Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Gotish @ 2010 01 05, 19:03)
Ir vis tiek laukei  g.gif A pablūdai  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif

siaip specialiai nelaukiau ... beja db geriau, nei kad buvo iki siol ... ir cia jau antras kartas kai dingsta pusei metu ...

ir nzn ar gerai dariau, bet nieko neklausiau , nei kodel buvo dinges nei ka galvojo ... zodziu nieko neisiaiskinau ... mazdaug is draugu zinau ka veike ... bendraujam lyg be to tarpo ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 05 sausio 2010 - 19:16
QUOTE(boruzka @ 2010 01 05, 18:36)
Mano vandenis atsirado po puses metu pertraukos ... Kartais rodos taip sunku su juo ...

ir ka pasake?
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2010 01 05, 19:14)
siaip specialiai nelaukiau ... beja db geriau, nei kad buvo iki siol ... ir cia jau antras kartas kai dingsta pusei metu ...

ir nzn ar gerai dariau, bet nieko neklausiau , nei kodel buvo dinges nei ka galvojo ... zodziu nieko neisiaiskinau ...  mazdaug is draugu zinau ka veike ... bendraujam lyg be to tarpo ...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif as taip darau su savo klasioku.... jis vandenis. mes net gyvenome kartu. galime skambinetis karta i metus ir vienu tarpu net susitikineti alaus skardinei... bet praeina 10 menesiu - nu dingstam... bet kiek jam, tiek man yra normalu.

pagal mane - tai kai mane zmones vargina kazkuom, as dingstu. pasirodau, kai turiu pakankamai jegu. po to jie mane vel pradeda varginti ir as vel dingsrtu. metams.
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2010 01 05, 19:14)

ir nzn ar gerai dariau, bet nieko neklausiau , nei kodel buvo dinges nei ka galvojo ... zodziu nieko neisiaiskinau ...  mazdaug is draugu zinau ka veike ... bendraujam lyg be to tarpo ...

Tai suprantu, kur ten kasdien pusę metų prirymosi belaukiant specialiai.
Jei tave tenkina jo elgesys, tai ok, bet jei nepriimtina, tai kam leistis į kalbas su juo, sakyčiau, vis tiek nepasikeis.
Ir aš ne išimtis, su kai kuriais žmogais taip elgiuosi. Nu brangūs jie man, mieliakai, aš jiems jaučiu ne tiek, dėl savo elgesio. Bet tai reiškia ne ką kitą, o tik tai, kad kažkuo jie man nepriimtini yra. Rūpi, bet jei rūpėtų labai labai labai, taip tikrai nesielgčiau.
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2010 01 05, 22:43)
Bet tai reiškia ne ką kitą, o tik tai, kad kažkuo jie man nepriimtini yra. Rūpi, bet jei rūpėtų labai labai labai, taip tikrai nesielgčiau.

I desimtuka.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 05, 23:08)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  as taip darau su savo klasioku.... jis vandenis. mes net gyvenome kartu. galime skambinetis karta i metus ir vienu tarpu net susitikineti alaus skardinei... bet praeina 10 menesiu - nu dingstam... bet kiek jam, tiek man yra normalu.

panasiai man buvo su vienu svarstykliumi smile.gif
susitikdavom karta per pusmeti, padraugaudavom kiek laiko (nepriklausomai nuo tada esanciu santykiu), ir vel dingdavom. ir kazkaip normaliai... bet kai istekejau baigiau tokius bajerius ax.gif
Atsakyti
Labas rytas, Vandenes.

kaip atsimerkti? Kava nebepadeda.
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 08, 10:44)
Labas rytas, Vandenes.

kaip atsimerkti? Kava nebepadeda.

Labas.
Cha cha, man irgi metas jau miegot biggrin.gif
O tu pašokinėk gal, man kažkiek padėdavo.
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2010 01 08, 10:50)
Labas.
Cha cha, man irgi metas jau miegot  biggrin.gif
O tu pašokinėk gal, man kažkiek padėdavo.

Gotish. A, Gotish.....
Davaj tau darba surandam, a?
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 08, 14:21)
Gotish. A, Gotish.....
Davaj tau darba surandam, a?

Nu ką. Nuėjau vakar vienuoliktą ryto miegot, nei darbo ieškot nereikėjo lotuliukas.gif
Nėr blogai tas nedarbas, leidžia moralinę sveikatą pastiprint, svarbu, kad ilgai nesitęstų...

Reikia pasakyt, kad metų pradžia man lengvesnė, nei įtariau, kad bus. Net dažniau išsišiepiu. Nu man tai daug.
Atsakyti
QUOTE(Gotish @ 2010 01 09, 20:17)
Nu ką. Nuėjau vakar vienuoliktą ryto miegot, nei darbo ieškot nereikėjo  lotuliukas.gif
Nėr blogai tas nedarbas, leidžia moralinę sveikatą pastiprint, svarbu, kad ilgai nesitęstų...

Reikia pasakyt, kad metų pradžia man lengvesnė, nei įtariau, kad bus. Net dažniau išsišiepiu. Nu man tai daug.

11 ryto? tai ka tu nakty veikei?

Man itartinai gera metu pradzia. turiu omeny nuotaika. Nu gera ir viskas. (tfu tfu tfu) Siela dainuoja tiesiog.
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2010 01 05, 18:36)
Mano vandenis atsirado po puses metu pertraukos ... Kartais rodos taip sunku su juo ...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tipiska vandeniams. Pati mielai taip elgiuosi. Koks zuvynas nuo tokio elgesio pilvu virsum isplauktu, o liutas is pykcio prarastu pasitikejima savimi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o del problemu sprendimo - deja - as tada kai prota pradeda valdyt jausmai ir emocijos- jau negaliu spresti, kai jos atsiranda. Moke mane univere- "suorganizuot" situacija taip, kad nekiltu problemu. Kai jauciu, kad protas bus nugaletas stengiuos vadovautis sia taisykle. Bet cia isimtis.
Bet smagi ziema uzpuole mus, nors jau kuriu planus

tourist5.gif vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(Gigle @ 2010 01 10, 20:23)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tipiska vandeniams. Pati mielai taip elgiuosi. Koks zuvynas nuo tokio elgesio pilvu virsum isplauktu, o liutas is pykcio prarastu pasitikejima savimi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tourist5.gif  vacation1.gif

nu va as zuvelioke neisplaukiau dar biggrin.gif bet kantrybe senka ... greit isplauksiu doh.gif
Atsakyti