Seikutes !!! Esu vandene gyvenu su zuviuku jau 17 metu. horoskopais nelabai duomiuosi , bet radusi jusu tema pasidare idomu . Tik dabar suzinojau kad vandeniai velai vedas , as sulauziau sita teorija apsivedem labai jauni, bet dar iki dabar laimingai gyvenaim.
kas liecia musu santykius , tai per tiek metu jau susislifavom taip , kad is puses zodzio zinau ka pasakys, kartais ir to puses nereikia
.
bet yra daug -bet
maistas - valgo tik mano padaryta maista , kitur net neragauja . Pries iseidami i svecius turiu pamaitinti , nes zinau , kad lekste taip ir bus tuscia nebent koki gabaliuka del vaizdo issides. Namuose valgo tik su savo sakute.
komplimentai ir dovaneles- niekad nepasakys man , kad graziai atrodau ar kokia gera esu , bet uztai isgirstu , kad kitiems giria , tai net oro pritrugsta
. pati geriausia bunu. Geliu ir dovaneliu niekad nenustebins ir neatnes be progos , bet jei pasakysiu , kad kazko noriu tai viska nupirks , viska ko tik noriu.
Nesako kiekviena diena kad myli , bet jei ryte apsalusi masina , atsikels anksciau nueis nuvalys pasildys.
Jei pats buna kaltas , visada taip isvartys , kad kalta lieku as
.
Jei apsipykstam , niekada neatsiprasys praejus kiek laiko pradeda sneketi lyg niekur nieko .
tai taip ir gyvenam , nezinau , kaip kitoms poroms, bet as be jo negaliu ir kaip jisai (labai labai retai) sako , kad negali be manes.
Zinau , kad visi skambinimai ir aplamai visi popieriniai darbai yra mano rupesciai.Jau net nebandau ir priestarauti . Uztai jis rankas turi auksines tik prisiruosti reikia, uztai draugams niekada netsakys viduri nakties isbegs i pagelba.
Uztai man dabar gerai dave visiska laisve man - nesvarbu , kad skambineja i diena nn... kartu . Bet uztai as galiu zydeti , tiksliau nesenai pradejau zydeti , nes tik dabar supratau ko noriu.
Supratau , kad noriu eiti dirbti , bet nedirbau tol kol nesuradau darbo kuris man patiktu . I kuri einu kaip i svente.
Supratau , kad jo pasakymas myliu tave ir tokia nieko cia nepadarysi toks organizmas(cia apie svori) - man nepriimtinas. Turiu kazka daryti , o nedusauti !!!
Tik baisu pasidare , kai isgirdau toki klausyma - Ar nesiruosiu as jo palikti???
Kaip jiems isaiskinti , kad viska stengiuosi del jo ir del saves!!!