QUOTE(Maidenana @ 2010 01 19, 18:40)
nera liudnai. as linksma. tikrai, jau kelinta savaite. yra pavargusiai. toks jausmas, kad as galiu viska. viska. absoliuciai viska. bet kaip uzknysa, kad reikia ta "viska" daryti... begioti, spresti, aiskinti ir aiskintis. nu galetu nors kieeeek, nors mazyte dalelyte sekmes su bliudziuku zydrais krastukais atsirasti ir taip - op! ir pora dalyku bac - ir savaime issisprendzia. zodziu, sekmes noriu.
Ale tu matai
(kaip tikra boooba išsireiškiau, tuo save prajuokindama
).
Man lygiai lygiai tas pats. Kaip pirštu į akį, išskyrus tai, kad "viska" daryti man nereikia. Jau minėjau, kad sergu ta sielos liga (kas čia tokio nežmogiško, aišku), bet NET MANO mintys toookios entuziastingos. Gaila, kol kas išoriškai atrodau atvirkščiai. Niekad nemaniau, kad yra kažkas neįmanomo, bet dabar ypač. Ir šiaip, viduj tokia linksma jaučiausi, atsigaunu, tik bendrauti beveik visiškai nenoriu, nebent skypu ir tai ne su visais
O va dėl sėkmės, gal rašiau, kad astrologės Palmiros Kelertienės teigimu, sėkmė, nukritusi iš dangaus vandeniams laabai retai. Ir tikrai, aš kartais visiška nelaimėle jaučiuosi, kur kitiems pasiseka savaime, aš turiu nueiti kryžiaus kelius, įdėti daugybę pastangų. Ir, žinokite, negaliu skųstis, gal kad taip įpratusi, bet užtai niekad neburbu ir nei minties neturiu to daryt, kad valdžia bloga ar žolė nežalia, o, va, kaimynas turi mersą, o aš neturiu. Ir susierzinu, kai kiti burba dėl tokių dalukų
Man atrodo, kad viskas yra, kaip turi būti.
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 21, 17:07)
manau visi vandeniai nemoka tu visu "meiliu-seiliu" verbaliai parodyti. Mums geriau prieiti ir apkabinti, nei pasakyti.
pries apkabindami mes pagalvojame - ar vakar to nedarem? nes as jeigu apkabinau vakar - sian jau ne-a. doze suleista jau. nezinau. nemegstu meiles atributikos. kartais uzlieja tokio svelnumo banga, bet retai. man po to pries save geda, kaip as cia jausmus parodziau.
Čia irgi, BEVEIK kaip pirštu į akį apie mane
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 21, 18:49)
jo. rimtai ziurim.
siaip, gal ir nuo temperamento. as tai salta.
Vandenės, o jūs tiesmukos? Aš, pvz., esu stačiokė ir, gali sakyti, nemoku netiesos kalbėti ir net nesuprantu daugumoj situacijų kam to reikia. Ir kaip erzina mane "skiedžiantys" žmonės
Manęs jei paklausia ar šalta, kodėl nepadariau to ir ano ar pan., nebūtinai šviesiai, bet tiesiai iškloju kaip yra. Ir to pageidauju iš kitų. Netoleruoju melo. Galima nutylėti, pasakyti abstrakčiau, jei įmanoma, bet nemeluoti!!!
Šalta ir aš, bet gal daugiau išoriškai. Kartais tai atrodo man pačiai akivaizdus nekomunikabilumas. Bet, greičiausiai, taip nėra. Daugumą dalykų darau nuoširdžiai. Neįsivaizduoju, kaip galima kitaip. Kaip, pvz., žmonės tveria poroje, kai kas nors nelimpa arba kaip metų metus įmanoma dirbti nemylimą darbą??? Ir kam?