Sveikutes Vandeniai . Jungiuosi prei jūsų. penktadienį atšvenčiau gimtadienį. Bet juodasis mėnulis mane žiauriai veikia. Jokio gyvenimo džiaugsmo, vien apatija. Beje, šie metai tikrai karminiai. kas buvo netikra, išlindo visu gražumu. . Šiuo metu išgyvenu skyrybų procesą. O ėjo 10 ti santuokos metai. Mano vyras ožiaragis. Pagal visus horoskopus, mes netikom vienas kitam. Netgi pagal gimimo datas. Tai taip ir gavosi. Nesutarėm jau labai seniai, bet šiais metais padėtas taškas šiuose santykiuose.
Yra vienas didelis pliusas iš tos stresinės situacijos - svoris krenta nuo verkimo . Atrodau taip gražiai, kaip niekad gyvenime. Tik viduje viskas juoda.
QUOTE(nijako @ 2010 02 08, 10:56)
Sveikutes Vandeniai . Jungiuosi prei jūsų. penktadienį atšvenčiau gimtadienį. Bet juodasis mėnulis mane žiauriai veikia. Jokio gyvenimo džiaugsmo, vien apatija. Beje, šie metai tikrai karminiai. kas buvo netikra, išlindo visu gražumu. . Šiuo metu išgyvenu skyrybų procesą. O ėjo 10 ti santuokos metai. Mano vyras ožiaragis. Pagal visus horoskopus, mes netikom vienas kitam. Netgi pagal gimimo datas. Tai taip ir gavosi. Nesutarėm jau labai seniai, bet šiais metais padėtas taškas šiuose santykiuose.
Yra vienas didelis pliusas iš tos stresinės situacijos - svoris krenta nuo verkimo . Atrodau taip gražiai, kaip niekad gyvenime. Tik viduje viskas juoda.
Netiko Oziaragis tau? nu nu, nes as irgi penktadieni atsvenciau. tavo oziaragis kada gimes?? ir kas netikra buvo? O as, pvz, skaiciau, kad Vandeniai visai gerai sutaria su Oziaragiais. Tik vandeni daugiau laisves reikia, o Oziaragis vis sugalvoja kaip cia padarius, kad ji vis salia butu. O tuoketes kaip? is meiles?
Beje, neissigalvok, jeigu nusprendei skirtis, reiskia, tau taip geriausiai. Bus tu santuoku ir ju desimtmeciu.
QUOTE(Maidenana @ 2010 02 08, 13:23)
Netiko Oziaragis tau? nu nu, nes as irgi penktadieni atsvenciau. tavo oziaragis kada gimes?? ir kas netikra buvo? O as, pvz, skaiciau, kad Vandeniai visai gerai sutaria su Oziaragiais. Tik vandeni daugiau laisves reikia, o Oziaragis vis sugalvoja kaip cia padarius, kad ji vis salia butu. O tuoketes kaip? is meiles?
Beje, neissigalvok, jeigu nusprendei skirtis, reiskia, tau taip geriausiai. Bus tu santuoku ir ju desimtmeciu.
Gerai sutaria gal kaip draugai, bet ne santuokoj. netiko mūsų vertybės, požiūris į gyvenimą. Aišku, nebūtinai, kad ožiaragis, gal žmogaus savybės tiesiog tokios. Bet kai įvedu jo ir savo gimimo dienas ir žiūriu suderinamumą, tai ir rodo, kad santykiai ilgalaikiai negalimi. Iš jo nebuvo palaikymo kritinėse situacijose, visada likdavau viena spręsti problemų. Mano šeima jam neegzistavo, prie jo šeimos turėjau būti maloni. Niekaip nesusikalbėdavome ta tema. Jei planuojamas vizitas pas maniškius, tai mane davarydavo iki stresinės būklės, ir aš kuo toliau, tuo labiau retindavau apsilankymus. Arba viena važiuodavau. Kai aš kalbu apie savo jausmus, jis girdi tik priekaištus sau ir viską perveda į save. Egoistiškas toks požiūris.
Netgi dabar, kai vyksta skyrybos, mes nesugebame normaliai kalbėtis, nes nebesuprantame vienas kito, tarsi kitomsi kalbomis šnekėtume.
QUOTE(nijako @ 2010 02 08, 14:10)
Bet kai įvedu jo ir savo gimimo dienas ir žiūriu suderinamumą, tai ir rodo, kad santykiai ilgalaikiai negalimi.
Imesk linka, kur ta suderinamuma skaiciuoji.
Bet vat man visada budavo idomus toks momentas - iki santuokos ir vertybes tiko ir poziuriai. O po to prasideda, tas ne taip, anas kreivai, sis nesiderina, anas netinka. Nu nesuprantu as, nu nors tu uzmusk mane.
O siaip, nezinau, turiu viena egzemplioriu oziaragiska, kuris man destas, prisitaikes prie manes ir mano poziuriu, iprociu, charakterio ir t.t. Bet man neatrodo, kad vat paims, ir prisitaikys. Ir mano geriausia drauge Oziarage, tai mes taip... bangomis bet jau nuo caro bimbalo laiku draugaujame. kartais as nenoriu nusileisti, tada kila problemos.
QUOTE(Maidenana @ 2010 02 02, 12:12)
Nu matyt. As kazkada sau pastaciau uzdavini - per vienerius metus susirasti nuolatini darba, nusipirkti masina ir buta. Viska ivykdziau per 8 menesius. Man buna tokia kaip savijauta, ji labiau eina is nusiteikimo, na, toks vidinis nusistatymas - ir tik kai turiu ta jausma, tada ir gaunasi. Vat dabar man tas pats - is serijos "eiti iki galo". Kai tvirtai apsisprendziu.
Tiesa, as irgi is tyliuju vandeniu. Triuksmo nelabai megstu. bet jau jei triuksmauju, tai visiems sleptis. gerai, kad itin retai.
Tiesa, as irgi is tyliuju vandeniu. Triuksmo nelabai megstu. bet jau jei triuksmauju, tai visiems sleptis. gerai, kad itin retai.
Sveiki, paskaičiau ir susimąsčiau - galbūt griežtų tikslų neišsikėlimas sau yra mano problema. Pagal metus - esu savo vietoje : darbas, studijos, automobilis. Bet kaip įmanoma per 8 mėnesius įsigyti butą? Jus ėmėte paskolą ( arba čia jau mano fantazijos sukilo , kad įmanoma be to)? Jei ne paslaptis, kiek Jūms buvo metų, kai įvykdėte savo tuometinius tikslus?
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2010 02 08, 17:41)
Sveiki, paskaičiau ir susimąsčiau - galbūt griežtų tikslų neišsikėlimas sau yra mano problema. Pagal metus - esu savo vietoje : darbas, studijos, automobilis. Bet kaip įmanoma per 8 mėnesius įsigyti butą? Jus ėmėte paskolą ( arba čia jau mano fantazijos sukilo , kad įmanoma be to)? Jei ne paslaptis, kiek Jūms buvo metų, kai įvykdėte savo tuometinius tikslus?
be abejo, paskola. bet kad man ja duotu - reikejo darbo. gero darbo. gerai apmokamo. man buvo 27. buvau grizusi i LT po 5 metu pertraukos. turejau 1 vnt 42 dydzio kostiumeli, nors jau buvau 36. ir daugiau - nieko. absoliuciai nieko.
tikslus sau iskeliu itin retai. itin. karta per pora-trejeta-penketa metu. bet jau jeigu apsisprendziau - darau.
QUOTE(Maidenana @ 2010 02 08, 13:23)
Bus tu santuoku ir ju desimtmeciu.
Blogiausias argumentas skirtis- nesiskirti mastymo procese- yra "ech...kiek metu pragyventa".
Ir KA?
QUOTE(Gigle @ 2010 02 09, 09:58)
Blogiausias argumentas skirtis- nesiskirti mastymo procese- yra "ech...kiek metu pragyventa".
Ir KA?
Ir KA?
Nu, ir as apie tai. Tai vardan tu "kiek metu pragyventa" galima dar iki mirties pasikankinti. Vat atrakcija. Susispysti sau ateities gyvenima, vardan 10 metu, kurie jau praeitis.
sveikutes
Na man tai tos permainos visgi neivyko. ta prasme pasitikrinau save, ir supratau, kad be seimos gyvent negaliu, kaip be ranku ar sirdies... Kaip sakant galvojau apie tai, planavau visokius variantus. Bet kai jau viskas ivyko, supratau, kad negaliu be seimos gyventi. Mes planuojam, o dievas vykdo savo programa...Siemet tas priesgimtadieninis laikotarpis ypatingai sudetingas. Nebemoku mylet ... Ta prasme negeliu prisileist vyru, ir nesuprantu ar cia fiziskai ar psichologishkai. Atrodo myliu, bet negaliu.
Laukiu gimtadienio, tikiuosi praeis visi blogumai...
QUOTE(svoba @ 2010 02 09, 19:52)
(1) Ta prasme negeliu prisileist vyru, ir nesuprantu ar cia fiziskai ar psichologishkai. Atrodo myliu, bet negaliu.
(2)Laukiu gimtadienio, tikiuosi praeis visi blogumai...
(2)Laukiu gimtadienio, tikiuosi praeis visi blogumai...
(1) man paskutiniu metu tas pats
ir nžn kame problema, manyje ar MB?..
ir man atrodo myliu taip stipriai, kad spausiu kol susprogs o sexo su tuo pačiu žmogumi
(2) aš kasmet laukiu savo gimtadienio kaip kokia durnė vis kažko tikiuosi - stebuklo - ketvirtadalis amželio pragyventa, o dar NEI VIENO NORMALAUS MAN gimtadienio nebuvo ir jau numatau kad nebus ir šiemet, nes nuotaika sušikta, o mano gimšė ryt
ir taip kiekvienais metais vasario 10-11 dienomis nusprendžiu kad NEKENČIU SAVO GIMTADIENIO!!!
O nuo kt. metų sausio pradžios vėl kaip kokia kvaiša kažko tikiuosi ir laukiu...
ai, gal kažkada išaugsiu
QUOTE(Juxt @ 2010 02 09, 21:16)
(1) man paskutiniu metu tas pats
ir man atrodo myliu taip stipriai, kad spausiu kol susprogs o sexo su tuo pačiu žmogumi
(2) aš kasmet laukiu savo gimtadienio kaip kokia durnė vis kažko tikiuosi - stebuklo - ketvirtadalis amželio pragyventa, o dar NEI VIENO NORMALAUS MAN gimtadienio nebuvo ir jau numatau kad nebus ir šiemet, nes nuotaika sušikta, o mano gimšė ryt
ir taip kiekvienais metais vasario 10-11 dienomis nusprendžiu kad NEKENČIU SAVO GIMTADIENIO!!!
O nuo kt. metų sausio pradžios vėl kaip kokia kvaiša kažko tikiuosi ir laukiu...
ai, gal kažkada išaugsiu
ai, gal kažkada išaugsiu
O MAN KAZKAIP ANTREIP VYRAS ISVYKES... TAI NET NESULIAUKIU
QUOTE(j.vika @ 2010 02 10, 11:39)
O MAN KAZKAIP ANTREIP VYRAS ISVYKES... TAI NET NESULIAUKIU
jojo, man tai irgi, kai toli, nematau, tai atrodo kai pasimatysim, kaip griebsiu... o kai pamatau, tai kaip akmenine siena viduje uzsiblokuoja. ir niekaip nesuprantu kuom tokia durne kaip as traukia tuos vyrus. as su jais kaip ledo skulptura elgiuosi, o ie dar labiau myli. net graudu...
jauciu reik galva gydyti...