Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(svoba @ 2010 02 09, 18:52)
sveikutes
Na man tai tos permainos visgi neivyko. ta prasme pasitikrinau save, ir supratau, kad be seimos gyvent negaliu, kaip be ranku ar sirdies... Kaip sakant galvojau apie tai, planavau visokius variantus. Bet kai jau viskas ivyko, supratau, kad negaliu be seimos gyventi. Mes planuojam, o dievas vykdo savo programa...Siemet tas priesgimtadieninis laikotarpis ypatingai sudetingas. Nebemoku mylet ... Ta prasme negeliu prisileist vyru, ir nesuprantu ar cia fiziskai ar psichologishkai. Atrodo myliu, bet negaliu.

Laukiu gimtadienio, tikiuosi praeis visi blogumai...

kada svesi? o tu jau turi seima, kaip suprantu? ar dar ne? kodel "galvojai visus variantus"? psichologiskai-fiziskai cia, man atrodo, tiesiog prisileistum, jei nejaustum, kad jis tai niekas ir visiskai nereikalingas...

QUOTE(Juxt @ 2010 02 09, 20:16)
(1) man paskutiniu metu tas pats  blink.gif  verysad.gif
ir nžn kame problema, manyje ar MB?..
ir man atrodo myliu taip stipriai, kad spausiu kol susprogs  blush2.gif  o sexo su tuo pačiu žmogumi schmoll.gif  unsure.gif

(2) aš kasmet laukiu savo gimtadienio kaip kokia durnė  doh.gif vis kažko tikiuosi - stebuklo -  ketvirtadalis amželio pragyventa, o dar NEI VIENO NORMALAUS MAN gimtadienio nebuvo  verysad.gif ir jau numatau kad nebus ir šiemet, nes nuotaika sušikta, o mano gimšė ryt  unsure.gif
ir taip kiekvienais metais vasario 10-11 dienomis nusprendžiu kad NEKENČIU SAVO GIMTADIENIO!!!
O nuo kt. metų sausio pradžios vėl kaip kokia kvaiša kažko tikiuosi ir laukiu...
ai, gal kažkada išaugsiu  doh.gif

man atrodo, kad as geriausiai moku myleti per atstuma. ir taip ir anaip vartau... bet vis ta pati reziume.

QUOTE(svoba @ 2010 02 10, 13:44)
jojo, man tai irgi, kai toli, nematau, tai atrodo kai pasimatysim, kaip griebsiu... o kai pamatau, tai kaip akmenine siena viduje uzsiblokuoja. ir niekaip nesuprantu kuom tokia durne kaip as traukia tuos vyrus. as su jais kaip ledo skulptura elgiuosi, o ie dar labiau myli. net graudu...
jauciu reik galva gydyti...

todel ir lenda jie prie taves. kad esi ledas - idomu jiems istirpinti tave. turiu irgi toki gerbeja.. as tai siaip, gruboka tokia, mano balsas zemas, su juo kai kalbu, tai suminksteju, tai jis ten pats lydasi, jo saviverte, matyt, pasikelia nezmoniskai, kad sugeba "ledo lady" pukuociuku pavirsti. kazkada seniai as ji ziauriai mylejau. bet dabar nebezinau.
Atsakyti
Na na kokia šauni tema!! Dabar man paaiškinkit, kaip ilgai tęsiasi vandenio ir liūto santykiai? Ir kokie jie? Ar tokia sąjunga sėkminga? Aš vandenių vandenėlis wub.gif o maniškis liūtas cool.gif
Atsakyti
Maidenana smile.gif , ačiū už atsakymą. Daug nuveikei, tas yra sveikintina ir yra į ką orientuotis ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(dykumaa @ 2010 02 10, 20:54)
Na na kokia šauni tema!! Dabar man paaiškinkit, kaip ilgai tęsiasi vandenio ir liūto santykiai? Ir kokie jie? Ar tokia sąjunga sėkminga? Aš vandenių vandenėlis wub.gif o maniškis liūtas cool.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif soryy, bet pirma tokia reakcija. Daugiau tokiu poru nepazystu, todel destysiu is savo varpines:
Visi (na beveik) mano brangieji, buvo LIUTAI lotuliukas.gif Specialiai nesirenku, bet vis tokie suzavi. Deja, visad pro sali lotuliukas.gif Pirmas santykiu laikotarpis nuostabus wub.gif aistra didziule, zavejimasis jo vyriskumu, "karaliskumu", gal net sakyciau - saves pacios paneigimas. Bet nebutume vandenes, jei paskui neissiverztu tas musu polekis, mastymas '20 simtmeciu i prieki', laisves poreikis, rupinimasis niekam nerupimais dalykais, koncentravimasis i 'nieka' - mano liutams tai nepatiko. Jie jautesi uzmirsti, neivertinti, tada prasidedavo savo teritorijos zymejimas (ka as kokia zolyte, ar kampas patvorej, kad mane zymet?!!), kur? kada ? su kuo? Be to jie labai didziuliai savimylos, juos reikia nuolat girti, pataikauti, jei visad teisus ir tt.
Reziume: nesuderinami.

p.s. vel esu isiziurejus liutuka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
p.s.s. ne i tema - zmones nesimoko is savo klaidu mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 02 10, 17:48)
kada svesi? o tu jau turi seima, kaip suprantu? ar dar ne? kodel "galvojai visus variantus"? psichologiskai-fiziskai cia, man atrodo, tiesiog prisileistum, jei nejaustum, kad jis tai niekas ir visiskai nereikalingas...
man atrodo, kad as geriausiai moku myleti per atstuma. ir taip ir anaip vartau... bet vis ta pati reziume.
todel ir lenda jie prie taves. kad esi ledas - idomu jiems istirpinti tave. turiu irgi toki gerbeja.. as tai siaip, gruboka tokia, mano balsas zemas, su juo kai kalbu, tai suminksteju, tai jis ten pats lydasi, jo saviverte, matyt, pasikelia nezmoniskai, kad sugeba "ledo lady" pukuociuku pavirsti. kazkada seniai as ji ziauriai mylejau. bet dabar nebezinau.

Svesiu 15, seima turiu, ji mane ir laiko labiausiai. Bet dabar esu didziuleje gyvenimo kryzkeleje, ir neisivaizduoju kur save deti. Turbut tiesiog nezinau pati ko noriu. Kai esu toli nuo vienu zmoniu, atrodo negaliu be ju gyventi. O kai atsirandu kitoje barikadu puseje, plysta sirdys, ir noriu grizti atgal.
Zinai, labai skaudu ir man paciai, kai zmogus bando tirpdyt ta leda, o as negaliu atsakyti, nes matau kaip stengiasi, ir net graudu...
Atsakyti
QUOTE(dykumaa @ 2010 02 10, 20:54)

kosmaru variantas. turiu drauga liuta. na, drauga, ne sugulovi. viskas, tik tiek ir super-gerai. draugaujame senokai jau, virs 10 metu, geriam kartu, bludijam. bet tik tiek. neisivaizduoju jo kaip partnerio. bet kaip draugas ir pasnekovas man tinka. jis nesupranta tu debesu ir vienatves poreikio, tad ir nepokeliui del to.

QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2010 02 10, 21:55)
Maidenana smile.gif  , ačiū už atsakymą. Daug nuveikei, tas yra sveikintina ir yra į ką orientuotis  ax.gif .

Prasom. Ta orientacija, nu ka, cia, pastatai save i pirma vieta, savo norus ir poreikius, susiderini su savimi ko tu nori ir ar is tikruju tau to reikia. Nes kai kurie norai nepadaro taves laiminga. Rinktis tik tai, kas nesa tikraja, nematerialine laime. ir visas fokusas. norejau savo nuosavu namu. Butent namu, o ne sienu. tam reikejo buto, is kuriu pasidaryciau namus. na, ir t.t.

QUOTE(Gigle @ 2010 02 10, 22:34)
Bet nebutume vandenes, jei paskui neissiverztu tas musu polekis, mastymas '20 simtmeciu i prieki', laisves poreikis, rupinimasis niekam nerupimais dalykais, koncentravimasis i 'nieka' - mano liutams tai nepatiko.

labai patiko tas "susikoncentravimas i "nieka" "... super taikliai.
Papildyta:
QUOTE(svoba @ 2010 02 11, 11:11)
Svesiu 15, seima turiu, ji mane ir laiko labiausiai. Bet dabar esu didziuleje gyvenimo kryzkeleje, ir neisivaizduoju kur save deti. Turbut tiesiog nezinau pati ko noriu. Kai esu toli nuo vienu zmoniu, atrodo negaliu be ju gyventi. O kai atsirandu kitoje barikadu puseje, plysta sirdys, ir noriu grizti atgal.
Zinai, labai skaudu ir man paciai, kai zmogus bando tirpdyt ta leda, o as negaliu atsakyti, nes matau kaip stengiasi, ir net graudu...

o kaip imanoma tuos visus zmones sujungti "i viena"? katrie yra svarbiau? katrie - mylimiau?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 02 11, 12:22)

o kaip imanoma tuos visus zmones sujungti "i viena"? katrie yra svarbiau? katrie - mylimiau?

sujungti neimanoma, todel vistiek kazkas bus iskaudintas. Bet dabar didziausia problema ir skausmas - teisingai pasirinkti.
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 02 11, 13:40)
sujungti neimanoma, todel vistiek kazkas bus iskaudintas. Bet dabar didziausia problema ir skausmas - teisingai pasirinkti.

o sitoje vietoje stop. ne "teisingai" pasirinkti. o laimingai pasirinkti. nezinau konkretikos (ir vargu ar noreciau zinoti.........), bet as taip isivaizduoju, kad renkiesi tarp meiles ir prisirisimo... g.gif g.gif (as tame aspekte, kad myleti visus tiesiog neimanoma, reiskia kazkokioje vietoje meile painioji su kitu siltu, geru jausmu - reiskia issiaiskinti si momenta). galvok apie ateiti. jeigu skausmas garantuotas, tada del jo nera ko kvarsinti sau galvos. bet kuriuo atveju skausmo neisvengi. ziurek tik ateiti i savo jausmus ateityje, t.y. kaip bus tau paciai, tavo laisvei ir sielai pasirinkus viena ar kita.
Papildyta:
Zinai, buna tokie sprendimai, kur priemusi juos jautiesi kaip nasta uzsikrovusi, neduoda jie lengvumo. O buna atvirksciai - kai tampa lengva, nepaisant to, kad iskaudinai ir kad paciai skauda. Tau reikia tokio sprendimo, kuris atnestu lengvuma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 11 vasario 2010 - 13:49
Maidenana, kaip pirstu i aki. Labai aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Tikrai man padejai apsisprest koas pati noriu. Aisku dar lieka tai ivykdyti, kas nelengviau. Bet kaip nors... Lengviau nebus nei man nei aplinkiniams, bet gal po kokiu triju metu prisiminsiu ir padekosiu sau ir zmonems, kurie man padejo apsisprest.
Atsakyti
Kaip jaučiatė po gimtadienių? bigsmile.gif

QUOTE(Juxt @ 2009 07 27, 20:05)
o ar laikote save konservatyviomis?
ir ar nebijote rizikuoti?

1. Atsakymas į pirmą klausimą: taip. Nemėgstu keisti to, ko kokybe ir tinkamumu įsitikinau. Tačiau naujovėms esu pakankamai imli: jei naujas daiktas pasirodyt geresnis nei dabar turimas (kalbu apie kavos rūšį, ledų pavadinimą ir pan.), net nedvejodama jį pakeisiu. Tačiau jei nepasirodys - dar uoliau imsiu naudoti senąjį rolleyes.gif
2. Biškį bijau, bet labai mėgstu šampaną bigsmile.gif
Atsakyti
jooooo .... aš su savuoju liūtu jau virš 4 metų biggrin.gif pati pradžia buvo fantastiška drinks_cheers.gif bet pastaruosius pusantrų metų tik ėdamės, tikrai daugiau blogų akimirkų, bet vis dar nesuprantu, ko mes taip vienas prie kito prisirišę ir vis tiek negalim be vienas kito. ar vandeniai silpni ? nes aš vis turiu viltį, kad dar gal nesubrendęs, dar suaugs, nors jam jau 27m. bus šią vasarą biggrin.gif bet gal čia jo liūtiškoji prigimtis ... o man tai nesuprantama doh.gif tai taip vis dar ir gyvenam lotuliukas.gif tik įdomu, kiek tai tęsis arba kuo tai baigsis lotuliukas.gif
Atsakyti
Gimtadienis - gera šventė, tik kad per ją sensti blink.gif

1. Aha, esu pakankamai konservatyvi. Patinka tai, kas jau nusistovėję ir patikrinta laiko ax.gif
2. Kartais bijau, kartais ne. Dar nenusprendžiau nuo ko tai priklauso, gal nuo nuotaikos lotuliukas.gif O šampaną tai aš irgi laaaaaaaaaaaaabai mėgstu cool.gif

Atsakyti