Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Gotish @ 2010 01 22, 00:18)
:Vandenės, o jūs tiesmukos?
Aš, pvz., esu stačiokė ir, gali sakyti, nemoku netiesos kalbėti ir net nesuprantu daugumoj situacijų kam to reikia. Ir kaip erzina mane "skiedžiantys" žmonės  mad.gif Manęs jei paklausia ar šalta, kodėl nepadariau to ir ano ar pan., nebūtinai šviesiai, bet tiesiai iškloju kaip yra. Ir to pageidauju iš kitų. Netoleruoju melo. Galima nutylėti, pasakyti abstrakčiau, jei įmanoma, bet nemeluoti!!!

Šalta ir aš, bet gal daugiau išoriškai. Kartais tai atrodo man pačiai akivaizdus nekomunikabilumas. Bet, greičiausiai, taip nėra. Daugumą dalykų darau nuoširdžiai. Neįsivaizduoju, kaip galima kitaip. Kaip, pvz., žmonės tveria poroje, kai kas nors nelimpa arba kaip metų metus įmanoma dirbti nemylimą darbą??? Ir kam?  g.gif

taip. As tiesmukiska. Is kitu reikalauju tik tiesos. grieztai. man ph - as viska galiu iskesti, suprasti ir priimti - bet man reikia tiesos - tada as darysiu teisingus sprendimus, apsvarsciusi, paziuresiu is visu pusiu. nekenciu melo. nekenciu.

As irgi salta is isvaizdos. Per pastaraja savaite teko girdeti keleta kartu is vyru puses "as taves bijau".
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2010 01 22, 16:32)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as irgi budavau pavydi ... bet jau geri metai elgiuosi taip , kaip tu parasei ... ir tuos puse metu gyvenau sau ...

na ir koks rezultatas? patenkinta? ne? praktiskai pasakyk. po tokiu "patarimu".
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 22, 16:48)

na ir koks rezultatas? patenkinta? ne? praktiskai pasakyk. po tokiu "patarimu".

zinai galvoju, kad gal pripratau ir tiek, bet tam reikejo daug laiko... 2 metu... mirksiukas.gif man labai svarbu matyti ji laiminga, o jis ta laisve dziaugiasi mirksiukas.gif jo akys blizga rolleyes.gif blizga sokiu saleje,scenoje ... tikraja ta zodzio prasme blizga rolleyes.gif uztai nepriekaistaujant rupestis didesnis, man tas rupestis patinka ...
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 22, 17:28)
vo bli*.. vandeniai su zuvim labai tinka vienas kitam. bet mes nesutampam tik vienam kontekste - jus pavydus, o mes laisve savo mylim. pavydas laisve atima. tenka begti. bet mes patys sliauziojam is paskos tu, kurie musu visiskai nelaiko.

praktiskai: kai jis sako "einu su draugais" tavo atsakymas vienintelis "eik. as tada su draugemis pabusiu".
kai jis sako 23.59 val "o, draugui reikia padeti istempti masina", tavo vienintelis atsakymas "tai aisku padek, kaip jis tamsoje vienas issikapstys?"
kai jis sako: "man reikia pabuti vienam", tavo vienintelis atsakymas "einu suknele nusipirkti, minimum 4 val manes nebus".

o ar tu be to vandenio savo reikalu neturi?  blink.gif jei ne - skirkites.

tai va, kad šiuo metu atostogos man, nėr ka veikt, tai tiesiog trokštu dėmesio. doh.gif Aš niekada tokia nebuvau kaip dabar, ir išvis jau eisiu pas psichologa, nes lyg ir normalus žmogus esu, bet va vakar susipykom, tai išmečiau rūbus iš spintos, primušiau, ir dar isterija prasidėjo, verkiau visa vakara. Tiesiog negaliu saves suvaldyt, kai pykstu, manau tai jau nėra normalu. Beja, apie Jūsu pasakymus, aš pati kartais taip darau stengiuos, pasakyt "va, padėk draugui", bet širdy būna neramu va gal meluoja ar dar ką veikia... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2010 01 22, 16:59)
zinai galvoju, kad gal pripratau ir tiek, bet tam reikejo daug laiko... 2 metu...  mirksiukas.gif man labai svarbu matyti ji laiminga, o jis ta laisve dziaugiasi  mirksiukas.gif jo akys blizga  rolleyes.gif  blizga sokiu saleje,scenoje ... tikraja ta zodzio prasme blizga  rolleyes.gif uztai nepriekaistaujant rupestis didesnis, man tas rupestis patinka ...

matai... ir viskas gerai. o tiek mazai tereikia - zinoti kas svarbu partneriui. o tai tokia smolkmenele. tiesiog nepriekaistauti.
Papildyta:
QUOTE(2hot4u @ 2010 01 22, 17:09)
tai va, kad šiuo metu atostogos man, nėr ka veikt, tai tiesiog trokštu dėmesio. doh.gif Aš niekada tokia nebuvau kaip dabar, ir išvis jau eisiu pas psichologa, nes lyg ir normalus žmogus esu, bet va vakar susipykom, tai išmečiau rūbus iš spintos, primušiau, ir dar isterija prasidėjo, verkiau visa vakara. Tiesiog negaliu saves suvaldyt, kai pykstu, manau tai jau nėra normalu. Beja, apie Jūsu pasakymus, aš pati kartais taip darau stengiuos, pasakyt "va, padėk draugui", bet širdy būna neramu va gal meluoja ar dar ką veikia... schmoll.gif

durnele smile.gif svelniai as cia del paryskinto raudono..

o del kito - tai valdykis. jis tau ne suo salia sedeti ir komandas pildyt. eik pas ta psichologa. eik.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 22, 20:08)
matai... ir viskas gerai. o tiek mazai tereikia - zinoti kas svarbu partneriui. o tai tokia smolkmenele. tiesiog nepriekaistauti.
Papildyta:

durnele smile.gif svelniai as cia del paryskinto raudono..

o del kito - tai valdykis. jis tau ne suo salia sedeti ir komandas pildyt. eik pas ta psichologa. eik.

Na ačiū ir už tokį atsakymą, pravers manau.
Atsakyti
QUOTE(2hot4u @ 2010 01 22, 19:22)
Na ačiū ir už tokį atsakymą, pravers manau.

mes tokie, perdaug draugiski. pas mus visada kila panasiu problemu - mes manome, kad mes istiek tik draugai - bet po to is tu, kitu, pradeda listi kazkokie intymumo/meiles noras - nu kas cia per bardakas?

sugundyti musu neimanoma (mes nieko nematom). nebent patys uzsimanysim. bet tada patikek - busi informuota pirma, net tuo atveju, jeigu mes tik pasilinksminti norim. vandeniai nera paleistuviai.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 22, 20:32)
mes tokie, perdaug draugiski. pas mus visada kila panasiu problemu - mes manome, kad mes istiek tik draugai - bet po to is tu, kitu, pradeda listi kazkokie intymumo/meiles noras - nu kas cia per bardakas?

sugundyti musu neimanoma (mes nieko nematom). nebent patys uzsimanysim. bet tada patikek - busi informuota pirma, net tuo atveju, jeigu mes tik pasilinksminti norim. vandeniai nera paleistuviai.

Na manau tiesiog man reikia pačiai pakeisti save, bet sunku, nes tas nepasitikėjimas atsiradęs ne šiaip sau, ne mano draugas jį sukėlė, tiesiog nuo vaikystės.. Pati apsunkinu santykius ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(2hot4u @ 2010 01 22, 19:45)
Na manau tiesiog man reikia pačiai pakeisti save, bet sunku, nes tas nepasitikėjimas atsiradęs ne šiaip sau, ne mano draugas jį sukėlė, tiesiog nuo vaikystės.. Pati apsunkinu santykius ir tiek.

Ir as savo 3 kapejkas ikisiu blush2.gif
O pas Jus nepasitikejimas ar pavydas?
Atsakyti
QUOTE(Gigle @ 2010 01 22, 20:54)
Ir as savo 3 kapejkas ikisiu blush2.gif
O pas Jus nepasitikejimas ar pavydas?

Aš labai nepasitikiu žmonėm aplamai, man atrodo, kad visi kažko blogo linki, viskas aplink blogai, sunku taip gyvent ir man, ir tiem kurie su manim. Ir su draugu tas pats, vis manau, kad kažkada vistiek apgaus. O pavydo nėra.
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2010 01 22, 16:59)
zinai galvoju, kad gal pripratau ir tiek, bet tam reikejo daug laiko... 2 metu...  mirksiukas.gif man labai svarbu matyti ji laiminga, o jis ta laisve dziaugiasi  mirksiukas.gif jo akys blizga  rolleyes.gif  blizga sokiu saleje,scenoje ... tikraja ta zodzio prasme blizga  rolleyes.gif uztai nepriekaistaujant rupestis didesnis, man tas rupestis patinka ...

2 metai ??? OHO. Net neturiu ka pridurti. Nemokeciau.

As vis pagalvoju, kaip taip atsitinka, kad kiti (gal cia per "garsiai" pasakysiu) taikosi prie vandeniu? Buciau koks kitas zenklas, tai sakyciau- kodel as turiu prisitaikyti? tegul tas vandenis keiciasi doh.gif Aisku, su laiku ten viskas apsitrina. Bet neslepkim, jei pirmoje santykiu "stadijoje" vandeniams bus atimta ju ta laisve- tai ciao!

Kalbu uz save - jei kas vos pradejes susitikineti su manimi- bandytu perdaryti mane- net nekiltu minciu laukti to apsitrynimo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(2hot4u @ 2010 01 22, 20:00)
Aš labai nepasitikiu žmonėm aplamai, man atrodo, kad visi kažko blogo linki, viskas aplink blogai, sunku taip gyvent ir man, ir tiem kurie su manim. Ir su draugu tas pats, vis manau, kad kažkada vistiek apgaus. O pavydo nėra.

Jei sakot, kaip is tikruju yra ir tai tesiasi nuolat - tai patarciau kreiptis pagalbos.
Turiu pazistama, kuriai (-iam) panasiai. Buvo be galo sunku su ja (juo) bendrauti. Ji (jis) net verkdavo del pasaulio blogio ir visu nelaimiu. Dabar
po truputi sveiksta.

Bet ar taip Jums- Jus tik pati atsakysit.

Linkiu, kad taip nebutu smile.gif
Laikykites!
Atsakyti
QUOTE(Gigle @ 2010 01 22, 20:05)
2 metai ??? OHO. Net neturiu ka pridurti. Nemokeciau.

As vis pagalvoju, kaip taip atsitinka, kad kiti (gal cia per "garsiai" pasakysiu) taikosi prie vandeniu? Buciau koks kitas zenklas, tai sakyciau- kodel as turiu prisitaikyti? tegul tas vandenis keiciasi  doh.gif Aisku, su laiku ten viskas apsitrina. Bet neslepkim, jei pirmoje santykiu "stadijoje" vandeniams bus atimta ju ta laisve- tai ciao!

Kalbu uz save - jei kas vos pradejes susitikineti su manimi- bandytu perdaryti mane- net nekiltu minciu laukti to apsitrynimo  doh.gif

matai, mes turejom pratintis , nes dirbome vienoje darbovieteje ... nei ne darbas gal pabegusi buciau ... nes ne tik asmeniniuose santykiuose jam ta laisve reikalinga, o ir darbe .... nemegdavo kai kazkas kazka aiskindavo ar nurodinedavo, jam geriausiai sekesi paciam "valdzioje" buti ...

ir beja neatsaket ne viena del dovanu? kokias dovanas megstat ? visad dovanodavau smulkmenas su simbolika ir graziais zodziais ir is jo ta pati gaudavau ax.gif tai pirmas kartas kuomet pirkau kazka praktiska ...
Atsakyti
Manau, moterims ir vyrams yra kitaip. Vyrams tiks ta praktiska dovana biggrin.gif
As pati nemegstu, kai dovanojami praktiniai dalykai. Man reikia - kazkokios emocijos. Dazniausia ji pasiekiema per kazkokia apciuopiama daikta, bet svarbiausia jausmas 4u.gif

p.s na siandien mano eterio gana lotuliukas.gif . Einu penktadieni minet mirksiukas.gif
Gero vakaro, mielosios !
Atsakyti