvis, net nervinuosi rašydama, kai pamąstau, kad diediškesnio diedo negali būt... Beje, mano sesė irgi vandenis g.gif Šiaip jai mažiau tos vienatvės reikia, nors mąstyme panašumo mes nemažai turim g.gif Kažkur skaičiau, kad vandenis ir liūtas brandžiame amžiuje gali sugyvent. Na, mano sesė už mane 9m vyresnė, bet susipažino, kai jai 30 buvo, o man 28 jau (ją antra santuoka susipažinus ištiko biggrin.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gotish: 11 rugpjūčio 2009 - 21:20
Na su tuo liutu ir man problemu doh.gif doh.gif doh.gif kalbant apie horoskopus, tai visai nesuderinami zenklai. Bet jau taip atsitiko,kad tik su tokiais mane suveda likimas lotuliukas.gif kiek bandziau visokius vezlius,zuvis- tai niekaip nesilipdo- per leti jie man, neidomus...
O su saviskius kazkaip dar esam kartu. Kai nesipykstam, tai visai gerai, bet kai jau del kazko susibaram, ypac, kai poziuriai i kazkokius- man atrodo-akivaizdzius dalykus- nesutampa- atrodo- nu kaip as dar su juo bunu?!!!!!
Bet kita vertus-pati esu is dangaus iskritus doh.gif blush2.gif ir prie manes taikytis reikia- ir tikrai nemazai pastangu kainuoja smile.gif
Atsakyti