QUOTE(svoba @ 2010 02 09, 18:52)
sveikutes
Na man tai tos permainos visgi neivyko. ta prasme pasitikrinau save, ir supratau, kad be seimos gyvent negaliu, kaip be ranku ar sirdies... Kaip sakant galvojau apie tai, planavau visokius variantus. Bet kai jau viskas ivyko, supratau, kad negaliu be seimos gyventi. Mes planuojam, o dievas vykdo savo programa...Siemet tas priesgimtadieninis laikotarpis ypatingai sudetingas. Nebemoku mylet ... Ta prasme negeliu prisileist vyru, ir nesuprantu ar cia fiziskai ar psichologishkai. Atrodo myliu, bet negaliu.
Laukiu gimtadienio, tikiuosi praeis visi blogumai...
Na man tai tos permainos visgi neivyko. ta prasme pasitikrinau save, ir supratau, kad be seimos gyvent negaliu, kaip be ranku ar sirdies... Kaip sakant galvojau apie tai, planavau visokius variantus. Bet kai jau viskas ivyko, supratau, kad negaliu be seimos gyventi. Mes planuojam, o dievas vykdo savo programa...Siemet tas priesgimtadieninis laikotarpis ypatingai sudetingas. Nebemoku mylet ... Ta prasme negeliu prisileist vyru, ir nesuprantu ar cia fiziskai ar psichologishkai. Atrodo myliu, bet negaliu.
Laukiu gimtadienio, tikiuosi praeis visi blogumai...
kada svesi? o tu jau turi seima, kaip suprantu? ar dar ne? kodel "galvojai visus variantus"? psichologiskai-fiziskai cia, man atrodo, tiesiog prisileistum, jei nejaustum, kad jis tai niekas ir visiskai nereikalingas...
QUOTE(Juxt @ 2010 02 09, 20:16)
(1) man paskutiniu metu tas pats
ir nžn kame problema, manyje ar MB?..
ir man atrodo myliu taip stipriai, kad spausiu kol susprogs o sexo su tuo pačiu žmogumi
(2) aš kasmet laukiu savo gimtadienio kaip kokia durnė vis kažko tikiuosi - stebuklo - ketvirtadalis amželio pragyventa, o dar NEI VIENO NORMALAUS MAN gimtadienio nebuvo ir jau numatau kad nebus ir šiemet, nes nuotaika sušikta, o mano gimšė ryt
ir taip kiekvienais metais vasario 10-11 dienomis nusprendžiu kad NEKENČIU SAVO GIMTADIENIO!!!
O nuo kt. metų sausio pradžios vėl kaip kokia kvaiša kažko tikiuosi ir laukiu...
ai, gal kažkada išaugsiu
ir nžn kame problema, manyje ar MB?..
ir man atrodo myliu taip stipriai, kad spausiu kol susprogs o sexo su tuo pačiu žmogumi
(2) aš kasmet laukiu savo gimtadienio kaip kokia durnė vis kažko tikiuosi - stebuklo - ketvirtadalis amželio pragyventa, o dar NEI VIENO NORMALAUS MAN gimtadienio nebuvo ir jau numatau kad nebus ir šiemet, nes nuotaika sušikta, o mano gimšė ryt
ir taip kiekvienais metais vasario 10-11 dienomis nusprendžiu kad NEKENČIU SAVO GIMTADIENIO!!!
O nuo kt. metų sausio pradžios vėl kaip kokia kvaiša kažko tikiuosi ir laukiu...
ai, gal kažkada išaugsiu
man atrodo, kad as geriausiai moku myleti per atstuma. ir taip ir anaip vartau... bet vis ta pati reziume.
QUOTE(svoba @ 2010 02 10, 13:44)
jojo, man tai irgi, kai toli, nematau, tai atrodo kai pasimatysim, kaip griebsiu... o kai pamatau, tai kaip akmenine siena viduje uzsiblokuoja. ir niekaip nesuprantu kuom tokia durne kaip as traukia tuos vyrus. as su jais kaip ledo skulptura elgiuosi, o ie dar labiau myli. net graudu...
jauciu reik galva gydyti...
jauciu reik galva gydyti...
todel ir lenda jie prie taves. kad esi ledas - idomu jiems istirpinti tave. turiu irgi toki gerbeja.. as tai siaip, gruboka tokia, mano balsas zemas, su juo kai kalbu, tai suminksteju, tai jis ten pats lydasi, jo saviverte, matyt, pasikelia nezmoniskai, kad sugeba "ledo lady" pukuociuku pavirsti. kazkada seniai as ji ziauriai mylejau. bet dabar nebezinau.