Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(dykumos_pūga @ 2010 01 21, 17:25)
tas ir veža, kad šio tipo žmonės labai rimtai žiūri į santuoką...

šian kaip tik JIS švenčia  biggrin.gif  dėl jausmų parodymo, gal jau čia į žmonių tipus skirstoma nes vieni yra kurie be mažybinių žodelių, apkabinimų, pabučiavimų gyvent negali, o kiti šaltesni. Aš iš tų šaltesnių, ir kartais kai kuriose situacijose ne kaip pasijaučiu, kad reaguoju per šaltai, nežliumbiu kartu susėdus su drauge jei ją draugas įžeidė ar kažkas tokio...

jo. rimtai ziurim.

siaip, gal ir nuo temperamento. as tai salta.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 19, 18:40)
nera liudnai. as linksma. tikrai, jau kelinta savaite. yra pavargusiai. toks jausmas, kad as galiu viska. viska. absoliuciai viska. bet kaip uzknysa, kad reikia ta "viska" daryti... begioti, spresti, aiskinti ir aiskintis. nu galetu nors kieeeek, nors mazyte dalelyte sekmes su bliudziuku zydrais krastukais atsirasti ir taip - op! ir pora dalyku bac - ir savaime issisprendzia. zodziu, sekmes noriu.

blink.gif blink.gif Ale tu matai g.gif (kaip tikra boooba išsireiškiau, tuo save prajuokindama lotuliukas.gif ).
Man lygiai lygiai tas pats. Kaip pirštu į akį, išskyrus tai, kad "viska" daryti man nereikia. Jau minėjau, kad sergu ta sielos liga (kas čia tokio nežmogiško, aišku), bet NET MANO mintys toookios entuziastingos. Gaila, kol kas išoriškai atrodau atvirkščiai. Niekad nemaniau, kad yra kažkas neįmanomo, bet dabar ypač. Ir šiaip, viduj tokia linksma jaučiausi, atsigaunu, tik bendrauti beveik visiškai nenoriu, nebent skypu ir tai ne su visais doh.gif
O va dėl sėkmės, gal rašiau, kad astrologės Palmiros Kelertienės teigimu, sėkmė, nukritusi iš dangaus vandeniams laabai retai. Ir tikrai, aš kartais visiška nelaimėle jaučiuosi, kur kitiems pasiseka savaime, aš turiu nueiti kryžiaus kelius, įdėti daugybę pastangų. Ir, žinokite, negaliu skųstis, gal kad taip įpratusi, bet užtai niekad neburbu ir nei minties neturiu to daryt, kad valdžia bloga ar žolė nežalia, o, va, kaimynas turi mersą, o aš neturiu. Ir susierzinu, kai kiti burba dėl tokių dalukų lotuliukas.gif Man atrodo, kad viskas yra, kaip turi būti.
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 21, 17:07)
manau visi vandeniai nemoka tu visu "meiliu-seiliu" verbaliai parodyti. Mums geriau prieiti ir apkabinti, nei pasakyti.
pries apkabindami mes pagalvojame - ar vakar to nedarem? nes as jeigu apkabinau vakar - sian jau ne-a. doze suleista jau. nezinau. nemegstu meiles atributikos. kartais uzlieja tokio svelnumo banga, bet retai. man po to pries save geda, kaip as cia jausmus parodziau.

Čia irgi, BEVEIK kaip pirštu į akį apie mane g.gif
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 21, 18:49)
jo. rimtai ziurim.
siaip, gal ir nuo temperamento. as tai salta.

Vandenės, o jūs tiesmukos?
Aš, pvz., esu stačiokė ir, gali sakyti, nemoku netiesos kalbėti ir net nesuprantu daugumoj situacijų kam to reikia. Ir kaip erzina mane "skiedžiantys" žmonės mad.gif Manęs jei paklausia ar šalta, kodėl nepadariau to ir ano ar pan., nebūtinai šviesiai, bet tiesiai iškloju kaip yra. Ir to pageidauju iš kitų. Netoleruoju melo. Galima nutylėti, pasakyti abstrakčiau, jei įmanoma, bet nemeluoti!!!
Šalta ir aš, bet gal daugiau išoriškai. Kartais tai atrodo man pačiai akivaizdus nekomunikabilumas. Bet, greičiausiai, taip nėra. Daugumą dalykų darau nuoširdžiai. Neįsivaizduoju, kaip galima kitaip. Kaip, pvz., žmonės tveria poroje, kai kas nors nelimpa arba kaip metų metus įmanoma dirbti nemylimą darbą??? Ir kam? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 21, 18:07)
ha. tu prisimink si pasakyma, jeigu vandenis tau siulys tuoktis. tada labai atidziai pagalvok,  nes skyrybu nebus.

maziau kreipk demesio i zodzius ir daugiau - i veiksmus. as, kaip tikra vandene - (beje, VALIO PRASIDEJO GIMTADIENIU MARATONAS, SU KUOMI JUMI IR SVEIKINU!!!  4u.gif ) kartais nusisneku i lankas, nes nemoku tiesiog tinkamai pasakyti ir panaudoju ne tuos zodzius, ko pasekoje mano veiksmai labai skiriasi nuo mano zodziu. bet as darau tai, ka turejau omenyje, o ne tai ko is manes buvo laukiama. tai pirma. Antra - manau visi vandeniai nemoka tu visu "meiliu-seiliu" verbaliai parodyti. Mums geriau prieiti ir apkabinti, nei pasakyti. trecia - pries apkabindami mes pagalvojame - ar vakar to nedarem? nes as jeigu apkabinau vakar - sian jau ne-a. doze suleista jau. nezinau. nemegstu meiles atributikos. kartais uzlieja tokio svelnumo banga, bet retai. man po to pries save geda, kaip as cia jausmus parodziau.

Tiesiai i taikini drinks_cheers.gif nu pas mane viskas vienas prie vieno. Esu vandenė,mano draugas taip pat,turim sūnų, kartu 8 metai nu apie vedybas tai visiskai nesinori abiems galvoti doh.gif Aš visiems visada sakau,tuoksiuos vieną vienintelį kartą gyvenime ir tik su tuo žmogum,kurį norėsiu matytį šalia iki paskutinių dienų. Tai vat abu ir gyvenam,oficialiai neįsipareigodami.
Atsakyti
Mane dar baisiai užknisa kai žmonės bando gilintis tarp eilučių. Pasakai ką nors nu ir prasideda išvedžiojimai "ką tai galėtų reikšti", jetus kaip knisa doh.gif , nu nieko nereiškia, kaip pasakiau, taip ir yra.

Dėl melo, Gotish drinks_cheers.gif ten kur melas, ten šuds ne bendravimas. schmoll.gif
Atsakyti
o šiaip,tai neįsivaizduoju ar kito ženklo žmogus suprastų tą mano laisvės troškimą,nu kartais jaučiuosi kaip žuvis išmesta į krantą,kuriai žiauriai trūksta oro. kai tik užeina toks jausmas keliuosi vidury nakties ir važiuoju kur akys mato,taip norisi pabėgti nuo visų ir visko. o pats geriausias dalykas gyvenant su vandeniu,kad negirdėjau nei karto priekaišto dėl to,nekamantines nei kas,nei kaip. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dovacka @ 2010 01 22, 10:08)
o šiaip,tai neįsivaizduoju ar kito ženklo žmogus suprastų tą mano laisvės ... važiuoju kur akys mato,taip norisi pabėgti nuo visų ir visko. o pats geriausias dalykas gyvenant su vandeniu,kad negirdėjau nei karto priekaišto dėl to,nekamantines nei kas,nei kaip.  wub.gif

Kur tu toki radai??? lotuliukas.gif Vis kimba mintis, gal pries susipazistant reikia iskart issiaiskint: "Ar jus mielasai, gal netycia nebusit vandeniu?".

O del tiesmukiskumo ir tiesos - tai pas mane tas derinys vadinas "palaida morale".
Atsakyti
Šiaip pas mus su draugu gimimo skirtumas tik viena diena,bet laisvės suvokimas pas mus visiškai skirtingas,man reikia pastoviai,nekenčiu kai mane kontroliuoja,klausineja,kur,kada kodėl... o jam tos laisvės visiškai nereikia. Gal ir gerai,nes vaikščiodami abu kaip katinai,kur noriu,kada noriu retai namuose ir susitiktumėm lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano draugas vandenis, tai kuo toliau tuo labiau matau, kad mūsų požiūris i viską labai skiriasi, pešamės kaip šuo su kate. Nors aišku būna ir gražių akimirkų, bet pastaruoju metu man daugiau blogai nei gerai. Gal kokių patarimų kaip perprast jį? Kaip rast tą harmoniją?
P.S aš žuvis, labai pavydi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(2hot4u @ 2010 01 22, 15:53)
Mano draugas vandenis, tai kuo toliau tuo labiau matau, kad mūsų požiūris i viską labai skiriasi, pešamės kaip šuo su kate. Nors aišku būna ir gražių akimirkų, bet pastaruoju metu man daugiau blogai nei gerai. Gal kokių patarimų kaip perprast jį? Kaip rast tą harmoniją?
P.S aš žuvis, labai pavydi. verysad.gif

vo bli*.. vandeniai su zuvim labai tinka vienas kitam. bet mes nesutampam tik vienam kontekste - jus pavydus, o mes laisve savo mylim. pavydas laisve atima. tenka begti. bet mes patys sliauziojam is paskos tu, kurie musu visiskai nelaiko.

praktiskai: kai jis sako "einu su draugais" tavo atsakymas vienintelis "eik. as tada su draugemis pabusiu".
kai jis sako 23.59 val "o, draugui reikia padeti istempti masina", tavo vienintelis atsakymas "tai aisku padek, kaip jis tamsoje vienas issikapstys?"
kai jis sako: "man reikia pabuti vienam", tavo vienintelis atsakymas "einu suknele nusipirkti, minimum 4 val manes nebus".

o ar tu be to vandenio savo reikalu neturi? blink.gif jei ne - skirkites.
Atsakyti
manasis baliavos sestadienio nakti smile.gif tikrasis gimtadienis 24 diena smile.gif esu nupirkus dovanu odine pinigine ( kaip tik pamete savaja ) ... i kiekviena vietele vizitinei kortelei atrinkau ir atspausdinau sveikinima, zodzius mano manymu tinkancius jam ax.gif tikiuosi patiks tokia praktiska dovana ... nes visad kazkokius niekucius dovanodavau ...
Atsakyti
QUOTE(Gigle @ 2010 01 22, 10:38)
Kur tu toki radai??? lotuliukas.gif Vis kimba mintis, gal pries susipazistant reikia iskart issiaiskint: "Ar jus mielasai, gal netycia nebusit vandeniu?".

O del tiesmukiskumo ir tiesos - tai pas mane tas derinys vadinas "palaida morale".

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 22, 16:28)
vo bli*.. vandeniai su zuvim labai tinka vienas kitam. bet mes nesutampam tik vienam kontekste - jus pavydus, o mes laisve savo mylim. pavydas laisve atima. tenka begti. bet mes patys sliauziojam is paskos tu, kurie musu visiskai nelaiko.

praktiskai: kai jis sako "einu su draugais" tavo atsakymas vienintelis "eik. as tada su draugemis pabusiu".
kai jis sako 23.59 val "o, draugui reikia padeti istempti masina", tavo vienintelis atsakymas "tai aisku padek, kaip jis tamsoje vienas issikapstys?"
kai jis sako: "man reikia pabuti vienam", tavo vienintelis atsakymas "einu suknele nusipirkti, minimum 4 val manes nebus".

o ar tu be to vandenio savo reikalu neturi?  blink.gif jei ne - skirkites.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

as irgi budavau pavydi ... bet jau geri metai elgiuosi taip , kaip tu parasei ... ir tuos puse metu gyvenau sau ...
Atsakyti