Įkraunama...
Įkraunama...

Vandenis

QUOTE(Kita @ 2010 01 03, 01:08)
Su naujaisiais merginos  4u.gif
Va as per naujaka irgi net negeriau, kazkokia blaivinike pasidarysiu ar kas cia dabar vyksta  blink.gif
Praeje metai buvo sudas.... nieko gero juose, reikia tiketis, kad nors siais kas pasikeis ir seksis geriau, nes jau rimtai pradeda atsibosti  doh.gif

kaip mielai as apsikeiciau su tavimi vietomis del gerimo.... nes as siandien atrodau kaip... kaip... kaip nezinau.... 3 diemnas is eiles liobti... doh.gif bet vakar jau pasigydziau sampanu ir tiek. reikia prie juros vaziuoti... ***** lauke -8... salta...

Praseje metai buvo tooooks sh, kad as net nenoriu kalbeti. mano naujuki nuotaika buvo labai lin ksma - matyt, todel, akd pagaliau baigesi sie suknysti metai. as nezinau, kokie bus ateje - bet tokio sh tiokrai nebebus.

is horoskopo paskaiciau, kad sie ziemos menesiai mum koreguos visus metus - sausi reikia kurti formalius santykiu, o vasari - neformaliu. vat. zodziu, merdzhinos, sveikinu, kad musu apokalipse baigesi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Maidenana: 03 sausio 2010 - 10:41
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 03, 10:38)
vat. zodziu, merdzhinos, sveikinu, kad musu apokalipse baigesi.

thumbup.gif
Svarbiausia, kad emociskai butu lengvesni metai.
Nors ka cia spelioti - tuoj pamatysim apokalipses pabaiga ar tesini lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gigle @ 2010 01 03, 22:16)
thumbup.gif
Svarbiausia, kad emociskai butu lengvesni metai.
Nors ka cia spelioti - tuoj pamatysim apokalipses pabaiga ar tesini  lotuliukas.gif

eeeeeeeee, jokiu TESINIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! baigesi! Vandeniai taip pasake - apokalipse bai-ge-si. ir taskas. finito-basta musu nelaimem.
Atsakyti
Man jau pradeda užplaukt visokie pasipergyvenimai, kaip duos visa puokštė už per daug ramų laikotarpį. doh.gif Kieno čia geriau būtų paprašyt, kad pakoreguotų aplinkybes: žvaigždžių, dievo ar savęs. g.gif

Su Naujais. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leber: 04 sausio 2010 - 11:42
Sveikutes vandeniukes 4u.gif
Su 2010 metais, kad jie buti drasiausiu sprendimu metai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leber @ 2010 01 04, 11:41)
Man jau pradeda užplaukt visokie pasipergyvenimai, kaip duos visa puokštė už per daug ramų laikotarpį.  doh.gif Kieno čia geriau būtų paprašyt, kad pakoreguotų aplinkybes: žvaigždžių, dievo ar savęs.  g.gif

Su Naujais.  smile.gif

manes!!!! biggrin.gif

ir ant jumis su naujais.
Papildyta:
QUOTE(leber @ 2010 01 04, 11:41)
Man jau pradeda užplaukt visokie pasipergyvenimai, kaip duos visa puokštė už per daug ramų laikotarpį.  doh.gif Kieno čia geriau būtų paprašyt, kad pakoreguotų aplinkybes: žvaigždžių, dievo ar savęs.  g.gif

Su Naujais.  smile.gif

manes!!!! biggrin.gif

ir ant jumis su naujais.

baikite jus cia persipergyventi. jus suvokite viena karta - ko bijote, tas ir atsitiks.
as jau pasigyriau Gigle`i, kad sprendziu problemas kai jos atsiranda. o kol ju nera - nu bala nemate smile.gif dziaugsiuos!!!
Atsakyti
Jo Maidenana thumbup.gif
cia tai teisingiausias budas...
As tai jau senokai svaigstu apie permainas, jas planuoju, ir tikiu sviesia ateitim. bet vakar padariau klaida, pasidalinau biski su drauge (veziuke). tai ***** taip suvare mano svaiciuojimus.... bet jau vistiek toliau stengsiuos buti ir elgtis drasiai, kaip ir sumaniau. Nes jauciu, kad jei dabar to nepadarysiu, griausiuos visa gyvenima del to "kas butu, jeigu butu..."
Beje Maidenana, labai faini gabaliukai kur idejai, pastaruoju metu panasios muzikos klausausi, bet situ nebuvau uzmacius. aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(svoba @ 2010 01 04, 14:02)
Jo Maidenana  thumbup.gif
cia tai teisingiausias budas...
As tai jau senokai svaigstu apie permainas, jas planuoju, ir tikiu sviesia ateitim. bet vakar padariau klaida, pasidalinau biski su drauge (veziuke). tai ***** taip suvare mano svaiciuojimus.... bet jau vistiek toliau stengsiuos buti ir elgtis drasiai, kaip ir sumaniau. Nes jauciu, kad jei dabar to nepadarysiu, griausiuos visa gyvenima del to "kas butu, jeigu butu..."

Beje Maidenana, labai faini gabaliukai kur idejai, pastaruoju metu panasios muzikos klausausi, bet situ nebuvau uzmacius. aciu wink.gif

As irgi jau laukiu poermainu. O tavo ta veziuke, lai ji poilsiauja - juk ji eina galu i prieki, tad jai nesuprantama, kaip galima eiti priekiu i prieki biggrin.gif

O sitie gabaliukai - tai LT niekas nezino dar. truputeli rusai jau ileidzia juos i savo estrada. Dainuoja ukrainieciai, ju labai daug ukrainietisku dainu tokio tipo. man labai patiko (pati nustebau, nes ukrainieciu laikiau tokia "be rysio" kalba, bet dainom, pasirodo, visai tinka).
Idedu dar ukrainietiskai viena ju:
naodincy
Atsakyti
Aš čia ne į temą, bet nieko nesupratau, kas yra Maidenas apie kurio mamą rašei, Maidenana, bet šiaip ar taip, eina sau tuos tokius atsitikimus... unsure.gif

Kaaaaip negerai, kad su tuo darbu kaip tik pačioj metų pabaigoj čia man driokstelėjo, velkasi dabar nesėkmių šleifas bash.gif Nesuprantu kas čia man per karmos ar koks velnias - vis kas nors nepasiseka, nors ir širdies, atrodo, įdedu unsure.gif Gal per mažai g.gif Nu bet kitiems jokių pastangų tam nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maidenana @ 2010 01 04, 13:37)

manes!!!!  biggrin.gif

ir ant jumis su naujais.

baikite jus cia persipergyventi. jus suvokite viena karta - ko bijote, tas ir atsitiks.
as jau pasigyriau Gigle`i, kad sprendziu problemas kai jos atsiranda. o kol ju nera - nu bala nemate smile.gif dziaugsiuos!!!

Nus, kaip miela wub.gif
Sukalbėsim mantrą Maidenana, ji visas visas problemas iškedena. biggrin.gif

Tik tos visokios aplinkybės, nu ir iš vienos pusės žiūriu, ir iš kitos, ir dar kartą ratu apienu, nu niekaip aš jų nepakeisiu, nu ne nuo manęs jos priklauso. Ko jos visos vienu metu prie manęs pristojo. frusty.gif
Atsakyti
Mano vandenis atsirado po puses metu pertraukos ... Kartais rodos taip sunku su juo ...
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2010 01 05, 18:36)
Mano vandenis atsirado po puses metu pertraukos ... Kartais rodos taip sunku su juo ...

Ir vis tiek laukei g.gif A pablūdai blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti