Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

smile.gif o mano Draugo Zodiako ženklas - Svarstyklės. Labai gerai sutariame. Abskritai, mane visą gyvenimą traukia prie Svarstyklių. Praktiškai visi priešingos lyties atstovai su kuriais buvo artimesni santykiai - Svarstyklės. smile.gif
Kažkokia nepaaiškinama abipusė trauka. mirksiukas.gif
Iš tikrųjų manau, jog priklauso nuo žmonių, pavyzdžiui, mano Draugas - tylesnis, ramesnis, švelnesnis. Kažkaip labiau prisitaiko prie manęs.
Atsakyti
kaip man su sauliais... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 02 01, 12:02)
As tai penktadieni pasensiu. depresniakas kaip priklauso. bet zinau, kad taip turi buti, todel mazai kreipiu demesio i savo nuotaikas. pazadejau sau, kad pasikeis mano gyvenimas. link to ir dirbu. jau zinau ko noriu. t.y. ne ko noriu, o kas bus.

tik dabar svarstau, ar neprisiplanuosiu as cia? na, zinot, tu planuoji - Dievas juokiasi... nelabai noreciau, kad Dievulis pasijuoktu, nes mano planas man patinka. Dazniausiai, jeigu veikiu pagal savo plana - visada gaunasi. Nors as labai retai juos kuriu. bet vat cia uzsibizinau - noriu.

kaip jums su tuo planavimu? ar jau kalbejom apie tai?

meskit lauk depresniakus. neveiksmingi jie.

Del pasikeitimo , tai as irgi vasaros pradzioje nusprendziau , kad atejo laikas kaip reikia viska keisti , pradeti kurti planus ir svajones. Nezinau kaip jums , bet man tai ivykditi sekasi jau visai ir neblogai . Nuo to laiko jau ir darba turiu , ir vairuoti pradejau , o ir svoris nestovi vietoje blush2.gif blush2.gif . Manau jei labai norim ir stengiames tada ir Dievulis sudaro mums salygas zibeti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Taip , kad nebijokim planuoti!!!
Dziaukimes gyvenimu ir tada jis nusisypsos mums !!!
Grazios dieneles!!
Atsakyti
Nu matyt. As kazkada sau pastaciau uzdavini - per vienerius metus susirasti nuolatini darba, nusipirkti masina ir buta. Viska ivykdziau per 8 menesius. Man buna tokia kaip savijauta, ji labiau eina is nusiteikimo, na, toks vidinis nusistatymas - ir tik kai turiu ta jausma, tada ir gaunasi. Vat dabar man tas pats - is serijos "eiti iki galo". Kai tvirtai apsisprendziu.

Tiesa, as irgi is tyliuju vandeniu. Triuksmo nelabai megstu. bet jau jei triuksmauju, tai visiems sleptis. gerai, kad itin retai.
Atsakyti
QUOTE(**sea** @ 2010 02 02, 12:07)
svoris nestovi vietoje  blush2.gif  blush2.gif . Manau jei labai norim ir stengiames tada ir Dievulis sudaro mums salygas zibeti  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

na ir kaip dietinasi/sportuoja/kitaip valosi vandenės? matau užsibrėžus buvai 30 kg pamesti ir liko tik 5 bigsmile.gif bigsmile.gif

per rudenėlį ir žiemą nelabai žejau ką burnon dėjau, reiktų kokių 5 atsikratyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2010 02 02, 16:50)
na ir kaip dietinasi/sportuoja/kitaip valosi vandenės? matau užsibrėžus buvai 30 kg pamesti ir liko tik 5  bigsmile.gif  bigsmile.gif

per rudenėlį ir žiemą nelabai žejau ką burnon dėjau, reiktų kokių 5 atsikratyt  doh.gif

As 3 prisiauginau... reikia atsikratyti... pradejau nebeesti nuo 14.00 val
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 02 02, 20:54)
As 3 prisiauginau... reikia atsikratyti... pradejau nebeesti nuo 14.00 val

lotuliukas.gif thumbup.gif
aš tik 11-12 val. keliuosi, o atsikėlusi tik kavos, o mano "pusryčiai" būna 14.00h kada jau tu nevalgai doh.gif kadangi dbr nedirbu, o tik mokslinį darbą rašau, kitaip sakant pelėda, ne vyturys esu...
šiaip tai po 18 h vasara manęs valgančios niekada nepagausit, o dbr nžn kas pasidarė, vien apie ėdimą galvoju...
stengiuosi, kada tik užsimanau "valgyt" gerti daug šaltinio vandens (nes kažkur kaip skaičiau, kad dažnai smegenys duoda impulsus, o mes galvojam kad norim valgyt, bet dažnai pasitaiko, kad tik esam ištroškę)
bet žinau... doh.gif judesio reik...
nu neveža manęs sportas, tik vienintelį sportą pripažįstu, tai paplūdimio tinklinis, gyvenčiau kur kalifornijoj... ojjj...

nagi vundenės, pasakokite kaip tirpdote (aišku jei prikaupiat) tuos riebalus
Atsakyti
As taip pat kaip ir tu juos tripdau. Skaiciau ta pati - kad daznai maisome nora valgyti ir gerti ir dabar pas mane edimo laikotarpis. bet jau susikaupiau, metu. t.y. stengsiuosi mesti... valgyti..

Pagrinde man veiksmingas tik vienas dietos budas - nustoti esti. ka as sekmingai ir darau. Ikisu sau i galva, kad bado jausmas - fantastiskas. Ir kaifuoju kai bunu alkana... tiesiog jauciasi kaip eina lauk kg.. wub.gif

tiesa, buna, kad persistengiu, tada bunu panasi i sriubini rinkini...
Papildyta:
Juxt, kas per mokslinis darbas? man reikia kursini rasyti, as neprisiverciu. o laiko liko menuo... Ikvepkite mane kas nors... prasau...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 02 03, 11:31)

Juxt, kas per mokslinis darbas? man reikia kursini rasyti, as neprisiverciu. o laiko liko menuo... Ikvepkite mane kas nors... prasau...

nu man irgi pasitaiko, kad galiu nieko nevalgyt ir nesijaučiu alkana, tokie nevalgadieniai pasitaiko, bet čia gal ir nuo mėnulio priklauso g.gif
o dbr nžn kas pasidarė, vien apie ėdimą galvoju, bet kaip minėjau malšinu vandeniu (gal vandeniams vanduo ir sveikiausia biggrin.gif per dieną išgeriu kokius 3 l)

o darbas, tai magistro baigiamasis doh.gif
laiko man dar yra, bet tas tik dar blogiau, vis atidėlioju, o aš tokia paskutinės minutės žmogus, o iki to graužiuosi, kad neprisiverčiu
reik ir man įkvėpimo...
Atsakyti
Sveikutes Vandenes wink.gif aptikau tokia temele, tai eisiu paskaitysiu nuo pradziu, ka cia raso apie mus:) as 18d. gimiau, tai jau pats galas vandenio smile.gif o vyras mano skorpionas, visur kur raso, mes netinkam, kartu jau 8metai su trupuciu, kaip vede metu pusantru, gal irgi yra tokiu poru, kuriu vyrai skorpionai? kaip sutariat? mes tai gerai, bet aisku pasipykstam, bet neilgam, nepatinka tyla:) ilgiausiai nesneketa yra diena, nesuprantamas man dalykas, kaip kiti gali savaitem nesneket smile.gif
Papildyta:
Skaitau ir tiek tiesos randu, skaitau ir juokiuosi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulegraz@ @ 2010 02 05, 21:26)
Sveikutes Vandenes wink.gif  aptikau tokia temele, tai eisiu paskaitysiu nuo pradziu, ka cia raso apie mus:) as 18d. gimiau, tai jau pats galas vandenio smile.gif o vyras mano skorpionas, visur kur raso, mes netinkam, kartu jau 8metai su trupuciu, kaip vede metu pusantru, gal irgi yra tokiu poru, kuriu vyrai skorpionai? kaip sutariat? mes tai gerai, bet aisku pasipykstam, bet neilgam, nepatinka tyla:) ilgiausiai nesneketa yra diena, nesuprantamas man dalykas, kaip kiti gali savaitem nesneket smile.gif
Papildyta:
Skaitau ir tiek tiesos randu, skaitau ir juokiuosi  biggrin.gif

mano pirmasis MB skorpionas. 4 metus kazkur istempem. bet jauni buvom. siaip, tinka man tie skorpionai, nesamones raso, kad mums jie netinka. sie metai pas mus jubiliejiniai - 15 metu kai pazistami. siandien skambino, pasveikino, paplepejom. bet man tik tas jo "mesk rukyti" ir kitos salygos netiko. tipo - "tau cigaretes brangiau nei as' ir t.t. zudo mane sitokie posakiai. o ka JIS padare vardan manes.. aj, nu zodziu. kaip draugai mes gerai sutariam, net labai, bet gyventi amzinose remuose tikrai ne man. bet gal cia jis tik tokio charakterio.. turiu drauga Oziaragi - nu sis egzempliorius tai visiska priesingyvbe, apsivers per galva, kad tik man gerai butu.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 02 06, 14:20)
mano pirmasis MB skorpionas. 4 metus kazkur istempem. bet jauni buvom. siaip, tinka man tie skorpionai, nesamones raso, kad mums jie netinka. sie metai pas mus jubiliejiniai - 15 metu kai pazistami. siandien skambino, pasveikino, paplepejom. bet man tik tas jo "mesk rukyti" ir kitos salygos netiko. tipo - "tau cigaretes brangiau nei as' ir t.t. zudo mane sitokie posakiai. o ka JIS padare vardan manes.. aj, nu zodziu. kaip draugai mes gerai sutariam, net labai, bet gyventi amzinose remuose tikrai ne man. bet gal cia jis tik tokio charakterio.. turiu drauga Oziaragi - nu sis egzempliorius tai visiska priesingyvbe, apsivers per galva, kad tik man gerai butu.

Aisku, nu tai su jubiliejum tada tave mirksiukas.gif bet kiek ilgai draugai esat, nepamirsta smile.gif Taip taip, megsta jie pavadovaut, o vandeniui tai nepatinka schmoll.gif Nu maniskis nera megejas per galva verstis biggrin.gif
Cia rasotes matau apie kg, tai buvau prisiauginus per ziemele smile.gif bet jau nukrito, manau cia visiem sekminga dieta, nustot est biggrin.gif As irgi sau galiu daug ka i galva isikalt ir tada man nereik, zodziu uzprogramuoju smegenis lotuliukas.gif
Atsakyti