Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

Man dzin ka man dovanoja. labai megstu alternatyvia muzika. dar man brangiausieji daiktai, kurie yra vienetiniai ir padaryti butent man. turiu pagal draugo nupiesta eskiza pagaminta medaljona su savo vardu. turiu jo gaminta zieda.. na, man tas graziausia. na, ir muzika.
Papildyta:
QUOTE(2hot4u @ 2010 01 22, 19:45)
Na manau tiesiog man reikia pačiai pakeisti save, bet sunku, nes tas nepasitikėjimas atsiradęs ne šiaip sau, ne mano draugas jį sukėlė, tiesiog nuo vaikystės.. Pati apsunkinu santykius ir tiek.

Cia tik TAU taip atrodo, nes linkusi i pavyda. issigalvoji sau kazkokiu nebutu dalyku ir po to kvarsini sau galva.

QUOTE(2hot4u @ 2010 01 22, 20:00)
Aš labai nepasitikiu žmonėm aplamai, man atrodo, kad visi kažko blogo linki, viskas aplink blogai, sunku taip gyvent ir man, ir tiem kurie su manim. Ir su draugu tas pats, vis manau, kad kažkada vistiek apgaus. O pavydo nėra.

paranoja? isidemek - ko lauki - tas ir bus. sekmes "manyti" apie apgaule ir taip toliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 22 sausio 2010 - 20:35
Seikutes !!! Esu vandene gyvenu su zuviuku jau 17 metu. horoskopais nelabai duomiuosi , bet radusi jusu tema pasidare idomu . Tik dabar suzinojau kad vandeniai velai vedas , as sulauziau sita teorija apsivedem labai jauni, bet dar iki dabar laimingai gyvenaim. blush2.gif blush2.gif
kas liecia musu santykius , tai per tiek metu jau susislifavom taip , kad is puses zodzio zinau ka pasakys, kartais ir to puses nereikia blush2.gif .
bet yra daug -bet g.gif g.gif
maistas - valgo tik mano padaryta maista , kitur net neragauja . Pries iseidami i svecius turiu pamaitinti , nes zinau , kad lekste taip ir bus tuscia nebent koki gabaliuka del vaizdo issides. Namuose valgo tik su savo sakute.
komplimentai ir dovaneles- niekad nepasakys man , kad graziai atrodau ar kokia gera esu , bet uztai isgirstu , kad kitiems giria , tai net oro pritrugsta lotuliukas.gif lotuliukas.gif . pati geriausia bunu. Geliu ir dovaneliu niekad nenustebins ir neatnes be progos , bet jei pasakysiu , kad kazko noriu tai viska nupirks , viska ko tik noriu.
Nesako kiekviena diena kad myli , bet jei ryte apsalusi masina , atsikels anksciau nueis nuvalys pasildys.
Jei pats buna kaltas , visada taip isvartys , kad kalta lieku as schmoll.gif .
Jei apsipykstam , niekada neatsiprasys praejus kiek laiko pradeda sneketi lyg niekur nieko .
tai taip ir gyvenam , nezinau , kaip kitoms poroms, bet as be jo negaliu ir kaip jisai (labai labai retai) sako , kad negali be manes.
Zinau , kad visi skambinimai ir aplamai visi popieriniai darbai yra mano rupesciai.Jau net nebandau ir priestarauti . Uztai jis rankas turi auksines tik prisiruosti reikia, uztai draugams niekada netsakys viduri nakties isbegs i pagelba.
Uztai man dabar gerai dave visiska laisve man - nesvarbu , kad skambineja i diena nn... kartu . Bet uztai as galiu zydeti , tiksliau nesenai pradejau zydeti , nes tik dabar supratau ko noriu.
Supratau , kad noriu eiti dirbti , bet nedirbau tol kol nesuradau darbo kuris man patiktu . I kuri einu kaip i svente.
Supratau , kad jo pasakymas myliu tave ir tokia nieko cia nepadarysi toks organizmas(cia apie svori) - man nepriimtinas. Turiu kazka daryti , o nedusauti !!!
Tik baisu pasidare , kai isgirdau toki klausyma - Ar nesiruosiu as jo palikti???
Kaip jiems isaiskinti , kad viska stengiuosi del jo ir del saves!!!

Atsakyti
Sveiki visi,

Mano Zodiako ženklas - Vandenis smile.gif . Galiu pasakyti, remdamasi savo asmenine patirtimi, kad didžioji dalis bendrosios informacijos, kuri yra skelbiama apie Vandenius, yra tiesa. Pažįstu nemažai Vandenių, ir galiu drąsiai teigti, kad jie visi - skirtingi. Galų gale pati Palmira Kelertienė yra Vandenis ir ji sakė, jog priklauso "tiliųjų" Vandenių tipui, kuriems nepatinka viešuma. Apie save to pasakyti negalėčiau. Man patinka, kai namai šurmuliuoja, kai aplanko svečiai, vyksta vakarėliai. Taip pat patinka su mylimu žmogumi pasivaikščioti ramiai miške. O jeigu dar kokia voveraitė ant tako pasitaiko - laimės viršūnė biggrin.gif . Mylių mišką thumbup.gif . Apbskritai, gyvenime esu padariusi labai nemotyvuotų dalykų, bet visuomet viskas vykdavo proto ribose.
Atsakyti
QUOTE(BlackHyacitnhus @ 2010 01 30, 10:47)
Sveiki visi,

Mano Zodiako ženklas - Vandenis  smile.gif . Galiu pasakyti, remdamasi savo asmenine patirtimi, kad didžioji dalis bendrosios informacijos, kuri yra skelbiama apie Vandenius, yra tiesa. Pažįstu nemažai Vandenių, ir galiu drąsiai teigti, kad jie visi - skirtingi. Galų gale pati Palmira Kelertienė yra Vandenis ir ji sakė, jog priklauso "tiliųjų" Vandenių tipui, kuriems nepatinka viešuma. Apie save to pasakyti negalėčiau. Man patinka, kai namai šurmuliuoja, kai aplanko svečiai, vyksta vakarėliai. Taip pat patinka su mylimu žmogumi pasivaikščioti ramiai miške. O jeigu dar kokia voveraitė ant tako pasitaiko - laimės viršūnė  biggrin.gif . Mylių mišką  thumbup.gif  . Apbskritai, gyvenime esu padariusi labai nemotyvuotų dalykų, bet visuomet viskas vykdavo proto ribose.

Man patinka tyla . Jei nera reikalo as geriau patyliu isklausau , bet kas liecia svecius ir vakarelius , tai as cia kaip zuvis vandenyje. Bet man ne tiek zmoniu ir to surmulio reikia , kiek man begalo patika pasiruosimas tam . As negaliu uzmigti pries koki vakareli , pas mane galvoje mintis po minties. Man didziausia laime jei manes papraso padeti surengti kokia svente.
Atsakyti
O. nauju nariu atsirado smile.gif
kada jusu gimtadieniai? turetumete dabar labai aktyviai svesti.....
Atsakyti
Laba vakara.
Kaip prasidejo gimtadieniu laikotarpis?
Ar as neklystu, kad nelabai vandeniams tas laikas? g.gif

Na bent jau pas mane, tai kaip uzkeikta doh.gif
Atkerekit !!! lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif ,

Jau atšvenčiau su Šeima smile.gif . Sausio 30 dieną. Bet dar švęsiu ateinantį penktadienį ir šeštadienį, nes pakviečiau draugus. Ir į kavinę eisim dar su kolegomis.

Pamenu, pernai, pakviečiau visus draugus į krūvą, bet nieko gero iš to neišėjo. Tenka švęsti kelis kartus su atskiromis draugų grupėmis, nes būna tyla, nejaukumas ir t.t. Žinoma, ne iš mano pusės, o iš jų. Toks jausmas, kad net nesistengia rasti bendtų sąlyčio taškų. Taip jau susiklostė - vieni draugai mokyklos laikų, kiti - darbo, studijų, treti- paauglystės, kiemo, vaikystės. smile.gif

Atvirai, man taip nelabai patinka. Kai visi sukviesti į krūvą, tai tarkim gvildenamos bendros temos, žmonės būna užsidarę, susikaustę. O aš noriu atvirumo, juoko, juokingų prisiminimų, bet tai įmanoma tik artimam- atskiram žmonių rate. smile.gif
Atsakyti
Sveikinu su gimtadieniais , praejusiais ir artejanciais !!! Linksmai atsvesti!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo **sea**: 31 sausio 2010 - 22:49
As tai penktadieni pasensiu. depresniakas kaip priklauso. bet zinau, kad taip turi buti, todel mazai kreipiu demesio i savo nuotaikas. pazadejau sau, kad pasikeis mano gyvenimas. link to ir dirbu. jau zinau ko noriu. t.y. ne ko noriu, o kas bus.

tik dabar svarstau, ar neprisiplanuosiu as cia? na, zinot, tu planuoji - Dievas juokiasi... nelabai noreciau, kad Dievulis pasijuoktu, nes mano planas man patinka. Dazniausiai, jeigu veikiu pagal savo plana - visada gaunasi. Nors as labai retai juos kuriu. bet vat cia uzsibizinau - noriu.

kaip jums su tuo planavimu? ar jau kalbejom apie tai?

meskit lauk depresniakus. neveiksmingi jie.
Atsakyti
Man gimtadieniai patinka, ypac mano thumbup.gif . Gaila tik, kad dovanu neteko gauti, bet nieko..geriau negauti nieko, nei gauti kokia mesmale, kaip toj reklamoj lotuliukas.gif . As gyvenu su veziu, pagal visus horoskopus mes visai netinkam vienas kitam, bet kazkaip apsislifavom, matyt...nezinau, kaip toliau bus..
Atsakyti
QUOTE(vilke_ziema @ 2010 02 01, 13:12)
Man gimtadieniai patinka, ypac mano  thumbup.gif . Gaila tik, kad dovanu neteko gauti, bet nieko..geriau negauti nieko, nei gauti kokia mesmale, kaip toj reklamoj  lotuliukas.gif . As gyvenu su veziu, pagal visus horoskopus mes visai netinkam vienas kitam, bet kazkaip apsislifavom, matyt...nezinau, kaip toliau bus..

As tave sveikinu ir visos vandenes prisideda. 4u.gif 4u.gif

O man kartais atrodo, kad vandeniai su paciu velniu gali gyventi, svarbiausia, kad charakteriai ir interesai atitiktu nors minimaliai, o mes jau ten susireguliuosim kaip mum reikia.

Cha, o as kiek skaiciau, tai man idealiausiai tinka svarstykles ir sauliai - bet nieko panasaus, netinka jie man. o su kitais, anot standartinius horoskopus - tai is viso nieko nesigautu gyvenime. o man viskas atvirksciai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 01 vasario 2010 - 15:16
QUOTE(Maidenana @ 2010 02 01, 16:10)

Cha, o as kiek skaiciau, tai man idealiausiai tinka svarstykles ir sauliai - bet nieko panasaus, netinka jie man.

mirksiukas.gif
Sauliai tai tinka man dauguma, o svarstykles tai nea schmoll.gif ...
Matyt, as is tu tyliuju vandeniu lotuliukas.gif . Geras, o as nezinojau, sakau, kodel cia tie vandeniai tokie skirtingi lotuliukas.gif
Atsakyti