Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

Man skauda galva. As noreciau susirgti truputeliui. nors pailseciau. Jokios meiles darbui ir apskritai - jokios meiles. toli jinai. mukele.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 19, 16:31)
Man skauda galva. As noreciau susirgti truputeliui. nors pailseciau. Jokios meiles darbui ir apskritai - jokios meiles. toli jinai. mukele.

Ko taip liudnai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@@vandeniuke@@ @ 2010 01 19, 18:35)
Ko taip liudnai? ax.gif

nera liudnai. as linksma. tikrai, jau kelinta savaite. yra pavargusiai. toks jausmas, kad as galiu viska. viska. absoliuciai viska. bet kaip uzknysa, kad reikia ta "viska" daryti... begioti, spresti, aiskinti ir aiskintis. nu galetu nors kieeeek, nors mazyte dalelyte sekmes su bliudziuku zydrais krastukais atsirasti ir taip - op! ir pora dalyku bac - ir savaime issisprendzia. zodziu, sekmes noriu. noriu, kad viskas butu, bet man uz tai nieko nebutu.
Atsakyti
Sveikos vandenės smile.gif ech paskaičius vos ne viskas kaip ant delno apie tą žavųjį wub.gif bet daug ir neaiškumų... esu dvynė ir pabendravus labai daug ką bendro atradome, bet... jis sako rimti santykiai ne dabar ala būkim draugais, nu galvoju gerai per prievartą mielas nebūsi, dabar jis man rašo kalba tipo neleisk man tavęs įsimylėt, man kažkas darosi, galvoju apie tave... va dabar nieko nesusigaudau, man dar kažką galvot su juo ar užmiršt? nes labai greit prisirišu bijau nusvilt...jam jau nebe 20 ar 30 kad nežinotų ko nori, subrendęs jau...net nebežinau ką galvot blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dykumos_pūga: 20 sausio 2010 - 15:02
QUOTE(dykumos_pūga @ 2010 01 20, 15:00)
Sveikos vandenės  smile.gif  ech paskaičius vos ne viskas kaip ant delno apie tą žavųjį  wub.gif bet daug ir neaiškumų... esu dvynė ir pabendravus labai daug ką bendro atradome, bet... jis sako rimti santykiai ne dabar ala būkim draugais, nu galvoju gerai per prievartą mielas nebūsi, dabar jis man rašo kalba tipo neleisk man tavęs įsimylėt, man kažkas darosi, galvoju apie tave... va dabar nieko nesusigaudau, man dar kažką galvot su juo ar užmiršt? nes labai greit prisirišu bijau nusvilt...jam jau nebe 20 ar 30 kad nežinotų ko nori, subrendęs jau...net nebežinau ką galvot  blush2.gif

pozityviau galvok. mus meile surisa. o tai - akivaizdi gresme musu vidinei laisvei. vandeniai tuokiasi/veda labai velai, bet viena karta.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 20, 17:23)
pozityviau galvok. mus meile surisa. o tai - akivaizdi gresme musu vidinei laisvei. vandeniai tuokiasi/veda labai velai, bet viena karta.

tą pasakymą per labai trumpą laiką girdėjau jau tiek kartų biggrin.gif

Atsakyti
. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 21 sausio 2010 - 08:44
QUOTE(dykumos_pūga @ 2010 01 20, 16:38)
tą pasakymą per labai trumpą laiką girdėjau jau tiek kartų  biggrin.gif

ir isgirsi dar tikrai ne viena 4u.gif
Atsakyti

apskritai manau galvok, bet labai labai pamazu, nespausk jo ... buk kantri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2010 01 21, 10:59)
apskritai manau galvok, bet labai labai pamazu, nespausk jo ... buk kantri smile.gif

aš iš tų kuri niekad nelenda į akis, nerašinėju pirma ir neskambinu...per kelias dienas taip viskas apsivertė, kad galvoju paliksiu taip kaip yra, nes jis matė kas dedasi iš mano pusės, lai pats susitvarko savąją dabar blush2.gif

Atsakyti

ha. tu prisimink si pasakyma, jeigu vandenis tau siulys tuoktis. tada labai atidziai pagalvok, nes skyrybu nebus.

maziau kreipk demesio i zodzius ir daugiau - i veiksmus. as, kaip tikra vandene - (beje, VALIO PRASIDEJO GIMTADIENIU MARATONAS, SU KUOMI JUMI IR SVEIKINU!!! 4u.gif ) kartais nusisneku i lankas, nes nemoku tiesiog tinkamai pasakyti ir panaudoju ne tuos zodzius, ko pasekoje mano veiksmai labai skiriasi nuo mano zodziu. bet as darau tai, ka turejau omenyje, o ne tai ko is manes buvo laukiama. tai pirma. Antra - manau visi vandeniai nemoka tu visu "meiliu-seiliu" verbaliai parodyti. Mums geriau prieiti ir apkabinti, nei pasakyti. trecia - pries apkabindami mes pagalvojame - ar vakar to nedarem? nes as jeigu apkabinau vakar - sian jau ne-a. doze suleista jau. nezinau. nemegstu meiles atributikos. kartais uzlieja tokio svelnumo banga, bet retai. man po to pries save geda, kaip as cia jausmus parodziau.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 21, 18:07)
ha. tu prisimink si pasakyma, jeigu vandenis tau siulys tuoktis. tada labai atidziai pagalvok,  nes skyrybu nebus.

maziau kreipk demesio i zodzius ir daugiau - i veiksmus. as, kaip tikra vandene - (beje, VALIO PRASIDEJO GIMTADIENIU MARATONAS, SU KUOMI JUMI IR SVEIKINU!!!  4u.gif ) kartais nusisneku i lankas, nes nemoku tiesiog tinkamai pasakyti ir panaudoju ne tuos zodzius, ko pasekoje mano veiksmai labai skiriasi nuo mano zodziu. bet as darau tai, ka turejau omenyje, o ne tai ko is manes buvo laukiama. tai pirma. Antra - manau visi vandeniai nemoka tu visu "meiliu-seiliu" verbaliai parodyti. Mums geriau prieiti ir apkabinti, nei pasakyti. trecia - pries apkabindami mes pagalvojame - ar vakar to nedarem? nes as jeigu apkabinau vakar - sian jau ne-a. doze suleista jau. nezinau. nemegstu meiles atributikos. kartais uzlieja tokio svelnumo banga, bet retai. man po to pries save geda, kaip as cia jausmus parodziau.

tas ir veža, kad šio tipo žmonės labai rimtai žiūri į santuoką...

šian kaip tik JIS švenčia biggrin.gif dėl jausmų parodymo, gal jau čia į žmonių tipus skirstoma nes vieni yra kurie be mažybinių žodelių, apkabinimų, pabučiavimų gyvent negali, o kiti šaltesni. Aš iš tų šaltesnių, ir kartais kai kuriose situacijose ne kaip pasijaučiu, kad reaguoju per šaltai, nežliumbiu kartu susėdus su drauge jei ją draugas įžeidė ar kažkas tokio...

Atsakyti